Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע זמן הרפד.עוד לפני הכניסה לצבע,פירקתי את המושבים הקידמיים,מושב אחורי,ריפודי קיר מושב אחורי,ריפודי דלתות פנימיים,ואת השטיח המגעיל.נכנס מים ממקור כלשהוא,והשטיח והלבד שמתחתיו התפוררו.

חשבתי להחליף מושבים קידמיים.צברתי שעות בפירוקיות,ובסוף החלטתי שהמושבים הקידמיים שלי יעשו את העבודה.המושב האחורי היה מכוסה בכיסוי.להפתעתי,אחרי שהורדתי את הכיסוי,התגלה לעיניי ריפוד מקורי וחדש לחלוטין של וולוו.מושב ומשענת.לך תבין אנשים,,,,,,

הריפודים על הקירות הפנימיים היו מקוריים ובמצב סביר.אך לאחר הפירוק,ראיתי שהדיקט,או הקרטון היצוק שמחזיקים את הריפודים,במצב אנוש וכמעט ללא תקנה.

העברתי את הציוד לרפד.

חשוב לי לציין.סיכמתי איתו על החלפת הקיר הפנימי בדיקט.ואת הריצפה בשכבה ראשונה לבד,לבידוד חום ורעשים,ושכבה שנייה שטיח שאותו אני בוחר תוך כדי עבודה.כנ"ל גם התקרה.היא היתה במצב חדש,אך בצבע לבן.ואני רציתי להתאים אותו לריפוד החדש,ובצבע שונה.

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 060.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 066.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 062.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 071.jpg

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממשיכים,,,,,

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 072.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 076.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 073.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 068.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

הרכב בצבע,הרפד עובד על המושבים ,ואני עובד על הקונסולה והדשבורד.תוכנית,איך אמור להיראות הדשבורד,היתה על הנייר וגם מצוירת לי בראש.הבעיה העיקרית במוסך היתה היעדר אביזרי עבודה מינימלים.מכונת כיפוף,מכות חיתוך פח,כיפוף צינורות ועוד.לכן,הדימיון והאילתורים עבדו שעות נוספות.וגם בנסיעות לבעלי מלאכה שונים באיזור.הזמן נמרח,ולא שאני ממהר לסיים.מתסקל!

אחרי לא מעט עבודה על הדאש המקורי,החלטתי שהתוצאה לא נראית לי מספיק טובה.שירטטתי תוכנית חליפית,ונסעתי לברזל.1.5 מ"מ פח,כיפופים,וחוזרים ללטש במוסך.נראה טוב יותר.בינתיים גם הגיעו השעונים מאוטומטר.גם הקונסולה לקראת סיום.השלמות ופינישים יהיו בהמשך,לקראת סוף ההתאמות במקום.

וולוו 24.9.12 007.jpg

וולוו 24.9.12 004.jpg

שעונים וולוו 001.jpg

שעונים וולוו 002.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

הגיעו השעונים מאוטומטר.מד מהירות,לחץ שמן,טעינה,חום מנוע,ודלק.בנוסף הגיע מצוף אוניברסלי.

מה דעתכם?את הפאנל לשים עם הצד הרחב למעלה או למטה?

הייתי שמח לקבל הערות והארות לגבי תהליך העבודה.זה יכול לעזור גם לי,וגם למי שחושב להתחיל תהליך שיפוץ.

שעונים וולוו 004.jpg

שעונים וולוו 005.jpg

שעונים וולוו 006.jpg

שעונים וולוו 007.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

ועל הדרך,מסרתי ניקלים לגלוונומטה,,,,,

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 019.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 009.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 011.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

וואו אחלה פרוייקט!!! הרבה זמן אני חולם על פרוייקט אמזון!

הדש בורד נראה מעולה!

שיהיה בהצלחה!

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
הגיעו השעונים מאוטומטר.מד מהירות,לחץ שמן,טעינה,חום מנוע,ודלק.בנוסף הגיע מצוף אוניברסלי.

מה דעתכם?את הפאנל לשים עם הצד הרחב למעלה או למטה?

הייתי שמח לקבל הערות והארות לגבי תהליך העבודה.זה יכול לעזור גם לי,וגם למי שחושב להתחיל תהליך שיפוץ.

הצעות:

1. תרכיב את גלגל ההגה לפני לוח השעונים, דמה ישיבה אמיתית ברכב כאשר הידיים על ההגה

ורק אז תחליט על מיקום השעונים שההגה והידיים לא יסתירו.

2. המעבר בין מוט ההגה לפנל ששמת עדיף קידוח עגול גדול מקוטר מוט ההגה, בצורה הזאת

למרות שאני מניח שזה לא סופי, יהיו חריקות בכל תנועה של ההגה כתוצאה מקפיצה.

ניראה מבטיח-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עשית לי חשק להתחיל לשפץ את האמזון שלי.

כל הכבוד נראה מעולה.

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

פורסם

עוד משהו, מהתבוננות בתמונות שוב ניראה לי (אבל אני מסייג) כי הפנל עלול להפריע לברכיים

בשעת הישיבה. ציירתי מסלול אלטרנטיבי שלוקח בחשבון את עיצוב הדלת.

שעונים%20וולוו%20002[1].jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תשמע צביקה שאפו פרוייקט מדהים! מאז הילדות חלמתי על אמזון קופה אבל לא ממש יצא לי לרכוש אחת כזאת גם כי הקופה יחסית נדירות בארץ והדגם הפופולרי יותר זה ה-4 דלתות.

בחרת רכב מדהים לשיפוץ לא הרבה אני מכיר שאוהבים וולוו,

זה הכי כיף לשפץ לבד ולאט את הרכב, מאחל לך הרבה הצלחה! תהנה ממנו באמת רכב יפייפה במיוחד שהוא שנת 69' ושרד ללא ריקבונות או תאונות.

תמשיך לעדכן גם בפרטים הקטנים, ולגבי הלוח שעונים הייתי ממליץ לך בדיוק את מה שרן אמר תרכיב את ההגה כאילו שאתה במצב נסיע ותראה איפה יהיה הכי נוח לך גם לזווית העין וגם ליופי של הדשבורד ודרך אגב הדשבורד לא יצא ארוך מידיי? לא כדי לקצר אותו קצת מלמטה?

דייב

פורסם

יפה. עבודה יסודית ומושקעת. נראה לי שאתה צודק לגבי המקום לברכיים בגלל הדאש החדש. אולי תצטרך לקצר. אתה מוזמן לבוא לראות, או להגיד לי איזו מידה כדי שאני אמדוד אצלי באוטו - ואז אולי זה יעזור לך להחליט. נגיד - המידה בקו אנכי מהרצפה לנקודה הנמוכה בדאש - משהו כזה. או שתבוא לראות.

מעניין אותי הדאש הישן.. כלומר הכיסוי העליון מפוליאוריטן. אם הוא שלם ותקין - הייתי שמח להעיף עליו מבט כי אני רוצה לייצר אחד כזה. תוכל להתייחס בקשר אליו?

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם
לא כל כך מכיר את התחום של הקסטום, אבל קח בחשבון ש-פחים עושים רעש!

דאג לבידוד מתאים אחרת הרכב רק יראה יפה :wink:

מחזק את הדברים, קח יריעות פלציב והדבק בחלקים הפנימיים של הפחים הגדולים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
עוד משהו, מהתבוננות בתמונות שוב ניראה לי (אבל אני מסייג) כי הפנל עלול להפריע לברכיים

בשעת הישיבה. ציירתי מסלול אלטרנטיבי שלוקח בחשבון את עיצוב הדלת.[/

תודה רן.

לפני שבניתי את הדאש,שמתי את המושב,ומדדתי מיקום הברכיים.וזה היה די גבולי.

הסיבה שהוספתי לדאש המקורי כ - 12 ס"מ מלמטה,היתה כדי לכסות את המזגן,כל צמות החוטים,ועוד.

לפני הסגירה הסופית,אני אבדוק שוב אם יש צורך לעצב מחדש את הדאש.

ההגה המקורי כמובן לא חוזר למקומו.אני עדיין חפש להתאים הגה(וזו הסיבה שעדיין לא עיצבתי סופית את החור סביב צינור ההגה).

יש הצעות לסוג גלגל הגה?חשבתי לכיוון הגה מעץ.

תודה.

צביקה

צביקה הר-נוי

14119

• תוכן חדש...