Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HAMANN Lamborghini Gallardo

Casper_2001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממבט ראשון על HAMANN Lamborghini Gallardo נהיה ברור שזו אינה Lamborghini רגילה (אם בכלל אפשר להשתמש במילה הזו כאשר מדובר ב-Lamborghini).

מהנדסים ומעצבים מבית HAMANN החליטו ש-500 כ"ס זה לא מספיק ליפיפיה הדינמית הזו, והוסיפו לה 28 נוספים. אך זה לא הכל. המראה החיצוני שונה גם כן (קצת). Gallardo קיבל ספויילר קידמי עם כונסי אוויר ענקיים ואגרסיביים, בצדדים - חצאיות רחבות. מאחורה - ספויילר הבנוי מ-3 חלקים.

כמו-כן חל שינוי במערכת הפליטה: שתי יציאות מניקל בקוטר 76 מ"מ. הוחלפו גם ג'אנטים: ANNIVERSARY II. מידות של הצמיגים מקדימה: 235/35 Z R19, מאחורה - 295/30 Z R19.

53184_p1.jpg

53184_p2.jpg

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

כיף לראות אחת כזאת בחניה כשאתה קם בבוקר ומתכונן לעבודה :)

פשוט מדהימה !

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
כיף לראות אחת כזאת בחניה כשאתה קם בבוקר ומתכונן לעבודה :)

פשוט מדהימה !

מיד אחרי שאתה עובר את הסורק טביעות אצבעות, הסורק רשתית והדוגם דיאנאיי. ומלטף את סרברוס P:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

למרות היופי האמאן משפר בימרים בעיקרון כך שתוספת הכוח שהוא מציע קטנה יחיסת .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לא.

הקשר בין HAMANN ל- BMW הוא בדיוק כמו ללברוגניני ופרארי.

HAMANN היא פשוט סדנת שיפורים, אשר מבצעת שיפורי חוץ+פנים למספר יצרניות יוקרה, כגון BMW, למברוגיני, פרארי, ועוד אחרים שאני לא זוכר, ותוכלו לבדוק פה

http://www.hamann-motorsport.de

פורסם

אני מעדיף ת'אורגינל..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...