Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

לא מזמן הוצאתי רישיון נהיגה, וכעת ברצוני לרכוש רכב פרטי. ( אציין שלהורים אין רכב והם דיי בעד זה שאני אקנה)

בזמן האחרון יש ממלא רכבים למכירה באיזור שלי, ואחד הרכבים הוא סיאט איביזה 98 יד ראשונה 1.6 ידני.

יש לציין שהרכב ניראה במצב לא רע בכלל, חוץ מקצת פחחות וצבע ( וטסט עוד שלשה חודשים) אין צורך להשקיע הרבה.

האם הרכב מתאים לצעיר? הרכב הזה ישולם מכיסי ( הדל, יש לציין), ויתוחזק על חשבוני ( דלק , טיפולים. את הביטוח ישלמו ההורים) לכן אני מקווה שהרכב לא יקר לתחזוקה.

הרכב ישמש גם את המשפחה לטיולים, קניות וסידורים, אנחנו משפחה קטנה של ארבעה נפשות. האם הרכב יוכל לשמש בתור משפחתית?

תודה רבה.

פורסם

הוא עושה בערך 1-11,זריז יחסית,תא מטען סביר לכן בתור משפחתית גם יכול להיות,אם זה יד ראשונה כניראה הוא שמור,מה מחירו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעל הרכב דורש מחיר מחירון-9.5K, הוא מצדיק את זה במצב השמור של פנים הרכב והטיפול במוסך מורשה פולסווגן , עם ספר טיפולים, קבלות וכו'.

1-11 זה לא מעט, יש רכבים שיכולים להוציא 1-14 וכד', כמובן שזה תלוי בנהיגה ובמצב הרכב, אבל זה משהו אחר .

מה שהדאיג אותי במיוחד זה אם הרכב יוכל לשמש בתור רכב משפחתי, אם כן הרווחתי :D , אבא שלי אמר שאם הרכב יתאים למשפחה אז הוא מוכן לשלם לי את הביטוח לרכב, וכידוע ביטוח לנהג צעיר זה לא זול.

אני אנסה להוריד את בעל הרכב בתירוץ שאני צריך להשקיע אוטוטו טסט (שאם אני לא טועה עולה 1000 שקל בערך?), פחחות וצבע גם- כמה מכות פח קטנות שניראות כאילו בוצעה חנייה ברוורס שלא כשורה, קילופי צבע קטנים ועוד צבע לבן שמרוח על האוטו כאילו הייתה התנגשות, ויש גם לעשות לאוטו יישור קו (למרות שישור קו אני לא מאמין שנחוץ, כי האוטו מטופל).

תודה רבה על התשובה!

פורסם

על פניו ניראה שבאמת רכב מטופל,טיפולים במורשה מביטיחים חלפים מקורים או חילופים איכותים,כמו כן טיפול על פי מפרט יצרן.

כמו שאמרתי הוא יכול לשמש בתחר רכב משפחתי 4 נוסעים ישבו בנוחות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
על פניו ניראה שבאמת רכב מטופל,טיפולים במורשה מביטיחים חלפים מקורים או חילופים איכותים,כמו כן טיפול על פי מפרט יצרן.

כמו שאמרתי הוא יכול לשמש בתחר רכב משפחתי 4 נוסעים ישבו בנוחות.

הרכב אכן מטופל ושמור מבפנים ( אולם המושבים מכוערים בצורה איומה!).

כפי שציינתי קודם, לרכב מספר מכות פח, וטסט שעומד להיגמר תוך חודשיים בערך.

האם יש איזושהי עילה להורדה במחיר ? מכיוון שעל פי עניות דעתי אין שום הצדקה לדרישת מחיר מחירון כאשר הטסט עומר להיגמר בקרוב מאוד, ואם אני לא טועה טסט עולה קרוב לאלפייה. ובמצב שלי כל מאייה חשובה!

פורסם

לדעתי הוא צריך להתגמש יותר עקב הטסט.

פורסם

פיגו 206 ידנית 1600 תיהיה מתאימה למשימה רק תמצא אחת שמורה ומטופלת

ממליץ בחום חסכונית בדלק אחזקה זולה יפה וזריזה8)

פורסם

אני לא ישלם כמובן!! אני מדבר מנסיון (2 פיגו 206 XS) אז אתה בתור אחד שפתח פוסט

בפורום וראיתה מקרה אחד ישר פוסל מותג שלם??!! יש הבדל בין המנוע 1400 ל1600 ובלי קשר

רכב מטופל כמו שצריך לא אמור להגיע למצב כזה נקודה!!!

אגב לדגם xs אין מנוע tu יש שם nfu לפני שאתה מגיב כאילו אתה מהנדס רכב, תחקור קצת ואז תענה

פורסם

פיג'ו הייתה אחלה אופציה לו הייתי מוצא אחת בשוק הרכב המשומש במצב טוב בסביבה שלי.

חיפשתי לא מעט רכבים שנחשבים מתאימים לצעירים, כדוגמת פונטו, קליאו, 205/206, אקסנט וכו', שום דבר לא היה שמור כמו שצריך, מצא חן בעיניי ההורים והחברה, ובנוסף דרש השקעה כספית שלא הייתה ברשותי (יד גבוה וק"מ גבוה מדי).

לדרוש מחיר מחירון לדעתי לא מוצדק, ואני אנסה להתמקח איתו אחרי החגים בתקווה שבע"ה הוא יוריד את המחיר למשהו הגיוני, או שאני פשוט אחכה חודשיים שייגמר לו הטסט ואני אקנה את הרכב במחיר נמוך יותר ממה שציפיתי.

השאלה היא ובמידה ואצליח להוריד את המחיר אפילו במעט, האם הרכב בכל זאת כדאי לרכישה?

כאמור אני די קצר במזומנים, כך שאני צריך רכב חסכוני וזול לתחזוקה, ולא מעט אמרו כי רכבים מתוצרת VAG אינם עונים על התיאור הזה, אבל אמינות לדעתי שווה את הכל.

פורסם

נשמע רכב סבבה

תגיד לו אבל שבמצב של היום ובכלל בימינו אף אחד לא יקבל את המחיר מחירון אף פעם!

פעם 1 עשיתי תטעות הזאת שקניתי ניסן אלמרה 2004 במחיר מחירון למרות שמצבו היה באמת שמור וטוב

תנסה להוריד אותו ב-500 ש''ח בגלל הטסט גם

פורסם

מכונית מיד ראשונה עם היסטורית טיפולים מפורטת במוסך מורשה שווה מחירון ואפילו יותר. תנסה אולי להוריד 500 ש"ח בשל עניין הטסט המתקרב כמו שנאמר לך כאן.

אני חושב שבאותם שנים המנוע הוא ה-1.6MPI החלש יותר (8 שסתומים, הזרקה רב נקודתית, 75 כ"ס), כך שאל תצפה לביצועים מלהיבים.

פורסם

מסכים עם DOC SLOW,רכב שהוא לא פופלרי בליסינג,מאוד שמור ועם נתונים מעל הממוצע בשוק,ימכר במחירון.

פורסם

אני די בעניין של הרכב הזה, ליסינג או לא, פחחות או לא, הרכב מצא חן בעיניי משום מה.

דבר שמכוניות ברמה גבוה הרבה יותר לא הצליחו!

אחרי החג אני אנסה להתמקח עם המוכר לגבי טסט ופחחות בתקווה להוזלה במחיר.

מתי הזמן הכי טוב להתמקחות? בפלאפון לפניי המפגש עם הבעלים? בבדיקה ל האוטו במוסך? לפני העברת בעלות?

אני מאוד רציני עם הרכישה הזו, ורוצה להבהיר את זה למוכר, אבל לא לצאת מתלהב ופרייאר, למה מחירון כבד לי.

פורסם

הכי טוב בבדיקה במוסך,כך גם תדע אם יש בעיות כלשהם.

• תוכן חדש...