Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך/איפה מכירים בחורות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהתאם לתחומי התעניינות שלך, תצטרף לסיורי צילום, טבע, אומנות וכיו"ב.

כך גם תהנה משידרוג התחביב שלך וגם תפגוש מישהי שתמצא איתה מכנה משותף לשיחה מה שיכול להביא לפיתוח השיחה ולהתעניינות הדדית.

+1

מסתבר שהעצה הראשונה שקיבלת היא הטובה ביותר,

איכשהו זה משתלב עם עצת הסלסה, ועיצת ה"להיות משוחרר"

אני הייתי באותה בעיה לפני 20 שנה (אופס, חשפתי את הגיל שלי), הלכתי לחוג ריקודים, גם נהניתי וגם יצא לי להכיר.

שנה טובה

אין החותם מעיד על גיסתו

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים על רוב הדעות פה,רק נקודה אחת למחשבה(לא שאני מאשים אותך ספציפית).

תבדוק שאתה לא לוקה בתסמונת "האביר על הסוס הלבן" , יכול להיות שאתה מפספס קשר איכותי בגלל שפיטה ראשונית לקויה.

פורסם

מה זה מציאותי?

שים לב- אולי אתה מפספס מישהי מסביבתך הקרובה, אחת ה"ידידות" שלך שיושבת ומחכה שתפקח עיניים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
ממש לא... הסטנדרטים שלי ממש מציאותיים, אני ממש לא מחפש רק את בר רפאלי עם דוקטורנט.

מנסיוני, בר רפאלי בדרך כלל עם שחקנים ושאר סלבריטאים, לא עם דוקטורנטים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מבין ומתחבר להודעה של פותח השרשור ,

אני לא יוצא עם בחורות מעשנות ובנוסף אני מהקריות ,

שילוב קטלני , אפס בחורות מעניינות אותי במקומות בילוי , מה גם שכפי שרשמו פה , קשה להתחיל עם מישהי במועדון או פאב כשהיא מוקפת עדר חברות ..

מעבר לזה שאני כבר לא יוצא לבלות במועדונים כמעט בכלל ויוצא רק לפאבים ללא עישון - חוק העישון במקומות ציבוריים בישראל הוא בדיחה עצובה - אני לא בקטע של לחזור הביתה עם עיניים שורפות ומריח כמו פאקט .

אני נעזר בחברים ומשתמש בפייסבוק כדי לראות מידי פעם אם יש מישהי מעניינת ומנסה לברר דרך חברים משותפים מה המצב והאם ניתן להיפגש .

קשה מאוד להכיר היום אם אתה לא בסצינת המרכז וכל סיפור המועדונים וזה לא ממש מעניין אלא אם כן מדובר על טיפוסים מאוד מסויימים של אנשים.

אתרי היכרויות הם המצאה חביבה ולא יותר , חברות בשניים כאלה למשך כמה חודשים הניבה דייט וחצי , ואין ספור התעלמויות.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תנסה , ואני אומר זאת כאשר אני באמת מודע לתחושות שלך,אבל תנסה ללבוש מסכה של

בחור שנמצא במערכת יחסים .כן ,זו אולי הצגה אבל זה עשוי לעזור .

עצה מצויינת, אבל לא הכי קלה ליישום ובאנגלית כמובן, זה נשמע יותר טוב

Fake it 'till you make it 8)

פורסם
ותתרחק מאתרי היכרויות. יש סטטיסטיקה ויש מציאות, והמציאות אומרת שאם אתה לא יוצר לעצמך איזה פרופיל מדהים וממש יוצא דופן, ובנוסף שולח מליון הודעות בדיוק לבחורה שמשום מה יש לך פחות עומס בתיבת ההודעות, אין סיכוי.

אז מה אתה אומר על הצלחה של מאה אחוז? יצאתי רק עם בחורה אחת מהאתר, והיא בכלל יצרה את הקשר הראשוני.

האמת היא שאני מבין מה שאתה אומר, אבל גם באתרים אפשר לשדר את הייאוש בדיוק כמו בחיים, והבחורות מגיבות באותה צורה. כל העסק קצת יותר מוקצן בגלל החסמים הנמוכים יותר. עדיין, אם עובדים נכון אפשר להפציץ גם באתרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ההפך הוא הנכון. דווקא הריחוק, העובדה שיש לך

זמן לחשוב, וזה שכל התקשורת היא כתובה מאפשרים לך להרים את הGame שלך בכמה רמות מעל המציאות.

הבעיה שלי לדוג׳ היא חוסר יכולת מוחלט לקרוא בחורות פנים אל פנים. אני פשוט לא רואה מה הן משדרות גם כשכולם מעירים לי שאני מפספס. בתקשורת כתובה לעומת זאת, אין לי בעיה לתת בראש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

זה נכון שפאבים ומועדונים לרוב מייצרים אחלה סטוצים אבל לא להיות מקובע.

במהלך התקופה ש״חגגתי״ במועדונים הכרתי כמה בחורות שבהחלט היו איכותיות והיה לי איתן קשר די ממושך שאלמלא העובדה שאני הייתי בראש של לעשות כיף בלבד-היה יכול להתפתח אחלה קשר ארוך טווח.

יתרה מכך, את אישתי הכרתי במועדון לילה.

לפותח השרשור,

לך תמלצר, כל ערב יספק לך מספרי טלפון (בהנחה ואתה נראה סביר ועם ראש טוב) ובסופי שבוע בכלל קרנבל...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...