Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול של הפורום(יום שבת)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה - מה קורה איתכם!?!

אף אחד לא מעוניין להצטרף לטיול של הפורום? בהודעה המקורית אין שום הענות.

בגלל חוסר ההענות בהודעה הקודמת פירסמתי ת'רד חדש - מקווה שיעזור.

לדעתי כדאי להתחיל בקנין איילון אחרי שנגמר מפגש הסאונד כדי שמי שרוצה להגיע למפגש של הסאונד יוכל להגיע גם לטיול.

כל מי שמעוניין שיצא לפועל טיול של הפורום ורוצה להיות חלק בו שישלח לי ה"פ ורצוי להוסיף רעיונות למסלולים.

אני אכין רשימה מסודרת של כל מי שישלך לי ה"פ ורוצה להצטרף ואפרסם יום שישי, נעשה הצבעה על המסלולים ומקווה שיום שבת הטיול יצא לפועל.

אם לא שבת הזה - מקווה ששבת הבאה.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אני חושב שאני יודע למה אף אחד לא עונה לך :

כנראה שאתה מעצבן!!!!!

די!!!!

אם לא עונים לך , כנראה שאף אחד לא רוצה....

מספיק!!!!

:-)

פורסם
אני חושב שאני יודע למה אף אחד לא עונה לך :

כנראה שאתה מעצבן!!!!!

די!!!!

אם לא עונים לך , כנראה שאף אחד לא רוצה....

מספיק!!!!

אאוץץץץץץץץץ'

:shock:

יובל.

פורסם
חבר'ה - מה קורה איתכם!?!

אף אחד לא מעוניין להצטרף לטיול של הפורום? בהודעה המקורית אין שום הענות.

בגלל חוסר ההענות בהודעה הקודמת פירסמתי ת'רד חדש - מקווה שיעזור.

לדעתי כדאי להתחיל בקנין איילון אחרי שנגמר מפגש הסאונד כדי שמי שרוצה להגיע למפגש של הסאונד יוכל להגיע גם לטיול.

כל מי שמעוניין שיצא לפועל טיול של הפורום ורוצה להיות חלק בו שישלח לי ה"פ ורצוי להוסיף רעיונות למסלולים.

אני אכין רשימה מסודרת של כל מי שישלך לי ה"פ ורוצה להצטרף ואפרסם יום שישי, נעשה הצבעה על המסלולים ומקווה שיום שבת הטיול יצא לפועל.

אם לא שבת הזה - מקווה ששבת הבאה.

קודם כל נחמד מצדך שאתה מתחשב במפגש של אוטוסאונד . . .

RSI, אין טעם להתחיל להתעצבן, הכל אפשר לפתור בלי עצבים (אם חברים שלי היו רואים אותי רושם את זה הם היו מתפוצצים מצחוק :roll:) . . .

למקסים, כפי שרשמתי לך בהודעה הקודמת, יש טיול כזה בתכנון, אני מנסה להאיץ אותו אבל אני גם סומך על המנהלים שהם יבחרו את התאריך הכי טוב וכו' . . .

אני בטוח שכאשר יחליטו עשות טיול אתה תדע . . .

זה לא עניין כזה פשוט, צריך להארגן מסלול, מקום, צריך גם כמה מקומות מפגש בכדי להגיע בשיירות מכל מני איזורים בארץ ולכן צריך דיי הרבה זמן לארגן . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...