Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמירה על רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כיסוי חיצוני זה פתרון טוב בשביל להסתיר רכב חדש? גם מבחינת שריטות ופגיעות מרכבים קרובים וגם מבחינת האנשים שמעצם העובדה שזה רכב חדש רוצים לפגוע בו בכוונה? מצד אחד זה יסתיר את הרכב ולא יבליט שזה משהו חדש, אבל מצד שני זה יכול דווקא למשוך מישהו לבדוק מה מסתירים שם ואז לפגוע בכוונה. אני יודע שזה נשמע קצת פרנואי, אבל אני ממש מודאג מהמצב. החניה מתחת לבית מאוד צפופה וגם השכונה די מלאה באנשים "נחמדים".

האם יש עוד פתרונות למצב?

פורסם

לדעתי ההפך מתי שאתה שם כיסוי זה מסקרן את האנשים אולי זה "רכב מיוחד" ולא סטנדרטי?

מה שגם זה מתיש להשים כל פעם את הכיסוי ובחורף אתה כולך מים.

אין מה לעשות נגד זה חוץ מלהשים עין דרך החלון או להחנות במקום לא מרכזי.

פורסם

בתור אחד שהוציא 4 רכבים מהסוכנות ב 4 שנים האחרונות אני יכול להגיד לך שככל תתיחס לרכב ברגוע כך יכאב לך פחות.

השריטה ו/או דפיקה תבוא אי שם בחודש השני מקסימום. עם הכיסוי אתה תשרוט את האוטו יותר מוקדם.

פורסם

אם החניות מתחת לבית מאוד צפופות ומספיק חשוב לך שלא ישרטו לך את האוטו כדי ללכת כל פעם עוד 30 מטר כשאתה מגיע הביתה אז תחנה במקום אחר שלא צפוף.

מעבר ללא להחנות בחניות צפופות אין לך מה לעשות.. זה כבר לא תלוי בך:roll:

(כמובן שאפשר לשים כיסוי בכל פעם שאתה יוצא מהרכב, אבל זה לא פרקטי. אלא אם כן אתה אדם סבלני ברמה לא נורמלית)

פורסם
בתור אחד שהוציא 4 רכבים מהסוכנות ב 4 שנים האחרונות אני יכול להגיד לך שככל תתיחס לרכב ברגוע כך יכאב לך פחות.

השריטה ו/או דפיקה תבוא אי שם בחודש השני מקסימום. עם הכיסוי אתה תשרוט את האוטו יותר מוקדם.

איי אתה כלכך צודק אצלי היא קרתה בשבועיים הראשונים, הלוואי ואני אמצא את הנוסחה להתייחס לרכב פחות.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לדעתי אין תשובה יחידה לזה,האם הרכב יהיה באבק אז לא תוכל לשים כיסוי למשל,כי זה ישרוט את הרכב.

פה הכול מזל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תחנה בחניה צפופה, מאז שקיבלתי גם רכב חדש שרכשתי לפני שבועיים, אני הפסקתי לחנות לחלוטין ליד מכוניות אלא רק בטור לפני או אחרי מכוניות כדי להימנע ממכות מדלתות של רכבים ליד. כבר שבועיים אני מוצא חניות כאלו ללא בעיה.

יש לי חניה פרטית בבית ליד רכב של השכן, אני לא חונה שם, אלא חונה ברחוב בצורה שתיארתי ומעדיף לצעוד כמה צעדים.

לגבי כיסוי לרכב, אני מתכוון לרכוש כזה, אבל עקב פרקטיות אני אשים אותו על הרכב ככל הנראה רק בימים שאני יודע שהרכב יעמוד הרבה שעות ללא נסיעה צפויה. שמתי וקס על הרכב והוא מגן על הצבע גם מקרינת השמש.

הכיסוי לרכב מגן מפני השמש ואבק, אבל ממכות מדלתות הוא מגן רק מעט, כך שזה לא פתרון.

לפי דעתי השאלה אם כיסוי מושך תשומת לב אם לאו צריכה להיבחן באספקט של סוג הרכב. כלומר אם מדובר ברכב שמושך תשומת לב עדיף לכסותו כדי להסתירו, הכיסוי ימשוך ככל הנראה פחות תשומת לב לרכב מאשר לרכב ללא כיסוי. אם מדובר ברכב רגיל ושגרתי ייתכן שדווקא הכיסוי ימשוך יותר תשומת לב.

יש באתרי אינטרנט מחו״ל מגינים לדלתות באמצעות מגנט אבל הם לא מספקים הגנה מלאה וכן מצריכים להתקינם ולהסיגם בכל פעם מחדש ולכן לא רכשתי כאלו.

ולגבי הדאגה לרכב אתה לא לבד, מה לעשות שיש בארץ תרבות של זלזול ברכוש האחר והחוליגניזם.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בתור אחד שגם הוציא רכב חדש.

בהתחלה יש את החשש והפחד ,בסוף תגיע השריטה הראשונה שהיא כואבת בשניה כבר פחות.

מעבר לזה אל תיקח ללב יותר מידי ,הרכב נועד לשרת אותך ולא אתה אותו.

אין ספק ששריטות פגיעות זה כואב ומעצבן,יחד עם זאת רכב זה לא חתונה קתולית תוך תקופה מסויימת(שנה שנתיים או יותר) אתה תחליף.

סע בכייף ותהיה רגוע.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם
אל תחנה בחניה צפופה, מאז שקיבלתי גם רכב חדש שרכשתי לפני שבועיים, אני הפסקתי לחנות לחלוטין ליד מכוניות אלא רק בטור לפני או אחרי מכוניות כדי להימנע ממכות מדלתות של רכבים ליד. כבר שבועיים אני מוצא חניות כאלו ללא בעיה.

גם זה לא פתרון.

הוצאתי כמה רכבים חדשים מהחברה בשנים האחרונות.

את הקופרה החניתי רק צמוד למדרכה 'בטור' או אז השכנה הבלונדה עשתה רוורס ונתנה לי נשיקה...

שומדבר לא יעזור - צריך להשלים עם זה.

כמו שנאמר,

זה יכאב פחות ופחות ככל שהזמן יעבור.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

גם אני קניתי רכב לפני כמה שבועות, אומנם לא חדש אבל ללא שום נזק בארבעת הפינות שלו.

בשבוע האחרון, יומיים ברציפות, כאשר הרכב חונה בטור.

הגעתי לאוטו וראיתי שהוא קיבל פעם שיפשוף עם שריטות בפינה שמאלית מקדימה, ויום אחרי בפינה הימנית האחורית, כאשר הרכב חנה במקומות שונים.

כמו שאמרו, אין מה לעשות, אין פה שום כבוד לרכוש של אחרים.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• תוכן חדש...