Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 5000 סיאט לאון TSI

ozwrx
שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

עברו להם 5000 ק"מ ואני מעוניין לעשות טיפול קטן לרכב בעצמי (לחבר של אחי יש מוסך וליפט...)

חייב לציין לשבח את השמן של MOBILE SUPER 3000 5W40, איתו אני מעוניין להמשיך להשתמש

מישהו יודע היכן אני יכול להזמין אותו ובמחיר טוב?

בנוגע למי קירור ראדיאטור, איך אני יודע מתי אמורים להחליף אותם? הרכב אצלי קצת יותר משנה ועדיין לא החלפתי אותם

המפלס לא ירד ועומד מעל המקסימום ואין כל בעיה. אם רצוי להחליף אני אחליף. אני יודע שאני אמור לשים G12+

אך יש כמה דגמים של המי קירור האלה. איך אני יודע מה עלי לרכוש? ברכב שלי הם בצבע כתום.

במידה ואחליף וארוקן הכל. כמה בקבוקים כאלה אמורים להכנס שם?

תודה לכולם, עוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיזה שנתון הרכב? החלפה אחרי 5000 ק"מ זה overkill.

לגבי השמן-בדוק באוטו דיפו או באוטו ציון (אם אתה מתקרב לאזור יהוד).

לגבי החלפת מי הקירור לרדיאטור-אין שום סיבה להחליף אותם וזו החלפה מיותרת. הנוזל מוגדר כבעל אורך חיים גבוה (5 שנים למיטב זכרוני) או 90 אלף, מה שבא קודם. אין טעם שתחליף אותם, במיוחד לא אחרי שנה.

אם אתה רוצה לשמור על הרכב, בצע החלפה של מי הקירור אחרי 3 שנים בערך, החלפת שמן+פילטר שמן כל חצי שנה והחלפת שמן גיר בתיבה (במידה והרכב מגיע עם תיבת DSG בעלת קלאץ' רטוב) כל שנתיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הוא ידני.

הרכב מודל 2009 ניקנה לפני כשנה עם 46,000 קמ

כשרכשתי אותו עשיתי טיפול יסודי ויישור קו.

בעקרון אני לא נוסע הרבה ברכב ככה שעשיתי רק 6000 בשנה

כיום הרכב עם 52000 קמ.

בגלל זה לגבי המי קירור אני לא יודע מתי החילפו לרכב אם בכלל ולכן חשבתי להחליף לבד

לגבי השמן אני אחליף רק רציתי לדעת היכן ניתן למצוא אותו במחיר הזול ביותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה לשמור על הרכב, בצע החלפה של מי הקירור אחרי 3 שנים בערך, החלפת שמן+פילטר שמן כל חצי שנה והחלפת שמן גיר בתיבה (במידה והרכב מגיע עם תיבת DSG בעלת קלאץ' רטוב) כל שנתיים.

מרווחי הטיפולים זה לא משהו שאוניברסלי לכלל הרכבים, לכל יצרן המלצות אחרות.

לכן אין טעם להמליץ לבעל רכב VAG על מרווחי הטיפולים שמומלצים לרכב טויוטה.

אגב, לרכבי VAG ולמנועי TSI בפרט מומלץ להחליף שמן ופילטר שמן רק פעם בשנה, מעבר לזה זה לא מוסיף דבר למנוע, רק לחור בכיס.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...