Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

ניסיתי לעשות מבצע גיוס, ע"י הבטחת התשובה לשאלה "מה בא קודם, הביצה או התרנגולת".

ההיענות הייתה אפסית.

אזלו לי הרעיונות, מה אני יכול לתת לאנשים כדי שירצו לעשות לי לייק?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לייקים בפייסבוק הם לבני נוער שמעלים תמונות "דאק פייס" ,

אם יהיו לך 5697 לייקים ,זה ייתן משהו חוץ מתחושת זחיחות ?

תחשוב הלאה על דרכים אחרות ,כאלו שיצריכו ממך מאמץ פיזי ומגע אנושי.

Gn'f'R

פורסם

ל-eran26, אל תכתוב דברים שאתה לא מבין בהם.

לבעלי עסקים כמות הלייקים בדף העסקי היא חשובה מאין כמוה.

יותר לייקים משמע יותר חשיפות לכל פוסט שאתה מפרסם, משמע חשיפה גדולה יותר לקהל ולקוחות פוטנציאלים.

יש חברות פרסום שלמות שמתעסקות רק בשיווק בפייסבוק ובהגברת מודעות למוצר/עסק/שירות ברשתות החברתיות

ולייקים זה חלק בלתי נפרד מהיעד שהם מבטיחים ללקוח.

בקיצור, לייקים לא מעידים רק על פופולאריות אלא גם מרחיבים את קהל היעד שנחשף לעסק שלך.

פורסם

אולי אני מפספס משהו, אבל זה נשמע לי מצחיק. אתה כאילו מנסה להגיע לסוף ישר, ומדלג על ההתחלה. מה גורם לאנשים לעשות לייק על עמוד כלשהו? יחס/נסיון חיובי עם אותו מותג. לא להיפך. לדעתי, אם אתה רוצה עוד לייקים אז פשוט תן שירות טוב ללקוחות הקיימים שלך, והם בתקווה יפיצו את המילה. זה מה שטוב ברשת, דברים "אורגניים" מתפשטים הרבה יותר מהר מכל דבר מלאכותי.

פורסם
אזלו לי הרעיונות, מה אני יכול לתת לאנשים כדי שירצו לעשות לי לייק?

הנה מדריך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שכתבו כאן, לייקים בפייסבוק זו תורה שלמה ויש אנשים שחיים יפה מאוד מהדבר הזה. אני באופן אישי לא מאמין שיש טעם בהשקעה רצינית במדיום הזה, לא לעסק שרוצה לקדם מכירות. על פניו הרעיון נשמע נחמד, אבל כשנכנסים לעומק מגלים ששיווק בצורתו המניבה פשוט לא עובד בפייסבוק בצורתו הנוכחית. נכון שיש שם הרבה אנשים שמעבירים שם לא מעט דקות ביום, אבל מי אמר שהם רוצים לקנות?

ואחרי שזה נאמר...

כידוע לך כיום פייסבוק בצרות כלכליות, המנייה צונחת ואיתה עולים הלחצים להגדלת הרווחים. הדרך הכי אפקטיבית להביא לייקים חדשים כיום היא להשקיע כסף בפרסום העמוד שלך בפייסבוק. אתה יודע, המודעות הקטנות האלו בצד שאומרות לך שחיים חיימון אוהב את ממתקי הברווז. זה לא זול, אבל גם לא מאוד יקר. כמה מאות דולרים יוכלו לקנות לך כמה אלפיי ליקיים די בקלות.

חוץ מזה, זה רק לנסות וליצור להיטים ויראליים שירוצו חזק ברשת ורצוי שיהיו קשורים, אפילו בצורה קלושה, למוצר שאתה משווק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לייקים בפייסבוק הם לבני נוער שמעלים תמונות "דאק פייס"

התכוונת למשחק המילים, או שפשוט יצא לך ככה? :lol:

ל-eran26, אל תכתוב דברים שאתה לא מבין בהם.

לבעלי עסקים כמות הלייקים בדף העסקי היא חשובה מאין כמוה.

יותר לייקים משמע יותר חשיפות לכל פוסט שאתה מפרסם, משמע חשיפה גדולה יותר לקהל ולקוחות פוטנציאלים.

יש חברות פרסום שלמות שמתעסקות רק בשיווק בפייסבוק ובהגברת מודעות למוצר/עסק/שירות ברשתות החברתיות

ולייקים זה חלק בלתי נפרד מהיעד שהם מבטיחים ללקוח.

בקיצור, לייקים לא מעידים רק על פופולאריות אלא גם מרחיבים את קהל היעד שנחשף לעסק שלך.

מה שהוא אמר!

כרגע, אני עומד על סביב 55 לייקים. זה ממש מעט, בכל קנה מידה. אפילו שהחברה חדשה יחסית, זה מעט. וזה נראה מחשיד קצת. תחשבו על זה רגע- הייתם מעדיפים לקנות מחברה שיש לה המון לייקים או מחברה שיש לה מעט? הייתם מרגישים יותר בטוחים לרכוש מהחברה שיש לה הרבה, לפחות לדעתי ולדעת אנשי שיווק שנכחתי בהרצאה שלהם.

כשרוב הלקוחות שלי הם לא בדיוק חובבי או מומחי מחשב, קצת קשה לבקש מהם לייק או משהו אחר. גם לא נעים במיוחד. הם לא חייבים לי כלום מעבר לתשלום על המוצר או השירות שהם קיבלו... אז אני לא מבקש.

ביקשתי, פעמיים. פעם אחת הבטיח שיעלה ביקורת טובה לזאפ, ולא העלה כלום. הבחור השני שביקשתי ממנו, פנה לבן שלו וביקש שיעזור לו לעשות את זה, בנוכחותי... הרגשתי ככה: :oops: . אז לא נעים לי כבר :roll:

אולי אני מפספס משהו, אבל זה נשמע לי מצחיק. אתה כאילו מנסה להגיע לסוף ישר, ומדלג על ההתחלה. מה גורם לאנשים לעשות לייק על עמוד כלשהו? יחס/נסיון חיובי עם אותו מותג. לא להיפך. לדעתי, אם אתה רוצה עוד לייקים אז פשוט תן שירות טוב ללקוחות הקיימים שלך, והם בתקווה יפיצו את המילה. זה מה שטוב ברשת, דברים "אורגניים" מתפשטים הרבה יותר מהר מכל דבר מלאכותי.

שוב: זה תלוי בלקוחות. אם הייתי טכנאי מחשבים, יכלתי לבקש מהם לעשות לי לייק בקלות- אני כבר ליד המחשב שלהם ממילא. אין בעייה לעזור להם להבין מה אני מבקש. (וואו, כמה שזה נשמע גרוע ונוראי! לא יצא כמו שהתכוונתי. התכוונתי שאשאל את הלקוח אם הוא מוכן לעשות לי לייק, וכשיגיד כן וגם יבין מה המשמעות, אם יצטרך עזרה בזה, אעזור לו למצוא את העמוד שלי)

אני עובד הרבה עם אנשים מבוגרים, שבשבילם מחשב זה כמו *קלינגונית עתיקה- לא מסתדרים איתו. על פרופיל בפייסבוק אני כבר לא מדבר...

*= גוגל יודע להציג תוצאות חיפוש גם בקלינגונית. זה נמצא בהגדרות השפה שלו, תחת חיפוש מתקדם.

חלק מהלייקים שלי, באו מקארספורום. חלק גדול אפילו. השאר, אורגני לחלוטין. והייתי שמח מאד להשיג עוד, שלא ע"י קנייה של לייקים (גם זה קורה, תשאלו את רה"מ ביבי) או ע"י טריקים שאני רואה כמלוכלכים, אבל אין רעיונות עבור הדרך הנכונה.

אז כמו תמיד, כשיש לי שאלה שרק השד, או אלוהים, או מוחמד, או מפלצת הספגטי המעופפת, או אופטימוס פריים יכול לענות עליה, אני שואל אותה פה בפורום...:lol:

אגב. לא חסר לי אפשרויות "מלוכלכות" כדי להעלות את כמות הלייקים שלי. אני ממש לא מעוניין בהם. המצפון שלי לא יאהב את זה.

אני יכול להתפאר במעשים הטובים שאני עושה פה ושם כשאני יכול (מי שעקב אחרי הפרופיל האישי שלי אתמול יודע על מה מדובר, זו הייתה טעות לפרסם את זה :? ), לתת מידע שיפחיד לאנשים את הצורה (טקטיקת שיווק שאני מתעב), ללכלך על מתחרים (לא הולך לקרות), וכולי. אבל זה לא אני, ואני לא רוצה לעשות את הדברים האלה! :evil:

לגבי המתחרים שלי.

לתמי 4 יש 6,700 לייקים.

מי עדן, 9,500.

נביעות - 21,800!

ואני מכיר אנשים בפורום שחוו בעיות עם כל אחת מהחברות הנ"ל, ויודע שהם לא היחידים. זו דוגמא אחת מהפורום הזה.

אני אמור להבין מזה שטריקים מסריחים עובדים ושצריך לעשות אותם כדי להתקדם? תקראו לי נאיבי, אבל אני חושב שאפשר גם אחרת.

כל רעיון יתקבל בברכה.

פורסם

חשיפה הוא שם המשחק.

כמו שנאמר לך בהודעה מספר 2. קישור לעמוד.

אתה מבלה באתר שעות ארוכות במהלך השבוע, בנוסף אתה מפרסם בממוצע הודעה ליום מאז שהצטרפת לפורום.

לכל נושא פחות או יותר יש 300 צפיות.

אם רק חצי ממי שצופה בנושא ישים לב לחתימה שלך, וחצי מהם יכנסו כדי לראות במה מדובר מדובר במאות אנשים בחודש.

שים קישור בחתימה אם אתה לא אוהב פרסום שכזה אז תסתיר את הקישור בסלוגן שכתבת כך שמי שיתעניין ויקרא ויעבור עם העכבר על הסלוגן יבין שזה לינק.

כידוע לך כיום פייסבוק בצרות כלכליות, המנייה צונחת ואיתה עולים הלחצים להגדלת הרווחים. הדרך הכי אפקטיבית להביא לייקים חדשים כיום היא להשקיע כסף בפרסום העמוד שלך בפייסבוק. אתה יודע, המודעות הקטנות האלו בצד שאומרות לך שחיים חיימון אוהב את ממתקי הברווז. זה לא זול, אבל גם לא מאוד יקר. כמה מאות דולרים יוכלו לקנות לך כמה אלפיי ליקיים די בקלות.

חוץ מזה, זה רק לנסות וליצור להיטים ויראליים שירוצו חזק ברשת ורצוי שיהיו קשורים, אפילו בצורה קלושה, למוצר שאתה משווק.

יש בפייסבוק פרסומות???

לא ידעתי.

נכנסתי לבדוק ומסתבר שבמשך השנים שיש לי פרופיל בפייסבוק אני לא שמתי לב לפרסומות, אולי זה סינון אוטומתי אולי סיבה אחרת.

לדעתי, לא יעיל כמו עדכוני לייקים ועדכוני קבוצה.

פורסם
הנה מדריך

עזר, קצת, איכשהוא. תודה. :lol:

כמו שכתבו כאן, לייקים בפייסבוק זו תורה שלמה ויש אנשים שחיים יפה מאוד מהדבר הזה. אני באופן אישי לא מאמין שיש טעם בהשקעה רצינית במדיום הזה, לא לעסק שרוצה לקדם מכירות. על פניו הרעיון נשמע נחמד, אבל כשנכנסים לעומק מגלים ששיווק בצורתו המניבה פשוט לא עובד בפייסבוק בצורתו הנוכחית. נכון שיש שם הרבה אנשים שמעבירים שם לא מעט דקות ביום, אבל מי אמר שהם רוצים לקנות?

שוב: המטרה היא לא לשווק בפייסבוק. כרגע, המטרה היא לא להיראות "פיסח" או "מצורע" כי יש לי מעט לייקים. את השיווק שלי אני עושה בדרכים אחרות, מועילות יותר.

ואחרי שזה נאמר...

צריך רעיונות ללהיטים ויראליים. כאלה שהשותף יסכים לקחת בהם חלק... אבל עלה לי רעיון אחד, תוך כדי קבלת כמה עצות בפרטי ממשתמש שאין לו גישה לעוף טופיק. :twisted:

אם יסכים, אשמח לתת לו קרדיט פה עם שם המשתמש שלו.

חשיפה הוא שם המשחק.

כמו שנאמר לך בהודעה מספר 2. קישור לעמוד.

אתה מבלה באתר שעות ארוכות במהלך השבוע, בנוסף אתה מפרסם בממוצע הודעה ליום מאז שהצטרפת לפורום.

לכל נושא פחות או יותר יש 300 צפיות.

אם רק חצי ממי שצופה בנושא ישים לב לחתימה שלך, וחצי מהם יכנסו כדי לראות במה מדובר מדובר במאות אנשים בחודש.

שים קישור בחתימה אם אתה לא אוהב פרסום שכזה אז תסתיר את הקישור בסלוגן שכתבת כך שמי שיתעניין ויקרא ויעבור עם העכבר על הסלוגן יבין שזה לינק.

חתימה עם לינק שכזה הינה אסורה על פי חוקי הפורום.

יש בפייסבוק פרסומות???

לא ידעתי.

נכנסתי לבדוק ומסתבר שבמשך השנים שיש לי פרופיל בפייסבוק אני לא שמתי לב לפרסומות, אולי זה סינון אוטומתי אולי סיבה אחרת.

לדעתי, לא יעיל כמו עדכוני לייקים ועדכוני קבוצה.

גם אני מסנן אוטומטית, ומסנן היטב. אבל מאז שהתחלתי עם כל הבלגאן הזה, נהיתי יותר קשוב קצת. מסתבר, שהפרסום הזה כן עובד. שאלתי 2 מרצים לשיווק על הנקודה הזו. מסתבר שלא רק המתחרים שלך מקליקים על הפרסומות שלך...:roll:

פורסם

טוב כמו שאמרו מעלי יש את האפשרות של הפרסומת בפייסבוק, רצוי על הדרך ליצור בה עיניין ולא לפרסם היכנסו לעמוד של "שמוליק שיפוצים".

יש אפשרות לקנות לייקים, תמורת כמה מאות שקלים תוכל להוסיף כ 1000 לייקים, הלייקים כמובן לא יתרמו שום דבר מעבר להיותם שם, לא מדובר בלקוחות פוטנציאלים.

הדרך הטובה ביותר היא ליצור עמוד מושך ומעניין מבחינה גרפית ועיצובית, עמוד עם תוכן שקשור לנושא, לא להיות קרצייה ולפרסם כל שנייה דברים ומצד שני לא לשכוח שהעמוד קיים וכל הזמן לטפח אותו בדברים קשורים לנושא ומעניינים.

רצוי להוסיף גם הטבות לחברי העמוד כגון: הנחות, מבצעים, מתנות.

לדגומא כל מי שעשה לייק זכאי ל 10% הנחה ברכישה הראשונה , או מקבל מחזיק מפתחות מדליק.

בהצלחה.

פורסם

ברווז, יחצנו"ת זה שם המשחק, תוסיף כמה שיותר "חברים" לפייסבוק שלך, גם אם אתה לא מכיר אותם אישית. כל אדם נוסף שיש סיכוי שיראה את ה-feed שלך, זה מבורך.

תכנס לכל אתר או לכל דיון שקשור איכשהוא למי שתייה, ותגיב בו\תביע את דעתך\תעשה לייק. ממש תשב בזמנך הפנוי, חצי שעה ביום נגיד, ותעשה חיפש ממוקד בגוגל לדברים האלה.

• תוכן חדש...