Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחר כימעט יומיים של עבודה, כןכן אני לא סתם אומר יומיים אני מדבר על כימעט 30 שעות.

שבהם שוייפו המבנים של המידים, שוייפו המיבנים של הרמקולים האחוריים כימעט לחלוטין

בנייה מחדש עם השפכטל עץ. שיופים ועוד שיופים

מדובר לפחות ב4 שכבות של שפכטל עץ, עם זמן המתנה לייבוש, ועם המון נייר שיוף

הגימור של השפכטל, יצא מעל ומעבר להבנתי, פשוט מושלם

ואז הגיע השלב של הצביעה,

עשיתי את ההמלצה שקיבלתי, 50% צבע, 25% מדלל, 25% לקה,

הגימור יצא פשוט מבחיל, פשוט מגעיל.

אז יצרתי עוד שיכבה, שוב.. יצא כל כך מגעיל שלא הסכמתי לחבר את הרמקול אליו.

אז שייפתי את הצבע עם נייר0, וניסיתי שוב..........

כמובן, שוב התאכזבתי

כניראה הלאקה נותנת לצבע קשיחות ובגלל זה הוא מאבד את ההאפקט של "צורה חלקה"

בכל אופן, אני נואש ואין לי פיתרון, המבנים ממש מוכנים מכל הבחינות, פלאגים הלחמות סקוצים הכל.

רק הצביעה מתעקבת כי אין לי פיתרון, אפילו הסכמתי ללכת לפחח בשביל לקבל חוות דעת על צביעה אצלו, ופיתרון

הוא אמר שאם הוא ישתמש בצבע תנור, הצורה שלי תתנפח בגלל שהיא לא בנוייה לצביעה אגרסיבית (יחסית).

הלכתי לרפד, כשראה את המבנה אמר לי לשכוח מהרעיון אפילו, וגם אחרי כל העבודה השחורה וכל השיופים.. להתפשר על גימור של ריפוד ? (אני באמת לא יודע אם זה רלוונטי)

שוב..... מיואש מתמיד, אם למישהו יש פיתרון קסמים, או אפילו פיתרון בתשלום, רק תפנו אותי לבן אדם !

שוב אני מזכיר, המבנה של הרמקולים הקידמיים עשוי מאפוקסי,ומצופה דבק שפכטל.

המבנה של הרמקולים האחוריים עשוי מעץ MDF אולי 5 מילימטר, מצופה שפכטל עץ.

המבנים כימעט מושלמים מבחינת הגימור של השפכטל(הרבה שיופים)

הבעיה- צביעה שתצא עם גימור אם לא זהה, לפחות דומה!

--): מיואש :(--

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא הקטע של הצבע,וואלה מבחינתי שיהיה כתום נוצץ (כןכן) אני רק רוצה את הגימור שבשבילו עמלתי כל כך הרבה.

יש לך מושג כמה יבלות יש לי כבר באצבעות מרוב שיופים ? ואחרי כל שעות השיופים האלה (אשכרה שעות)

אני ישים על זה כיסוי מעפן שיישב מול הפרצוף שלי במשך כל הזמן הזה, ויגרום לי ייסורי מצפון שאני מתפשר על פחות ממש שהשקעתי ?

:(

מה, הרגש הפנימי הזה אצלי, ששואף למה שאני משקיע.. לא אצל כולנו ?

:|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אבל אתה לא מבין, שלא משנה איך "תגמר" אותו, גם עם 700 שכבות לכה, ברגע שתצמיד

אותו לשמשה, זה עוד פעם יימס מהחום?

רכב, והחום שבו, זה לא סביבה הכי נוחה כמו שיש בבית למשל... כי בית מוצל יותר, ומאוורר

יותר ואלה תנאים שונים.

ברכב, התנאים הם קיצוניים מאוד, וע"כ אתה צריך להשתמש בחומר שעומד בתנאים קיצוניים

כאלו.

אם תמצא כזה (שלא עולה הון תועפות) אני אשמח להיות הראשון לדעת. :)

פורסם

חח, אתה בא להגיד לי שאחרי כל העבודה הקשה, זה בעצם דרך ללא מוצא ?

אין צבע שעמיד בחום של רכב ?

שמישהו יגיד לי שזה לא נכון, כי אני במרחק כזה |---| קצר, מלרדת ולדרוס הכל....

:|:(:|:(:|

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

fsound, צבע לעץ ללא צבע יסוד משום שהוא ממש משנה את הגימור המבריק של הצבע.

the real b.r גם אני ראיתי, זה ספריי מיוחד אמרו לי בשביל לצבוע מנועים, והוא באיכות מעולה לפי השימוש שעשיתי בו, הוא לא רואה ספריים אחרים ממטר.. העבודה איתו נוחה וקלה, ללא שום טיפות ולא נעליים

הדבר הזה מתייבש לחלוטין, תוך חצי שעה בלילה.

זה פשוט המצאה, רק המחיר בהתאם ואם תשאל אותי, זה שווה כל שקל..... בכל אופן אלה הולכים להיות התוכניות שלי לבנייות שלי, (הבניות זה לרמקולים הקידמים, שיש תמונות בתרד, ולרמקולים האחוריים, שבקרוב אני יעלה תמונות לגבי המבנה שלהם .. בעזרת הספריי.

1. מרביץ שיוף עצבני, שוב, על כל המבנים.. מוריד את כל הצבע כימעט לחלוטין. (אחרי הכל, מהול בלאקה)

2. עושה שיכבה מינימלית של שפכטל עץ, רק בשביל שהפסים של השיוף ייעלמו עם שיוף עדין יותר.

3. עושה שיוף עדין, בשביל הגימור.

4. לוקח 50% לאקה, 50% צבע שחור מבריק, ומוסיף מדלל צבע עד שאני מטביע את שניהם.

5. עושה שיכבה אחידה, אך מאסיבית על המבנים.

6. לוקח נייר 0, משייף את כל השיכבה העליונה של הצבע, בעצם מה שאני יוצר זה מבנה שעטוף בגימור צבע קשיח, בשילוב עם לאקה.

7. ספריי צבע בשביל מנועים.

8. שר את התקווה ומקווה שהכל יהיה בסדר.. (אופטימי)

לפי דעתי זה הולך לצאת פצצה ובדיוק כמו שרציתי את זה, אם יש לכם ביקורת להעביר על אופן העבודה,

SPEAK NOW OR FOREVER HOLD YOUR PEACE

היום אני לא יעבוד על זה, כי כמו שהסברתי יש לי חיים ובשבת הזאתי לא היה לי חיים משום מה......

וגם מחר אני לא יעבוד על זה, אולי בלילה אחרי שאני יוודא שאין פה ביקורת שלילית בנושא או שלילה לגבי התוצאה שאני מנסה להשיג!, תודה מראש....

לילה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

דבר ראשון, מהזה ספריי לקה שחור ?

דבר שני, בלי מעטפת שתיתן גימור "רציני" כמו הלאקה והצבע, אתה חושב שיש מצב שאני יהנה מהעבודה?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא יודע על איזה ספריי מנועים דיברת.. אני דיברתי על ספריי שחור מבריק שעמיד בחום. הוא רב תכליתי, ואין לו שום קשר לצביעת מנועים!

לדעתי אתה תהנה מהתוצאה. ברגע שהמשטח חלק אתה יכול לצבוע.

והוא אמור להיות חלק אחרי שיוף של השפכטל ןהאפוקסי

אני הייתי משתמש בבונדו במקום שפכטל עץ כי הוא יותר עמיד לא נסדק גם בשכבות דקות

פורסם

הבאתי את דוגמת צביעת המנועים, משום שאם הינו עמיד בחום שמפיק מנוע.. אז אני חושב שהוא יכול להסתדר עם השמש הקטנה שלנו... (אני טועה?)

לפחות הצבע שאני הבאתי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הזכרת את חומר הבונדו, רציתי לדעת האם החומר בעל גמישות מסויימת, לדוגמא כמו האפוקסי ?

(אני לא מדבר על גמישות ברמה של דבק , או סיליקון... משהו ביסגנון של האפוקסי.. שגם אם הוא מקבל עיוות קטנטנן שלא יראה על המבנה סדקים למיניהם , כמו שהשפכטל עץ יוצר?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אין לי נסיון ממש אם אפוקסי אז אני לא יודע על איזה סוג של גמישות אתה מדבר....

אתה שואל אם אפשר למרוח אותו על משטח לא ישר? אם זאת שאלתך אז התשובה היא כן ולזה הוא נועד. ליישר משטחים מעוותים, וניתן למרוח אותו גם על משטחים מעוגלים. החומר הוא קשיח שלא נסדק גם בשכבות דקות. משתמשים איתו בפחחות רכב. אני אולי לא הבנתי אותך טוב אבל החומר לא אמור להיות גמיש, זאת משחה שאמורה למלא חורים קטנים, כמו פעולה של סתימת חורים והחלקת קירות בגבס לפני צביעה.

פורסם

מה זה שפכטל עץ אני רואה כולם מדברים ואין לי מושג מה זה בכלל?!

מיק אחי לדעתי שייף ותוריד את כל הצבע לקה מדלל ומה שלא שמת שמה תן שיכבה סבבה של ספרי תן לייבוש ושים עוד שיכבה שיראה יפה וחלק תעשה על א-ח-ד מהם שים באוטו תראה תוצאות ...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תוכן חדש...