Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע צביקה שאפו פרוייקט מדהים! מאז הילדות חלמתי על אמזון קופה אבל לא ממש יצא לי לרכוש אחת כזאת גם כי הקופה יחסית נדירות בארץ והדגם הפופולרי יותר זה ה-4 דלתות.

בחרת רכב מדהים לשיפוץ לא הרבה אני מכיר שאוהבים וולוו,

זה הכי כיף לשפץ לבד ולאט את הרכב, מאחל לך הרבה הצלחה! תהנה ממנו באמת רכב יפייפה במיוחד שהוא שנת 69' ושרד ללא ריקבונות או תאונות.

תמשיך לעדכן גם בפרטים הקטנים, ולגבי הלוח שעונים הייתי ממליץ לך בדיוק את מה שרן אמר תרכיב את ההגה כאילו שאתה במצב נסיע ותראה איפה יהיה הכי נוח לך גם לזווית העין וגם ליופי של הדשבורד ודרך אגב הדשבורד לא יצא ארוך מידיי? לא כדי לקצר אותו קצת מלמטה?

דייב

תודה דייב

אני אבדוק שוב אם הדאש יפריע לברכיים,ואם כן,אני אעצב אותו מחדש.

מה עם הפנל של השעונים?נראה לך הצד הרחב למטה או למעלה?

צביקה

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפה. עבודה יסודית ומושקעת. נראה לי שאתה צודק לגבי המקום לברכיים בגלל הדאש החדש. אולי תצטרך לקצר. אתה מוזמן לבוא לראות, או להגיד לי איזו מידה כדי שאני אמדוד אצלי באוטו - ואז אולי זה יעזור לך להחליט. נגיד - המידה בקו אנכי מהרצפה לנקודה הנמוכה בדאש - משהו כזה. או שתבוא לראות.

מעניין אותי הדאש הישן.. כלומר הכיסוי העליון מפוליאוריטן. אם הוא שלם ותקין - הייתי שמח להעיף עליו מבט כי אני רוצה לייצר אחד כזה. תוכל להתייחס בקשר אליו?[/quo

היי,תודה

הדאש שלי במצב חדש.

אתה יכול ליצור איתי קשר,להגיע אלי,לקחת את הדאש,ליצר לך דאש,ולהחזיר לי את שלי.

הפלא שלי 052-8337879

צביקה

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
מחזק את הדברים, קח יריעות פלציב והדבק בחלקים הפנימיים של הפחים הגדולים.

תודה ערן ו XO

קיבלתי את הרעיון.:mm_yeah:

צביקה

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

קח בחשבון שבמקרה של קפיצה או חלילה תאונה הדש עלול

לשמש כגליוטינה לכיוון הברכיים, עדיף ליצר אותו מפיירגלאס

או לקצר אותו האופן כזה שלא תהיה פגיעה בברכים-רן

121Sno4.jpg

121Sno6.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קח בחשבון שבמקרה של קפיצה או חלילה תאונה הדש עלול

לשמש כגליוטינה לכיוון הברכיים, עדיף ליצר אותו מפיירגלאס

או לקצר אותו האופן כזה שלא תהיה פגיעה בברכים-רן

121Sno4.jpg

121Sno6.jpg

היי רן

לקחתי בחשבון,ולכן עשיתי כיפוף של 90 מעלות כלפי פנימה.

בצילום כנראה לא רואים את הכיפוף.

בכל מקרה,ניקח גם את זה בחשבון.

תודה

צביקה

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

הגיע זמן הצבע.מגוון הצבעים לרכב הוא מדהים.מלכתחילה הלכתי לכיוון הכחול,אך פה ושם פזלתי גם לצבעים אחרים,,,,צריך להחליט,וקשה.הלכתי על צבעי DUPONT,בחרתי את הצבע והגוון מתוך קטלוג,הוצאתי את קוד הצבע,מסרתי לצבעי,והנה התוצאה לפניכם.

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 042.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 044.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 045.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 046.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

ועוד תמונות,,,,

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 047.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 048.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 049.jpg

תהליך שיפוץ וולוו 121 - יולי 2012 051.jpg

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
נראה טוב!!

באיזה גלגלים תשתמש?.. 8)

אני מחפש מגנזיום ציפוי ניקל.15' ,5 חורים 103.

לגבי העיצוב,אני הולך לכיוון "שפיצים".(היה בדגמי וולוו מסוימים)

או משהוא דומה.אם יש לך או למישהוא אני די גמיש במידה,אשמח לשמוע.

תודה

צביקה

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

שיפוץ מדהים שעושה המון חשק.

לא הבנתי בכתבה שבלינק שצירף השושנים למה הרכב המשופץ הוא 121s ולא 122s

בכלל לא היה ברור לי מה ההבדל בין 122 ל 121 או 123

ואז קראתי את ההסבר הבא - לעיונכם.

עדיין לא ברור לי מדוע דגם שתי דלתות מבוקש יותר מ 4, כאשר הייצור של דגם שתי הדלתות היה בכמויות רבות יותר.

לדעתי הביקוש הרב יותר לדגם שתי הדלתות הוא מקומי בארץ בלבד.

היה לי על זה פולמוס קטן שלשום עם אחד החברים דווקא לגבי 144 ו 142 שגם שם בניגוד להיצע הרב יותר בעולם ל 142 ונדירות ה 144,

הרי שבשוק המקומי יש דווקא ביקוש לדגם שיוצר בכמויות רבות יותר ( 142 )

Under prototype designation 1200, following the PV444's internal designation as the 1100,[3] the Amazon was released in the press in February 1956, with production initially set to begin in July of the same year, and deliveries commenced in August 1956 — under the now modified internal designation 120 series. Further iterations included the 121, the base model with a single carburetor 66 bhp (49 kW) engine, the 122S introduced in 1958 as a performance model equipped with a dual carburetor 85 bhp (63 kW) engine, and the later 130 (two-door sedan), 120 (four-door sedan) and 220 (4-door estate wagon) models. The Amazon's handbrake location outboard of the driver's seat, was intended to accommodate subsequent bench seat models with column shift transmissions — which never materialized. Buyers began to receive the first cars in February 1957,[3] and initial models were two-tone red and black with light gray roof, light grey with a black roof, followed by a dark blue with gray roof in 1958.[3]

In 1966 the Volvo PV ended production, replaced by the Amazon Favorit, a less expensive version of the Amazon, without exterior chrome trim, a passenger-side sunshield or cigarette lighter, and with a three-speed rather than four-speed transmission — available in black with red interior and later white or black with red interior.[3] The newer Volvo 140 was becoming the company's mainstream model, and the last of the four-door 120 saloons were produced in 1967.[10] In 1967 came the 123GT that was a 130 with high compression four-cylinder B18B engine (from the Volvo P1800), M41 gearbox, fully reclining seats, front fog and driving lights (on some markets), alternator, fender mounted mirrors, special steering wheel, dash with a shelf and tachometer, and other cosmetic upgrades. In 1969 the displacement of the old B18 engine was increased and the engine was called the B20.

The last Amazon was manufactured on July 3, 1970.

פורסם
שיפוץ מדהים שעושה המון חשק.

לא הבנתי בכתבה שבלינק שצירף השושנים למה הרכב המשופץ הוא 121s ולא 122s

בכלל לא היה ברור לי מה ההבדל בין 122 ל 121 או 123

ואז קראתי את ההסבר הבא - לעיונכם.

עדיין לא ברור לי מדוע דגם שתי דלתות מבוקש יותר מ 4, כאשר הייצור של דגם שתי הדלתות היה בכמויות רבות יותר.

לדעתי הביקוש הרב יותר לדגם שתי הדלתות הוא מקומי בארץ בלבד.

היה לי על זה פולמוס קטן שלשום עם אחד החברים דווקא לגבי 144 ו 142 שגם שם בניגוד להיצע הרב יותר בעולם ל 142 ונדירות ה 144,

הרי שבשוק המקומי יש דווקא ביקוש לדגם שיוצר בכמויות רבות יותר ( 142 )

Under prototype designation 1200, following the PV444's internal designation as the 1100,[3] the Amazon was released in the press in February 1956, with production initially set to begin in July of the same year, and deliveries commenced in August 1956 — under the now modified internal designation 120 series. Further iterations included the 121, the base model with a single carburetor 66 bhp (49 kW) engine, the 122S introduced in 1958 as a performance model equipped with a dual carburetor 85 bhp (63 kW) engine, and the later 130 (two-door sedan), 120 (four-door sedan) and 220 (4-door estate wagon) models. The Amazon's handbrake location outboard of the driver's seat, was intended to accommodate subsequent bench seat models with column shift transmissions — which never materialized. Buyers began to receive the first cars in February 1957,[3] and initial models were two-tone red and black with light gray roof, light grey with a black roof, followed by a dark blue with gray roof in 1958.[3]

In 1966 the Volvo PV ended production, replaced by the Amazon Favorit, a less expensive version of the Amazon, without exterior chrome trim, a passenger-side sunshield or cigarette lighter, and with a three-speed rather than four-speed transmission — available in black with red interior and later white or black with red interior.[3] The newer Volvo 140 was becoming the company's mainstream model, and the last of the four-door 120 saloons were produced in 1967.[10] In 1967 came the 123GT that was a 130 with high compression four-cylinder B18B engine (from the Volvo P1800), M41 gearbox, fully reclining seats, front fog and driving lights (on some markets), alternator, fender mounted mirrors, special steering wheel, dash with a shelf and tachometer, and other cosmetic upgrades. In 1969 the displacement of the old B18 engine was increased and the engine was called the B20.

The last Amazon was manufactured on July 3, 1970.

היי אילן

קבל את ההיסטוריה המלאה של וולוו 121 AMAZON ועוד קצת,,,,

http://www.volvotips.com/index.php/amazon/amazon-history/

תהנה

צביקה

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
שאפו על הצבע אהבתי בחירה יפה

תודה :mm_yeah:

צביקה הר-נוי