Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה גם אני התקדמתי ורכשתי היום את הסמסונג גלקסי 3 החדש (4G).

אשמח לעצות, טיפים, המלצות לאפליקציות שטוב להחזיק (כולל אפליקציות מומלצות לעבודה בסביבת office).

תודה מראש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תצוגת בטריה נחמדה - battery matter

מזג אוויר - accurate weather

לשעמום - angry birds,angry birds seasons - אל תוריד את גרסת החלל,משעמם תחת

airdroid - לנהל את הפלאפון מהמחשב בלי לגעת במכשיר (משתמש ב WIFI)

עוד מעט ייכנסו המכורים ויפגיזו :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פליפבורד בשביל לקרא חדשות

Chrome בשביל לגלוש ולקבל את כל הBookmarks שלך מהמחשב.

יש גם כל מני אפליקציות וידאו מהארץ אם אתה רוצה לראות חלק מתוכניות הפנאי והבידור בארץ, אני לא אציין מה , אבל את חלקן החברה שלי כתבה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
פליפבורד בשביל לקרא חדשות

Chrome בשביל לגלוש ולקבל את כל הBookmarks שלך מהמחשב.

יש גם כל מני אפליקציות וידאו מהארץ אם אתה רוצה לראות חלק מתוכניות הפנאי והבידור בארץ, אני לא אציין מה , אבל את חלקן החברה שלי כתבה.

ליביו

אני מקווה שלא היא זאות שכתבה את האפליקציה של ערוץ 10, השידור חי רוב הזמן לא עובד.

פורסם

ספציפית דווקא כן

אם אתה מתכוון מבחינת תכנים שזה לא בדיוק חי - זה עניין של זכויות שידור.

אם אתה מדבר טכנית - אז בא נגיד שזה יותר אשמת היכולת נגינה של המכשיר מהאפליקציה (אותו סטרים מנוגן בiOS - תעשה השוואה , משתמשים ביכולות המובנות של המכשיר). זה חלק מהחסרונות של אנדרואיד (במיוחד כשאתה מתרחק מהמקור ומה"סטנדרט").

בכ"א S3 עם רום מקורי מנגן מעולה הכל.

אבל בא נחסוך את הדיון הבאמת מיותר הזה. רוצה להעביר לי פרטים - בכיף בפרטי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תקנה במיידי עוד כמה מטענים שיהיו לך (אני קניתי שלושה מ-EBAY ב-2$ אחד ובשלל צבעים), כי אפילו שהמכשיר בשימוש מינימלי, הוא זולל בטריה ולא מחזיק יותר מ-24 שעות במקרה הטוב (יש לי גלקסי עם מעבד עוד טיפה יותר חלש משלך).

בקיצור, יש לי מטען לרכב, מטען בדירה שלי, מטען אצל ההורים שלי ומטען אצל החברה שלי, טוטאל של לא פחות מ-4 מטענים.

אני מכוסה מכל הכיוונים.. ואתה?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תנסה דרך הגוגל סטור.

בכל אופן, אני מניח שאתה מסונכרן עם חשבון המייל שלך בטלפון, אז כנס לאתר https://play.google.com/store

תתחבר לשם עם אותה הכתובת מייל שיש לך בטלפון, ותתחיל לחפש אפליקציות שאתה רוצה ולהתקין. אל תשכח להשאיר את המכשיר מחובר לאינטרנט כדי שהוא יוריד אוטומטית את האפליקציות שאתה מתקין דרך האתר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תקנה במיידי עוד כמה מטענים שיהיו לך (אני קניתי שלושה מ-EBAY ב-2$ אחד ובשלל צבעים), כי אפילו שהמכשיר בשימוש מינימלי, הוא זולל בטריה ולא מחזיק יותר מ-24 שעות במקרה הטוב (יש לי גלקסי עם מעבד עוד טיפה יותר חלש משלך).

בקיצור, יש לי מטען לרכב, מטען בדירה שלי, מטען אצל ההורים שלי ומטען אצל החברה שלי, טוטאל של לא פחות מ-4 מטענים.

אני מכוסה מכל הכיוונים.. ואתה?

עצה שלי אל תשתמש במטענים לא מקוריים עם מכשיר בעלות של 3K,זה לא הדבר הכי חכם לעשות.

במקרה הטוב מטען מחורבן ישבש לך את הטאצ' במקרה הרע ילך הטלפון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קנה לו כיסוי-מגן יפה ונוח.

המסך של ה-S3 נוטה להתפוצץ מכל נפילה קטנה (אני מכיר שני אנשים שיש להם S3 וילדים קטנים. לשניהם המסך לא החזיק יותר מחודשיים של בעלות).

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...