Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלק נמכר רק בסט, כמו שחולגי הראה בתמונות, כלומר צינור מהמצערת ועד בית הפילטר כולל (אאל"ט ה-MAF באמצע). למיטב זכרוני בחברה עולה מעל 2K ש"ח. אצלי היה פילטר פתוח במקום כל הסיפור - בדיעבד אני יכול להגיד בבטחון מלא שחולגי עשה את הבחירה הנכונה ברכישת החלק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 343
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיר הרכישה היה נמוך ממה שציינת רומן (אפשר לומר אפילו מעט משמעותית. היתה לי פשוט הצעה שקשה היה לסרב לה).

לגבי תיקון בית פילטר האויר - חשבתי על כך, אך איני יודע כמה זמן ואיך זה היה מחזיק.

alfa 156 2.5.

פורסם
מחיר הרכישה היה נמוך ממה שציינת רומן (אפשר לומר אפילו מעט משמעותית. היתה לי פשוט הצעה שקשה היה לסרב לה).

על אחת כמה וכמה!

לדעתי המנוע אמור להרגיש הרבה יותר טוב עכשיו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ה GTV שלי הגיעה עם פילטר פתוח וכל מערכת פילטר האויר המקורית בארגז קרטון.

לא היה בארץ פילטר מתאים (שונה משאר דגמי ה V6, משום מה, יחודי ל GTV כנראה) לכן יובא מחו"ל.

בביקור הבא במוסך יורכב, נקווה שלא נגלה חוסרים.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

כן, לצערי לא היתה שום "סטנדרטיזציה" אצל האיטלקים באלפות גם בדגמים ש"אמורים" לחלוק מכלולים עיקריים זהים (הווה אומר - הרבה חלקים שונים ומשונים, הרבה מק"טים, מק"טים שהוחלפו, ועוד כהנה וכהנה).

תראה רק (יותר נכון תוודא) לפני יום ההרכבה שיש ברשותך את כל מה שנדרש.

alfa 156 2.5.

• אחראי פורום
פורסם

לגבי תיקון בית פילטר האויר - חשבתי על כך, אך איני יודע כמה זמן ואיך זה היה מחזיק.

תלוי איך היה שבור, צריך לראות את החלק. יש שיטות וטכניקות לתיקון שהיו גם עמידות מספיק. אבל לא בוכים וכו', תתחדש.

גם אצלי היה פילטר פתוח (מהבעלים הקודם), רק שלמעט צליל נחמד היתה פגיעה בצריכת הדלק.

מזל שהוא שמר את הקופסה המקורית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

צעד קטן לאדם, צעד גדול לאלפא.

ראיתי אותה במציאות, קשה להאמין כמה שינוי קטן כזה מאיר את כל החזית שלה.

נראה שיש לאלפות מזדקנות עדנה לאחרונה, בעיקר אם הן בורכו בתצורת v6 ושלוש דוושות.

מזל טוב!

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

בהחלט שי, יש ביקוש גדול מאד לשילוב של V6 ארזה\בוסו ודוושה ידנית.

אני שמח לומר שרובן גם מגיעות לידיים אוהבות ומשקיעות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• אחראי פורום
פורסם

יופי, נראה טיפול בלתי נמנע. מיכאל עשה בעצמו?

לגבי ה-V6, בהחלט התעורר סביבה ביקוש מה. אני אפילו משתעשע במחשבה של ירידה במודל תמורת הדגם הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...