Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך/איפה מכירים בחורות?

davemustaine87
שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא, זה עוד לא האחיין בן ה-13 שלי שהשתלט על המחשב, אלא בחור בן 25 מתוסכל מאוד, שמנסה להבין מה לעזאזל לא בסדר.

וידוי קטן, הקשר הרציני האחרון שהיה לי, היה לפני 3 שנים בערך. מאז אני מנסה למצוא משהו וזה פשוט לא הולך.

בכול מקום שאני לא נמצא בו אני מקבל את ההרגשה שבחורות זה מיעוט, שעל כול בחורה אחת יש בערך 10 גברים.

מה לא ניסיתי.

פאבים? ברוב הפעמים זה היה נגמר עוד לפני שהתחיל, במקרה הנדיר מאוד שעוד קיבלתי טלפון, אז זה היה נגמר עוד לפני שהיה מגיע לטלפון השני.

אתרי היכרויות? אף אחת לא עונה. אני שולח הודעות מושקעות, ולא מקבל תשובה. כשכבר נמאס לי, אני שולח הודעות גנריות לאיזה 50 בחורות ובכול מקרה לא מקבל תשובה. :?

להכיר דרך חברים? בדרך כלל זה היה עובד טוב, אבל אין אופציות אצל חברים קרובים, ואצל רחוקים יותר, זה לא זז ואני סתם מרגיש שאני מנדנד.

אני מודע לתחרות שיש מצד הגברים, שהרי תפקידנו זה "לצוד" ותפקידם הוא לחכות, ואין לי בעיה עם תחרות, אני חושב שיש לי הרבה מה להציע, אבל לצערי זה דומה לראיונות העבודה מיד לאחר סיום התואר- אני נפסל עוד לפני שבכלל קיבלתי הזדמנות להראות מה אני שווה.

טוב אז אחרי המרמור הזה, יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

בהתאם לתחומי התעניינות שלך, תצטרף לסיורי צילום, טבע, אומנות וכיו"ב.

כך גם תהנה משידרוג התחביב שלך וגם תפגוש מישהי שתמצא איתה מכנה משותף לשיחה מה שיכול להביא לפיתוח השיחה ולהתעניינות הדדית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

״גש לאפסנאות וחתום על שק אשכים״.
:D

ובנימה יותר רצינית, לדעתי סוד העניין הוא התמדה והשקעה. אל תוותר כבר עכשיו, תמשיך לנסות באתרי היכרויות, במקומות בילוי ובסופו של דבר אחת ברמה שלך תביע בך עניין. אין פה נוסחאת קסם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני די מבין מה אתה אומר.

מנסיוני דווקא הקשרים היותר ארוכים מלילה ביחד באים בהפתעה כשאתה לא מחפש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך ידידות, תבקש מהן שיכירו לך מישהי.

אם לחברים שלך יש בנות זוג, שהן יארגנו איזה משהו.

אצלי זה עבד.

שכח מפאבים וכל הזבל הזה. זה סתם מתסכל כי אתה צריך ללמוד את המשחק, ולפי מה שאני מבין, אין לך את הידע ואת הכלים למשחק הדבילי הזה (אגב, גם לי אין).

אל תלך על מקומות שהם בולשיט ושהבחורות במתקפה כל הזמן מצד גברים. עדיף לארגן דייטים שבהם לבחורה ברור שאתה רציני ומעוניין ומשם להמשיך בלי משחקים מיותרים.

ותתרחק מאתרי היכרויות. יש סטטיסטיקה ויש מציאות, והמציאות אומרת שאם אתה לא יוצר לעצמך איזה פרופיל מדהים וממש יוצא דופן, ובנוסף שולח מליון הודעות בדיוק לבחורה שמשום מה יש לך פחות עומס בתיבת ההודעות, אין סיכוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, זה עוד לא האחיין בן ה-13 שלי שהשתלט על המחשב, אלא בחור בן 25 מתוסכל מאוד, שמנסה להבין מה לעזאזל לא בסדר.

טוב אז אחרי המרמור הזה, יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות?

קראתי את ההודעה שלך מס' פעמים בקפידה,

הפתרון ( בחלקו הגדול ) טמון במשפט הראשון ובמשפט האחרון שאותם ציטטתי.

תחושות תסכול ומרמור עוברות מסך במהירות, הצד השני מריח מקילומטרים וזה גורם לרתיעה.

מתי הוא הזמן הטוב ביותר לחפש עבודה חדשה ? כשאתה עדיין נמצא במסגרת הקודמת.

מתי תזכה לחיזורים מהצד השני ? כשתהיה נשוי.

מכיוון שבזמנים האלו הביטחון העצמי שלך נמצא בשיאו מבלי שתרגיש והוא מוקרן לכל עבר,

אתה מקרין לסביבה אדישות 'קולית' וזה מוכר.

תנסה , ואני אומר זאת כאשר אני באמת מודע לתחושות שלך,אבל תנסה ללבוש מסכה של

בחור שנמצא במערכת יחסים .כן ,זו אולי הצגה אבל זה עשוי לעזור .

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשאר באוף טופיק של cf. יש פה מלא כו₪&%יות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוג סלסה אחלה מקום.באמת.

כמו שאנמר קשר רציני מגיע בהפתעה.

אני אף פעם לא חיפשתי ולא הייתי ממורמר,יום אחד פשוט הכרתי בחורה מקסימה במפתיע ואנחנו כבר שנתיים כמעט ביחד.:-)

לא הייתי מתנגד לימים שלפני הקשר הרציני.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה עצלן, יש אפליקציה שנקראת ARE YOU INTERESTED?

מנסיון עבר, תוך שבועיים יש לך 4-5 בחורות רציניות שנתנו לך מספרי טלפון ורוצות להיפגש. לפחות אחת תתפוס :)

בשבילי זה היה אחלה לקשרים לא רציניים אבל מסתבר שהרוב כן היו רציניות, לפחות יותר ממני...

כל מה שצריך זה לא לשעמם את הצד השני מהר מידי ולדעת מתי לבקש מספר.

אגב בפאבים ומסיבות זה קשה עד בלתי אפשרי להכיר. בחורה שבאה לפאב מגיעה עם חברות/חברים והיא לא תייבש אותם בשביל גבר שהרגע עשה לה מבטים.

מה שכן כשהייתי נכנס למרפי'ס בהרצליה עם בחורה, הייתי מקבל מספר מהברמנית/מלצרית בלי שביקשתי. כשבאתי לבד היא אפילו לא הסתכלה עליי.

מסקנות:

1.בחורות אפשר למצוא באינטרנט, בשפע

2. כשאתה עם בחורה, בחורות אחרות ינסו להתחיל איתך - צא עם איזה ידידה או מישהי שאתה מכיר ונראית טוב, תוציא לאחרות את העיניים. זה עובד 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

eran26, תודה על העיצה, במובן מסויים זה נשמע הגיוני.

DevilUser, רוצה קשר רציני, מזמן לא היה לי.

Matan g, פעם השתמשתי בזה ואפילו יצא לי משהו משם, זה עדיין קיים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא, תתיאש.

כמה שאתה מחפש יותר חזק ככה אתה מקרין יותר "אני חייב חברה/אישה/קשר" וזה מרתיע.

תשחרר, תשתחרר.

החברה האחרונה שהייתה לי הכרתי בעבודה, בלי שרציתי בכלל, הייתי לפני טיסה לחו"ל לטווח ארוך והדבר האחרון שרציתי היה קשר רציני, בסופו של דבר, היינו ביחד מעל לחצי שנה עד ביום שבו טסתי, ואני עד היום חושב על מה היה יכול להיות עם הייתי נשאר בארץ.

באופן כללי, אני מוצא שבהעבודה היא המקום הכי טוב למצוא חברה, אם, וזה חתיכת אם גדול, אתם מספיק בוגרים כדי שתוכלו להמשיך לעבוד במידה והקשר נגמר, דבר שהוא לא תמיד קל. (גם כזה היה לי, והיא שנאה אותי ממש תקופה דיי ארוכה, אבל עבר לה)

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב בעניין מה ש Matan G אמר.

קראתי פעם מחקר(אחפש מחר) מדעי בנושא ובחורות באמת נמשכות יותר למישהו שמגיע למסיבה/פאב/כל מקום אחר עם מישהי, גם אם היא סתם ידידה (האחרות הרי לא יודעות שהיא ידידה :) ).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...