Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לא התכוונתי שהמידים על הפנים, המידים בסדר גמור(אני חצי חירש כל דבר מבחינתי הוא בסדר :)

הנקודה היתה שהם נשמעים על הפנים בגלל שאינם חתוכים, ומשמיעים תדרים שאינם אמורים.

2. אתה יכול ללפף בשבילי?

3. כשאתה אומר מייצב מתח, אתה מתכוון למכשיר שבורר מתח עבור המחשב, או שהיני טועה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. לא התכוונתי שהמידים על הפנים, המידים בסדר גמור(אני חצי חירש כל דבר מבחינתי הוא בסדר :)

הנקודה היתה שהם נשמעים על הפנים בגלל שאינם חתוכים, ומשמיעים תדרים שאינם אמורים.

2. אתה יכול ללפף בשבילי?

3. כשאתה אומר מייצב מתח, אתה מתכוון למכשיר שבורר מתח עבור המחשב, או שהיני טועה?

1. לא כדאי לך. עדיף לך שתכוון לתדרים בעצמך, ומה שרצוי לך.

2. מייצב מתח הוא מכשיר שביציאה שלו עובר מתח יציב, עם זרם קבוע.

לדוגמא: אם המייצב תוכנן

12V DC עם 0.5A אז מה שהוא יוציא, לא פחות ולא יותר,הזליגות ממש אפסיות.

וזה חשוב למכשיר רגיש כמו מחשב, על אחת כמה נייד. מכיוון שעליות וירידות קורות לעיתים תכופות בכלי רכב משום שמתח מיוצר ב AC (מתח חילופין) עובר יישור והופך לDC (מתח ישר)

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אכן אני מתכוון לרכוש מייצב מתח, למרות שעד עכשיו מצאתי רק צעצועים, לפחות הם ניראים כך, יש למישהו המלצה על איזה מייצב מתח אמין?

ובהקשר לקטע של הליפוף סלילים, אני אקבע את התדרים , רק את תהליך הליפוף, אתה יכול לעשות דבר כזה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בשביל ללפף אתה צריך חוט נחושת מתאים (משהו ללפף אותו עליו) ומודד שמודד מיליהנרי. מיקמיק, אולי תנסה ליצור קשר עם רפי האוזמן, הוא מתקן רמקולים וצריכים להיות לו את החלקים שאתה צריך.

פורסם

רפי האוזמן ?

השם קצת מוכר לי, מהיכן הוא ?

כבר המלצת לי עליו בעבר? כי אם כן, הוא לא יכול לעזור..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

טוב, לא ביזבזתי זמן והגעתי אליו לחנות, הבן אדם מאוד עסוק כניראה,

החנות כתור חנות שמתקנת רמקולים על פנייה, נראית "טוב"..

אך לבן אדם אין שום בעיה להשאיר לקוחות מחכים בחוץ זמן מאוד ממושך, איני יודע עד כמה זה טוב ליחסי אנוש..

בכל אופן יש מאחורי הדלפק, קרוב ל500 רמקולים, (אולי אני מגזים, אבל בהחלט המון הרמות על הרמות.)

כששאלתי מה עלות הרמקולים, והאם הם למכירה, נענתי בשלילה, הם רמקולים בתיקון,

ואז שוב קפצה לי נורה אדומה, מהפתאום יש כל כך הרבה רמקולים שהם בתיקון,זה מפעל לתיקון או בן אדם שמתקן ?, יכול להיות שהוא רובוט?

לאחר שנכנעתי מלחכות, וממש האמנתי שהתשובה טמונה אצלהם,השארתי לפקידה או אישתו, אינני יודע. את הפרטים של הסלילים, ואת מבוקשי, והיא אמרה שיחזור אלי כשיתפנה...

בערב התקשרתי משום שלא חזרו אלי, והיא שוב ענתה בשלילה כי הינו עסוק ואינו יכול לענות על השאלה אם יש ברשותו את הסלילים המדוברים או לא, ואמרה שאולי בתחילת השבוע יוכל לתת תשובה...

בכל אופן,הבנתי שאם אני אצטרך לחכות עוד יום אחד רק בשביל שיבדוק אם יש לו בכלל, זה כבר עיניין שידחה המון זמן ...............

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יש גם את המפעל של MOREL באזוה"ת ב' בנס-ציונה

וסביר מאד להניח, שיש להם את מה שאתה צריך.

יכול להיות, שהם אפילו ישלחו לך את המוצר המוגמר

קח טלפון שלי בה"פ, אם תרצה הדרכה איך להגיע אליהם.

שלומי

פורסם
ח'ברה מה שכתבתי קודם על שעות העבודה היה בציניות, לא הבנתם את הכוונה.

לסופר לנסר-אני כבר עובד על הטייבה כנראה עד יום שלישי הבא היא תהיה מוכנה.

ג'ניה

אחי "טייבה" זה שם של בת

ועל מה שאתה עובד זה "תיבה"

ג'ניה - ריג'י

נסיעה מהירה זה חוקי - כל עוד אין משטרה !!!

פורסם
ואז שוב קפצה לי נורה אדומה, מהפתאום יש כל כך הרבה רמקולים שהם בתיקון,זה מפעל לתיקון או בן אדם שמתקן ?, יכול להיות שהוא רובוט?

למה כל הזמן קופצות לך נורות אדומות, מה אתה אמבולנס?

אם יש לו שם ערמות של רמקולים זה אומר שהרבה באים לתקן אצלו וזה אמור להיות משהו טוב ולא רע.

פורסם

תשמע, אני לא מכיר את התחום של תיקון הרמקולים בצורה יסודית כל כך,

אם הרבה באים לתקן אצלו זה נפלא, כניראה יש לו שם טוב, אבל אם אני באתי אחרי כולם, מתי אני אקבל את המוצר שלי ? כשהרמקול מספר 500 יתוקן , שזה יקרה מתי?

בכל אופן, כניראה שזאת הסיבה שיחסי האנוש לא כל כך מוצלחים, עומס בעבודה, הבן אדם כניראה לא ממש עומד בעומס הזה..

אני אנסה לקחת את המלצתו של שלומי, וארים טלפון למורל על הבוקר, גם אם אינם יכולים לעשות משהו בנידון ביום כיפור, אולי יוכלו לתת לי תשובה חיובית או שלילית בנושא..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כן כן , אני עושה את הגימור שוב, והפעם אני מקווה שזאת תהייה הפעם האחרונה בהחלט

בהקשר לבעיה של השמש, כמו שהסברתי, אני הולך להשים בדופן האחורית "פס גומי" שיפריד מגע ישיר של המבנה לשמשה, אין לי אופציה אחרת.

בכל אופן, עכשיו הגעתי לשלב הצביעה, (אחרי שיופים מרובים, קצת שפכטל לעשות יישור קו וכדומה)

החלטתי לעשות הפעם עם צבע ייסוד, כמו שצריך, עם שכבות עדינות של צבע, אחרי הכל , עכשיו אין סיבה לשיכבת צבע מאסיבית, כי לא יהיה מגע עם השמשה!

השאלה שלי, האם צבע ייסוד זקוק לדילול ? ועם כן, איזה חומר מומלץ, טרנפנטין ? טינר ? יעשו את העבודה ?

והאם צבע יסוד, זקוק לליטוש?

תודה מראש, מקוה לתשובה מהירה אני רוצה לסיים את הפרוייקט המייגע הזה!@

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אני אומר קח את הטרפנטין ובלע אותו, זה יפתור לך את כל הבעיות.

בחברות ;)

למה ?? הוא יכול להוסיף גם כמה מהדבקים

ולחלק לכולנו ... חחחח :-D:-D

שלומי

פורסם

מוזר, לא ראיתי שהיו תגובות להודעה שלי בכלל....

בכל מקרה, השאלות לגבי הצבע ייסוד, עדיין עומדות !

השאלה שלי, האם צבע ייסוד זקוק לדילול ? ועם כן, איזה חומר מומלץ, טרנפנטין ? טינר ? יעשו את העבודה ?

והאם צבע יסוד, זקוק לליטוש?

עכשיו עוד שאלה, למישהו יש שמץ של מושג בהקשר למכונות קיטור?

רציתי לדעת, מה גורם לפקק להישאר על "ריק" להסתובב במקום ולא להיפתח,

תודה מראש....

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...