Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בדיוק מקיים את המשפט "If You Want a Job Done Right, Do it Yourself."

זה נכון,ואני משתדל לעשות עבודה בגבולות הידע שצברתי,ומעט מעבר לכך.ניסיון בחיים לא לומדים באוניברסיטה,והחיים הם האוניברסיטה הכי טובה.

ולשם כך יש "בעלי מקצוע" שהומלצו,,,,:-(

ובנימה מבודחת "WHEN YOU HAVE TO SHOOT,,,,,SHOOT,DON'T TALK":mm_smile:

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשך,,,,

תוך כדי עבודה,שלחתי קצת ניקלים לציפוי.בין לבין,ואין כמו לקחת פסק זמן ולא להתקע יותר מידי על איך לבצע מה,ויש לא מעט זמן בין ההרכבות והמחשבות והתכנונים,הרכבתי חלק מהניקלים.(הצעה שלי למי שרוצה לשפץ,אם יש בעיה תוך כדי הרכבה שגוזלת יותר מידי זמן,זה הזמן ל"פאוזה" ואין כמו כוס קפה במרפסת ולהשקיף על היצירה מלמעלה,,,,,:sleeping: .)מבטיח לכם שאח"כ הכל נראה פשום וקל יותר.

וולוו121 אמזון 022.jpg

וולוו121 אמזון 023.jpg

וולוו121 אמזון 024.jpg

וולוו121 אמזון 025.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

ועוד כמה,,,,

וולוו121 אמזון 026.jpg

וולוו121 אמזון 028.jpg

וולוו121 אמזון 029.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

בשיפוץ רכב ישן,או שדרוג רכב ישן,נתקלים בשתי סוגי בעיות.אחת רעה ואחת טובה,,,,ותקנו אותי אם אני טועה,אין באמצע,,,,

את הרעה אין צורך כ"כ לפרט.כולנו מכירים.חלודות,תאונות עבר ותיקונים גרועים,תלאים,הברגות הרוסות,או ברגים שבורים.וכמובן ,חוסר בחלקים זמינים ועוד ועוד ועוד,,,

והדרך הטובה,כאשר הרכב במצב טוב יחסית,ואתה לא מחזיר אותו למקור.לאורך כל השיפוץ,עד לרגע זה,לא נתקלתי בבעיה שלא פתרתי.ויהיו שיאמרו,רגע,אתה לא משחזר אחד לאחד.נכון,ומשום כך התהליך היה יותר יצירתי,והפתרונות זרמו בצורה הרבה יותר פשוטה ממה שחשבתי.

בגדול,מלכתחילה ידעתי את הכיוון.

ואתן דוגמא למה אני מתכוון.

במוסטנג העברתי את המצבר לתא המטען.ראשית,נשאר הרבה מקום.ומי שמכיר את תיבת המנוע 8 צילינדר של המוסטנג,יודע שלהחליף פלאג,אתה צריך יד של רקדנית אלסטית,שמחולקת לכמה מפרקים,,,,,

למרות שלא חסר מקום בתא המנוע של הוולוו,אני אוהב יותר את המראה הנקי,ללא צינורות וחוטי חשמל ועוד.בתחילת הדרך חשבתי שיתכן ובהמשך אני מעביר את המצבר לתא המטען.

ואז בא שלב העבודה על המזגן.ואז גם ראיתי עד כמה בית המצבר מפריעה לי בחלק הפנימי של הרכב.(שם יושב המאייד).

ואז נסגר מעגל.המצבר עובר לאחור,ויש פיתרון טוב למזגן ולעוד מס' דברים שעליהם נדבר בהמשך.

וולוו121 אמזון 001.jpg

וולוו121 אמזון 004.jpg

וולוו121 אמזון 007.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

ממשיכים,,,

תושבת המצבר עם מצבר,ללא,והתושבת מבפנים.

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

ככה זה נראה,,,

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
ככה זה נראה,,,

צטער,משום מה זה לא עלה,עכשיו כן:-)

וולוו121 אמזון 006.jpg

וולוו121 אמזון 005.jpg

וולוו121 אמזון 008.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

הכנות:מטף כיבוי חובה ליד.לאורך כל התהליך חובה אביזרי בטיחות.לא להתפשר.משקפי השחזה טובים (שיכסו את העיניים :shock: ),ומשקפי ריתוך.מומלץ כובע ריתוך שיכסה גם את הפנים,הצוואר ושרוולים ארוכים,אחרת תיראו כמו אחרי יום שיזוף בים,,,(וזה לא בריא כמובן).

החלק הפחות "אלים",השחזה.אין אפשרות לפרק את היחידה באלימות עם פטיש ואיזמל.השבדים עשו עבודה טובה עם ה"פונקסוויס".(ככה קוראים לזה?אשמח אם מישהוא יתקן אותי).התוצאה הוא חיבור בין 2 פחים ללא ריתוך.2 אלקטרודות אחד מול השני כאשר באמצע הפחים,חימום מהיר ושני הפחים מחוברים נקודתית.והיו שם הרבה חיבורים,,,,

אבן משחזת עושה עבודה מצוינת.אבל מה,לזכור שצריך לכסות את המנוע היטב,וכל חור שנראה.בהשחזה,הגיצים ניראים יפה כמו ביום עצמאות.תוך כדי מעופם,הם מתקררים,הופכים להיות בלתי נראים,ונכנסים לכל מקום,כמו חול ים.בנוסף,זה עדיין אש וחום.יש דלק,שמן,ריפודים,וכל מיני דברים שעלולים להישרף.

וולוו121 אמזון 012.jpg

וולוו121 אמזון 009.jpg

וולוו121 אמזון 032.jpg

וולוו121 אמזון 013.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

הכנת המשטח לקבלת ה"פלח" כיסוי החור.הורדת שאריות צבע,אחרת הריתוך עלול להדליק את הצבע,ותהייה בעיה לאלקטרודה לתפוס.יישור 4 צלעות המלבן עם סרגל,גם אופקית,כי חייבת להיות חפיפה מלאה בין הבסיס לפח המולחם.הפח הוא רגיל,1.5 מ"מ.ליטוש הפח והכנה לריתוך.ריתוך הפח,השחזה היכן שבולט,מרק פחחים,ליטוש,צבע פריימר,ליטוש,שוב פריימר.גם מבפנים.ליטוש יסודי להעלים חריצים יהייה בהמשך לפני הצבע החיצוני.

וולוו121 אמזון 015.jpg

וולוו121 אמזון 017.jpg

וולוו121 אמזון 021.jpg

וולוו121 אמזון 014.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

איזה יופי.... כל הכבוד על העבודה!!

למה לא צבעת את הטמבונים ועוד חלקי ניקל בצבע הרכב? זה היה נותן לרכב מראה קצת יותר מודרני ושונה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מה זה קשור למאזדה 3, הוא עושה את האוטו בהתאמה עצמית לא שחזור או שיפוץ למקור אז זה לא מעניין מה היה לפני 30 או גם 100 שנה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

looks great

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...