Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול תוך כדיי נסיעה כהרגלי פתחתי את החלון האחורי טיפה כדיי שייכנס אוויר (משליטת הנהג).

כשסיימתי את הנסיעה סגרת את החלון ונשמע רעש של מעין גלגל שיניים שמתפספס החלון עולה ויורד אך בעצם לא יודע לעצור באופן אוטומטי ,אחרי כמה נסיונות השליטה האוטומטית מהנהג לחלון האחורי לא הגיבה.

יש לציין שהחלון נסגר באופן תקין מהשקע שלו אך משליטת הנהג כרגע אין תגובה למרות שזה חוזר לסירוגין, אבל כשהשליטה מהנהג חוזרת (המחשב מזהה אותה שוב כמו ברגע שמוציאים את המצבר ומחזירים)

שוב פעם חוזרת ההרמה האוטומטית ונשמע הרעש הזה שוב יש למישהו רעיון?

פורסם

אין קשר ל"לימוד״ המנגנון, זו מחלה נפוצה יחסית במאזדה 3 וכרגע גם אני חווה אותה ברכב זהה

מנגנון החלון פשוט תקול וצריך להחליפו או אולי לשפצו...

פורסם
אין קשר ל"לימוד״ המנגנון, זו מחלה נפוצה יחסית במאזדה 3 וכרגע גם אני חווה אותה ברכב זהה

מנגנון החלון פשוט תקול וצריך להחליפו או אולי לשפצו...

:(

יש הערכות לגביי מחיר המכה?

פורסם
:(

יש הערכות לגביי מחיר המכה?

אם אתה מאיזור אשדוד אני יכול למכור לך ב150 אתה מוזמן לבוא לקחת :)

שבת שלום ובהצלחה בתיקון

• תוכן חדש...