Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט אם לקנות פונטו ספייס שנת 2004, דגם YOUNG, דינית.

הרכב יד 5 , אך עם 98,000 ק"מ, היה בהשכרה יד ראשונה.

אני אשמח אם מישהו שיש (או שהיה) לו בעבר דגם YOUNG של הספייס

יוכל להגיד לי אם האבזור הבסיסי הוא משהו שאפשר להסתדר איתו(כמו החוסר במד סל"ד וחום, הבנתי שאפשר להתקין אצל מוסך מורשה מד חום מנוע)

או שיש דברים שממש מציקים.

 

תודה מראש!

אוריאל.

פורסם

מד החום זה ממש בסיסי.

 

מעבר לזה כמדומני פגושים שחורים ומכוערים.

 

באיזה מחיר אתה מקבל אותה? דגמי 2006 כבר עולים פחות מ-20K, דגמי השכרה כבר נושקים ל-15K.

פורסם

מה שצריך להטריד אותך, לפחות לדעתי, זה לא החוסר באבזור אלא מצבו המכאני של הרכב. הרכבים האלו רגישים מאוד לתחזוקה לקויה ולהזנחה. זה נכון שבעתיים לרכב מיד חמישית, שלך תדע איזו אחת מהידיים הקודמות זייפה את הקילומטראז' והיכן (אם בכלל) טיפלה ברכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהנאדם שאני קונה ממנו אומר שהיא אצלו מאז 75000, והוא דאג ליישר קו( היו מים ירוקים , והוא שם כחולים המיוחדים לפיאט)

הוא אומר שהמצב שלה טוב., סהכ 98000 קמ. הוא מבקש 11 , אבל הוא גמיש ואני מאמין שנוכל לסגור בין ה 9 ל 10.

השאלה אם שווה להשקיע הרבה יותר רק בשביל גרסה אחרת? חוץ מזה עוד לא מצאתי רכב עם קילומטרז נמוך כ״כ,

ולכן זו נראית כדאית , גם הפגושים שחורים , הרי המנוע אותו מנוע בגרסאות השונוצ ( חוץ מה דינמיק/ elx ( כמובן ).

או תקנו אותי אם אני טועה בשיקולים שלי

פורסם

זה מאוד זול ומשקף את הסחירות של הפונטו המכוערת ביותר שיש...בטח לבנה עם פגושים שחורים ענקיים.

 

 

לגבי הק"מ - הוא מזויף בוודאות מכיוון שהרכבים האלה היו בחברות השכרה, ואת 75 אלף הק"מ הראשונים הרכב הזה עשה כמעט בוודאות על הקו של ת"א-אילת, כשהוא הושכר לתיירים.

 

אח"כ נמכר, בשלב מסויים הייתה לו תקלה בלוח השעונים והוא אופס או הוחלף.

 

במילים אחרות - הסיכוי שלרכב יוצא השכרה יש ק"מ כ"כ נמוך שואף לאפס.

 

אם זה היה רכב יד 2 שיכלת לראות היסטוריית טיפולים מיום הקנייה, הייתי מוכן להאמין - במקרה הזה, ממש לא.

פורסם

תודה על התגובה . אני כנראה יורד מהעניין.

עכשיו ראיתי רנו קליאו b 2002 1600 סמק

יד ראשונה ידנית . 150000 ק״מ . אני יודע שהקליאו רכב די אמין.

שווה לבדוק דגם הזה? יש לציין שאני גר בירושלים ואני

צריך כח ברכב , וממה שהבנתי רכב 1600 יתאמץ פחות מ 1200 ,

ולכן הצריכה תתאזן . מה אתה אומר?

פורסם

קליאו 1,600 - גם אני רוצה כזו!

 

מנוע מצויין, אמינות מופלגת, עם רגל עדינה על הגז אפשר להגיע איתה לצריכת דלק נמוכה למדי... יש בדגם הזה מחשב דרך?

 

אם היא שמורה ומטופלת, אני מאוד ממליץ!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

×
×
  • תוכן חדש...