Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד דלק לא תקין בפג'ו 206 שנת 02.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון שמתי לב שהאוטו שלי "אוכל" יותר מדי דלק ביחס לעבודה שאני יודע כמה הרכב לוקח ואני תמיד מבצע בדיקות על כל תדלוק.

בדקתי כל חלק ברכב והוא עבר בדיקות כלליות וגם עם מחשבים והכל נמצא תקין והייתי משתגע ולא מבין מאין הבעיה.

היום, כשתדלקתי פול, לאחר שנדלקה נורה ברכב, יצא לי 220 ש"ח ומד הדלק לא עבר את החצי.

מה שהסקתי מכך שבכל הזמן האחרון הייתה לי בעיה במד הדלק וצריכת הדלק ברכב הייתה תקינה לחלוטין והחשש שלי הוסר.

אך כעת, נותרתי עם בעיה אחרת והיא מד דלק לא תקין.

שאלתי היא היכן והאם אפשר בכלל לסדר דבר כזה, והאם הבעיה מצביעה בכלל על תקלה אחרת והיא במצוף/פילטר דלק/משאבת דלק?

אשמח לתשובה וכן למקומות מומלצים בדרום ועדיף בבאר שבע לאבחון וטיפול התקלה.

רוב תודות ושנה טובה לכולם.

פורסם

כל בעיה בשעון/מצוף מצריכה פנייה למכון לספידומטרים/שעונים לרכב.

שאל באיזור התעשיה עמק שרה במכון לבדיקת רכב מונדיאל טסט בחור בשם דוד ברזילי ,חבר הפורום,האם הוא מכיר בעל מקצוע שכזה בעיר.

אם אתה יכול להגיע למרכז, יש את אוו ספידומטרים בת"א http://www.avo-spd.co.il/

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כל בעיה בשעון/מצוף מצריכה פנייה למכון לספידומטרים/שעונים לרכב.

שאל באיזור התעשיה עמק שרה במכון לבדיקת רכב מונדיאל טסט בחור בשם דוד ברזילי ,חבר הפורום,האם הוא מכיר בעל מקצוע שכזה בעיר.

אם אתה יכול להגיע למרכז, יש את אוו ספידומטרים בת"א http://www.avo-spd.co.il/

אני איישם עצתך ואגש מחר בבוקר למכון מונדיאל ואחפש את הבחור הזה ואברר איתו.

הרבה תודה לך על התשובה והיחס.

במידה ויש למישהו עוד אופציות אשמח כמובן.

• תוכן חדש...