Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

האם יש למישהו ניסיון עם הרכב המדובר? האם תוכלו לחוות דעה על טיבו? האם זריז, בעל כוח? לפי הביקורות הוא משובח יותר מהאוטומט. מה שכן, לא רואים אותו הרבה בכבישים, אולי זה בגלל שהגרסה הידנית חדשה יחסית?

מאוד אשמח להתייחסות,

תודה!

פורסם

היי, יש לי את הרכב כ-3 חודשים.

טיבו טוב :)

הזריז בקטגוריה, כן צריך לעבוד עם ההילוכים כדי להגיע לביצועים טובים כי המומנט בסל"ד נמוך לא בשמיים.

את הסוויפט החדשות רואים די הרבה, את הידניות פחות כי הן טריות על הכביש, בדיוק כמו שלא רואים הרבה פיאסטות ידניות על הכביש.

תשאל פרמטרים ספציפיים שחשובים לך ואני אשמח לענות.

פורסם

תודה על התגובה!

יש לי מספר שאלות,

דבר ראשון רציתי לשאול לגבי התחושה בכבישים מהירים

א. מבחינת הנוחות-האם נוח לנהוג ברכב נסיעות בין עירוניות.

ב. איך המשקל היחסית קל משפיע/ לא משפיע על היציבות בכביש והדף מרכבים גדולים יותר (משאיות למשל)?

ג. מה אתה יכול להגיד על המנוע? האם הוא נותן תחושת זריזות וכוח זמין כשמתקרבים למהירויות הגבוהות יותר?

דבר שני, צריכת דלק-האם היא באמת חסכונית כמו שמצהיר היצרן?

ואחרון, האם היבואן הציע לך איבזור והתקנת? אם כן, מה אתה יכול להגיד לגבי איכות ההתקנות?

תודה!

פורסם

כן, הנסיעה נוחה, המושבים הקדמיים תומכים ואוחזים יש ותמיכה טובה לגב התחתון (שהיה לי קשה למצוא בהרבה רכבים אחרים), אפשר לנסוע מרחקים בלי בעיה, שיבושים בכביש קצת יותר מורגשים מגולף דור רביעי שהייתה לי לפני כן אבל זה סה"כ בסדר.

הרכב יציב על הכביש, אין לו זוויות גלגול גדולות אז אפשר לקחת פניות במהירות יחסית גבוהה בלי הרגשה של פחד, לא הרגשתי משהו מיוחד בנוגע למשאיות/אוטובוסים

אני לא יודע על איזה מהירויות אתה מדבר, אבל במהירות בין עירונית, אם רוצים להאיץ בצורה חזקה צריך להוריד הילוך והרכב צובר מהירות בצורה יפה. סל"ד ב100 קמ"ש - 2800-2900

צריכת דלק טובה מאוד, נכון להיום, אני מגיע ל 1:15.2 משולב, בבין עירוני לבד-1:17-1:19 (תלוי במהירות)

הדברים היחידים שהתקנתי זה חיישני רברס וקודן, ממה שראיתי, הכל בסדר, ההתקנות נקיות ויפות, לא ראיתי בעיה כלשהי.

• תוכן חדש...