Jump to content

Murr27

  • הודעות

    60
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Murr27

  1. שלום חברים, אשמח מאוד להמלצותכם למוסך עובר טיפול שנתי לסוזוקי סוויפט באיזור רחובות והסביבה. תודה מראש!
  2. שלום, אשמח לעצתכם- אני לפני טיפול שלישי במוסך מורשה סוזוקי (45,000) + החלפת רפידות בלמים שקרוב לוודאי תהיה ההוצאה הכי גדולה לטיפול שהוצאתי עד כה. קראתי על נותן שירות בשם דרייבר- http://driver4u.co.il/ שטוען למחירי טיפולים ותיקונים הזולים ב40% ממוסכי היבואן. מבדיקה באתר גיליתי למשל שטיפול שני שעשיתי במוסך המורשה היה יקר בכ300 שקלים מהצעת דרייבר. לכן רציתי לשאול מספר שאלות: האם מישהו מכיר את דרייבר ויכול לחוות דעה על אמינותם ואיכותם? בתום תקופת האחריות, האם שווה להמשיך הטיפולים במוסך מורשה (חלקים מקוריים...אם כי יקרים יותר)? והאם מקובל לקנות חלקים מקוריים דרך הרשת ולשלם רק עבור שעת העבודה וכך להוזיל את דמי הטיפול? תודה רבה!
  3. הבנתי. וזה שזו התקנה של נגן לא מקורי, לא יעשה נזק לפנל ברכב?
  4. היום הייתי אצל אחד המתקינים. הוא המליץ קודם כל להחליף את הנגן המקורי כי לטענתו הוא מעוות את השמע ובלעדיו יורגש שיפור משמעותי. האם תוכלו לתת דעתכם עד כמה העניין עקרוני? אישית אני מעדיפה לא להחליף את הנגן משום שהוא מקורי וגם עונה לצרכים מבחינה פונקציאונלית (מציקים לי הכי הבאסים שמתעוותים לאחר הגברה מסויימת והופכים לרעשים).
  5. תודה רבה. ברכב יש רדיו דיסק מובנה. על כן אני יכולה לוותר על הפיוניר נכון?
  6. שלום לכולם, האם אפשר בבקשה המלצות לשדרוג רכב מסוג סוזוקי סוויפט? אני מוכנה להשקיע עד 3,000 ש"ח (רצוי פחות).כמו כן תא המטען קטן מאוד לכן רצוי במידה ויש התקנות מאחורה, שיהיו דקות יחסית. תודה!
  7. שלום חברים, אני מחפשת מקום איכותי לשדרג את הסאונד ברכב. רציתי לשאול האם מישהו מכיר את "אלי מערכות" שבראשון לציון http://www.eli-system.co.il/ איך הם מבחינת איכות ומחיר? וכמו כן, אשמח להצעות של בעלי מקצוע טובים באיזור השפלה-ראשון לציון, רחובות, והאיזור. תודה רבה!
  8. שם מלא לדגם: Joes Racing 32307 Tire Pressure Gauge Glow In The Dark 0-60psi מצב: כחדש, לא היה בשימוש כלל. מחיר:95 לכל המעוניין, נא לפנות אלי בפרטי.
  9. חברים, תודה על התגובות. בסופו של דבר קפצתי לאוטוסנטר וקניתי את הONR. ואגב, מסכימה עם המשפט שדברים איכותיים עולים לא זול (מעדיפה איכותיים) פשוט צורב בעיניים לראות אותו מוצר במחיר נמוך ב20% בחו"ל.
  10. וורוד אף פעם לא היה צבע אהוב וגם פרפרים על הקירות אז נראה לי שמלחתחילה נקודת הפתיחה הייתה שונה אבל אמא"לה התמונה שמתחת והכיסא עם הפרטים הלא מזוהים בפינה הימנית
  11. דיטיילרית זו מילה גדולה אבל אוהבת לשמור ולפנק את הרכב. ואם כבר אז עם מוצרים איכותיים..
  12. האמת שאני נעולה על המוצרים שאני רוצה לכן פחות חשוב לי נושא השירות. והייתי קונה גם בחול (ראיתי את הבדל המחירים לשמפו-כ40 שקל...) אבל זה לא משתלם משום שיש תוספת של דמי משלוח מה שמייקר את הקנייה היחסית קטנה.
  13. שלום חברים, אולי מישהו מכיר חנות עם מחירים נוחים למוצרי שטיפה לרכב? אני מחפשת את OPT NO-RINSE Shine 32oz. ראיתי את השמפו באוטוסטור אבל במחיר 119. בחנות נוספת באשקלון ראיתי מחיר מבצע של 105 אבל רחוק מדי לנסוע והמשלוח הוא 30 ש"ח. אודה לעצתכם לחנות באיזור ת"א-ראשל"צ-רחובות והסביבה. מוצרים נוספים שאני צריכה הם כפפות ומגבת אז אם מישהו יכול להמליץ על מחירים טובים למוצרים איכותיים כאלה (איכותיים בלבד) מאוד אשמח לעזרתו. תודה רבה
  14. שלום איתמר, תודה על התגובה. אין שריטות מיוחדות על הצבע ומדובר בצבע מטלי כסף. איזה מקומות מומלצים יש לטיפולים שהזכרת?
  15. שלום חברים, הרכב שלי תכף יהיה בן שנה ואני רוצה לחדש את הצבע ולרענן קצת. השאלות שלי הן איזה טיפול כדאי לעשות לו? פוליש ווקס או רק קריסטל? יש מקום מומלץ לטיפול זה באיזור רחובות/נס ציונה/ראשל"צ ? ומה פחות או יותר המחירים? תודה!
  16. תודה רבה לכם על התגובות. בסופו של דבר שטפתי עם מים בלבד ומטלית מיקרופייבר-אחת לחה ואחת יבשה לניגוב שאחרי מכן. באופן מפתיע גילית 2 נקודות קטנטנות של קילוף צבע על הפגוש שחשף את הצבע השחור של הפלסטיק שמתחת. מה אתם ממליצים לעשות? מישהו מכיר את המוצר הזה? האם כדאי להשתמש בו במקרה הזה? http://www.carplan.co.il/sg_product~CMW000~2~0.htm
  17. שלום חברים, אני רוצה לקנות חומרי ניקוי לרכב. ראיתי מספר הודעות שממליצות על CARPLAN. משום שמדובר ברכב חדש ואין לי מוצרי ניקוי בכלל, אני צריכה הכל מהכל-שמפו, חומר ניקוי לפלסטיקים, מטליות וכדומה. באתר שלהם ראיתי הצעה הכוללת מספר מוצרים בעלות מוזלת, 170 במקום 200 ש"ח. השאלה האם כדאי לקנות את הכל המוצרים בחבילה? להלן הקישור, אשמח להערותכם http://www.carplan.co.il/sg_product~KITNEW~11~0.htm תודה!
  18. בוקר טוב לחברי הפורום, רציתי לשאול האם מותר לנקות את פנים הרכב והחוץ עם מים וסבון נוזלי רגיל לידיים בשביל להוריד אבק ולכלוכים קטנים? האם זה לא יקלקל את החומרים? ואם כן, במה אתם ממליצים להשתמש? תודה
  19. תודה על התגובות
  20. שלום, חבר אמר לי שגלגלי מגנזיום אומנם עושים את האוטו קל יותר אבל מסוכנים במקרה של תאונה. חוות דעתכם? האם כדאי להתקין? תודה
  21. תודה רבה איתמר.
×
×
  • תוכן חדש...