Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי טויטה קאמרי שנת 2001.

אני מעוניין לקנות אנטנה חשמלית חדשה קומפלט מקורית מחו"ל (המחירים כאן יקרים)!

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הדגם הרצוי לרכב שלי ע"מ שאני ייקנה את המתאימה בדיוק

חיפשתי כאן באתר וראיתי לפי שילדה ואלו הפרטים של האנטנה:

http://www.siz.co.il/my/lovjjnldbmng.png

רציתי לדעת מה לקנות ומאיפה

אשמח לעזרה,

תודה מראש.

פורסם

אתה יודע במקרה אם הקאמרי שלך היא יבוא של יוניון מוטורוס או ייבוא אישי?

מה בדיוק הבעייה עם האנטנה? מה זה "קומפלט"? רק האנטנה או כל המנגנון כולל המנוע החשמלי? שלח לי בה"פ מספר שלדה ואוכל לעזור לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה יודע במקרה אם הקאמרי שלך היא יבוא של יוניון מוטורוס או ייבוא אישי?

מה בדיוק הבעייה עם האנטנה? מה זה "קומפלט"? רק האנטנה או כל המנגנון כולל המנוע החשמלי? שלח לי בה"פ מספר שלדה ואוכל לעזור לך.

איתמר.

יש לי רק 4 הודעות ככה שאני לא יכול לשלוח לך ה"פ.

האוטו הוא יבוא של יוניון מוטורוס

המנוע החשמלי לא תקין והאנטנה לא עובדת (חשוב לציין אנטנה לא מקורית)

אני מעוניין בכל המנגנון אנטנה הכולל מנוע חשמלית.

המספר שלדה של הרכב הוא:

JTB53SK2010560653

עריכה:

מצאתי את האנטנה הזו:

w1ww.amayama.com/search/?q=86300-AA020

השאלה היא האם היא מקורית או לא והאם כדאי להזמין משם?

פורסם

אוקיי.

המק"ט הרלוונטי עבורך מופיע בתמונה שצירפתי, איפה שרשום part number.

מצאתי את האנטנה באתר שאני מזמין ממנו חלקים, המחיר עומד על 145$ לפני משלוח לחלק מקורי וחדש, והוא אחד מהאתרים הזולים שאני מכיר.

צור קשר עם מפרסם המודעה שמצאת, זה אכן המק"ט שאתה צריך. אם החלק מקורי, חדש והוא מוכן לשלוח לארץ זה עשית עסקה טובה, אם לא צור איתי קשר בה"פ (אתה יכול, למנהלים אפשר לשלוח) ואפנה אותך לפרטים ולמקום ממנו אני נוהג להזמין.

איתמר.

antena.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אוקיי.

המק"ט הרלוונטי עבורך מופיע בתמונה שצירפתי, איפה שרשום part number.

מצאתי את האנטנה באתר שאני מזמין ממנו חלקים, המחיר עומד על 145$ לפני משלוח לחלק מקורי וחדש, והוא אחד מהאתרים הזולים שאני מכיר.

צור קשר עם מפרסם המודעה שמצאת, זה אכן המק"ט שאתה צריך. אם החלק מקורי, חדש והוא מוכן לשלוח לארץ זה עשית עסקה טובה, אם לא צור איתי קשר בה"פ (אתה יכול, למנהלים אפשר לשלוח) ואפנה אותך לפרטים ולמקום ממנו אני נוהג להזמין.

איתמר.

קודם כל תודה לך על העזרה,

שלחתי להם מייל עם שתי שאלות

מה המחיר משלוח לישראל

והאם זהו חלק מקורי של טויטה

(ראיתי בהרשמה שיש אפשרות לבחור מדינה ישראל אז יש אפשרות למשלוחים)

כשאקבל תשובה אחזיר לך בה"פ,

תודה על העזרה, חג שמח!

• תוכן חדש...