Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח אני מוציא את אישתי בכיף לבלות, מפרגן לה, זה הטיול שהיא חיכתה לו המון המון שנים ואני שמח שיכולתי לעזור לה לממן אותו :-D

הגורילות צולמו בBWINDI NATIONAL PARK , ובשביל האישור שהיה, אשר תקף לשעה (מותר לך לשהות בפארק רק כשעה), תאלץ להיפרד מ500 דולרים (ההליכה לשם עורכת כ3 וחצי שעות אם יש לך מזל).

היא אמרה שאין שום בעיה אם זה שאתה לבן ולא בצבע מקומי, כמובן שאז העלות רק משתנה, כל הטיול יצא לה בסביבות ה9000 פרנק כולל הכל (כולל טיפוס לקלימנג'רו) בסביבות ה45 אלף ש"ח :roll:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסגור צמוד-צמוד לנושא, כמו שאני אוהב.

תשמע, אלה תמונות מעולות, אחת-אחת.

אם היא תמשיך ככה, עוד מעט לא תהיה לך פרנסה. :-P

יש קצת נטייה למרכוז-יתר של הנושא (בול במרכז התמונה),

אבל עם קצת אימון גם זה ישתפר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמרתי לה שהיא צריכה להצתרף אלי לצילומים, היא אמרה בחיים לא :lol: הספיק לה הפעם הזאת וזהו, היא אמרה לי היא צילמה כל מה שנראה לה, וכל מה שזז, שמע אני באמת מתפעל, כי רוב התמונות צולמו או מרכב נוסע או מתוך סירה ששטה, אז ככה שקל זה לא, סוף כל סוף כל הדיבורים על מצלמה וההסברים עשו את שלהם :lol:

פורסם

אהבתי מאוד את התמונה עם שני הפילים בהודעה מס' 7 - בהחלט הייתי מגדיל אותה ותולה על הקיר שלי.

מקום שני -תמונת ההיפופוטם מהודעה 1

ובמקום השלישי תמונת השקיעה מהודעה 7

Gn'f'R

פורסם

תודה אני אמסור לה :)

את האמת היא לא חשבה שהיא תצלם כאלו תמונות, והנה עוד מספר תמונות, חלקם עברו טיפה עבודה בLightroom אבל לא מדי.

עוד דבר כל הצילומים נעשו בעזרת עדשה (עצמית, lens, Obejektiv) של קנון 55-250MM הפשוטה 4-5.6

IMG_6715.jpg

IMG_7044.jpg

IMG_7148.jpg

פורסם

מי זה רוסמן עדי?

כי על אחת התמונות יש את השם שלו בקטן מצד שמאל.

אז או שאתה/אשתך זאת/זה עדי.

או שלקחת תמונה של מישהו אחר.

פורסם

עדי,

תמונות יפהפיות.

like:mm_yeah:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתה לא שעיר מספיק :lol:

בשביל זה נוסעים לראות גורילות באפריקה.:wink:

תמונות יפות מאוד אהבתי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...