Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסה כבר בעבר משהו דומה, שלא צבר היענות מרשימה. אולי ננסה שוב.

שים לב שלפי הכללים של פייסבוק אסור לנהל תחרות על הפיד הראשי של העמוד. מומלץ לקרוא את תנאי השימוש והפרסום בפייסבוק לפני שאתה יוצא בקמפיין כזה, שלא יסגרו לך את העמוד ותישאר עם הברווזיים למטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברווז, באופן דיי מוזר בהקשר לנושא..

יצא לי להכיר מישהו שמתעסק "באומנות השיווק בפייסבוק".

(תמורת תשלום) הוא יעשה עבורך את עבודת השיווק והבאת העמוד לידי תודעת לקוחות פוטנציאלים כהגדרתו.

אני מודה משעבר לזה, איך, למה וכמה אני לא יודע - לא שאלתי (=לא מעניין אותי).

אם תרצה אשמח להעביר אליך את הפרטים שלו.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
ברווזון יקר,

מה שאתה לא תעשה עבורך, אף אחד אחר לא יעשה.

אתה יכול, צריך ואף רשאי לשים בחתימה שלך לינק לדף הפייסבוק שלך.

בודדים יכנסו לדף האתר שלך, ויעשו לייק לדף הפייס. רבים יכנסו ישר לדף הפייס.

אני חושש שהמנהלים יחלקו על דעתך בנידון.

לגבי דף הפייס - דאג להעלות שם תכנים רלוונטיים. אל תכניס תכני הפחדה על המתחרים, אלא רק עובדות, מחקרים עדכניים שפורסמו, וכאשר מתפרסמת ידיעה באתר מכובד (גם בחו"ל) הקשורה לעיסוקך - הבא אותה בדף שלך כשירות לאלו שעשו לך לייק.

אותי חינכו שאם אין לי משהו טוב להגיד, אז עדיף לשתוק... אני לא מדבר על המתחרים שלי. הם מדברים על עצמם מספיק.

דוגמאות על רגל אחת, בלי הרבה מחשבה:

הפרסומת החדשה של נביעות/מי עדן שמפחידות את הציבור מפני שימוש בבר מים ביתי - no go ענק. מי שעשה את הקמפיין הזה הוא אידיוט מוחלט.

מסכים אתך.

מחקר חדש על איכות המים בישראל - כן.

מחקר על צריכת המים המומלצת לאדם - כן.

וכד'

לגבי החתימה שלך - כרגע היא עמוסה ולא מזמינה.

זה צריך להיות משהו כזה:

מערכות בירווז מים - בקרו בדף הפייסבוק שלנו www.facebook.barvaz.com ... ובדף הבית של החברה www.barvaz.co.il

תנסה. לא טוב - לא כסף, תחזור חזרה. כן טוב - הרווחת.

במקביל -

את החתימה שלך אתה מעתיק לאאוטלוק, ובכל פניה, כל מייל, גם לאמא שלך, זו חתימתך. בכל מייל. גם לבירור יתרה בחשבון הבנק שלך, גם במייל למשרד הרישוי, גם במייל למס הכנסה.

כל הצעת מחיר, כל מסמך שאתה שולח מהעסק - נושא כותרת תחתונה "ברווזים בע"מ - מערכות סינון מים בואו לבקר אותנו בדף הפייסבוק..."

אם כבוד ברווזיותו לא יקדם את עצמו, אף אחד בעולם לא יעשה את זה.

תעורר גיסנו.

פייסבוק\ברווז.קום... אהבתי :lol:

לא חשבתי על להוסיף את הפייס לחתימה של המייל. זה רעיון יפה. בוצע.

עריכה: לא יכלתי להתאפק. הקלקתי על פייסבוק\ברווז.קום. גוגל לא מצא כלום, אז הוא הציע לי לחפש רק ברווז.קום. הסכמתי.

הריני להצהיר בזאת קבל עם ועדה שאין לי, לא היה לי ולא יהיה לי שום קשר עם האתר הנ"ל.

שים לב שלפי הכללים של פייסבוק אסור לנהל תחרות על הפיד הראשי של העמוד. מומלץ לקרוא את תנאי השימוש והפרסום בפייסבוק לפני שאתה יוצא בקמפיין כזה, שלא יסגרו לך את העמוד ותישאר עם הברווזיים למטה.

זה לא ידעתי. תודה על האזהרה. נבדוק היטב.

ברווז, באופן דיי מוזר בהקשר לנושא..

יצא לי להכיר מישהו שמתעסק "באומנות השיווק בפייסבוק".

(תמורת תשלום) הוא יעשה עבורך את עבודת השיווק והבאת העמוד לידי תודעת לקוחות פוטנציאלים כהגדרתו.

אני מודה משעבר לזה, איך, למה וכמה אני לא יודע - לא שאלתי (=לא מעניין אותי).

אם תרצה אשמח להעביר אליך את הפרטים שלו.

יש הרבה כאלה בשוק בימינו. תודה על ההצעה, אבל הבעייה שלי היא רק כמות הלייקים, ולא שיווק דרך הפייס...

למרות שאני מתחיל להבין שהם שזורים היטב.

יודע מה, אשמח אם תעביר לי את הפרטים שלו, נראה מה יש לו להציע. תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אתה חושש ש...אז אולי תשאל. הכי גרוע, לא ירשו לך לשים חתימה האישית לינק לפייס שלך ואתר החברה.

יודע מה - שים בחתימה האישית. מקסימום יבקשו ממך לשנות.

יודע מה 2 - עד שלא יהיו תכנים מעניינים ורלוונטיים בדף הפייס - למה שמישהו יעשה לך לייק? 98% מהדברים בפייס הם כאלה שאפשר להסתדר בלעדיהם. אז מה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יודע מה, יש בזה משהו.

פורסם

קיבלת לייק.

עכשיו תתחיל להעלות תכנים אמיתיים ולא תמונות חמודות.

נקה את כל הקשקושים ה"חמודים" מהדף של העסק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

בלי "תראו איזה יופי" אלא להעלות תכנים שיגרמו לאנשים לרצות ליצור איתך אינטרקציה. או במילים אחרות, להגיב לפוסט שפרסמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קיבלת לייק.

עכשיו תתחיל להעלות תכנים אמיתיים ולא תמונות חמודות.

נקה את כל הקשקושים ה"חמודים" מהדף של העסק.

בלי "תראו איזה יופי" אלא להעלות תכנים שיגרמו לאנשים לרצות ליצור איתך אינטרקציה. או במילים אחרות, להגיב לפוסט שפרסמת.

בלי תמונות של ברווז, איך תדעו של מי העמוד? :lol:

נראה לי הזוי לחלוטין שיש לי אותך בפייסבוק כבר כמעט שנה ולא ידעתי על העמוד שלך.

אני אנסה לגייס כמה אנשים בשבילך ;)

תודה!

אתה לא מקבל עדכוני SHARE של החברה שאני עושה?

פורסם

בדקתי את זה ושמתי לב שעשיתי לך כבר לייק בפרופיל המשותף לי ולארוסתי.

(ולכל המלעיזים, יש לנו חשבון משותף כי אנחנו בחו"ל ויש לנו הרבה חברים משותפים, לא כי אנחנו מכורים או חושבים שהחיים שלנו ממש מעניינים)

פורסם

יפה. שמת מבצע.

שני הפרסומים הבאים שלך צריכים להיות קשורים עם צריכת מים / צריכת מים של ילדים בבית הספר / גן וכד'.

חשיבות שתיה מרובה בגיל צעיר. חפש מאמרים באתרים של קופות החולים ותעשה share.

אל תפגיז בעוד מבצע מחרתיים.

לגבי שם המבצע - כתבת מערכת אוסמוזה 7 שלבים במחיר של 6 שלבים. זה פאקינג סינית! זה לא אטרקטיבי, זה לא יוצר עניין.

זה לא כמו 3 חבילות חיתולים במחיר של 2 חבילות, כי 99% מהציבור לא יודע מה זאת אוסמוזה הפוכה (אבל יודע מה זה חיתולים), ומכיוון שכך, לא מבין מה זה 7 שלבים ומה זה 6 שלבים.

בקיצור - מבצע "סופר אוסמוזה", מבצע "ראש השנה", מבצע "7 TOP ", מבצע "פותחים שנה עם מערכת סינון מים לכל המשפחה", מבצע "הזמן היום - התקנה עד ראש השנה כדי שתוכל ליהנות ממים נקיים כל השנה". מבצע "אפילו החמות לא תמצא גרגר במים" (שם רע. בדיחה, כן?), אבל תן שם שימשוך עניין, ולא שם שירדים את הקהל כבר במילה השניה.

לשעבר:

פורסם

יוסי, אתה מזכיר לי את לילי ומרשל :lol:

יפה. שמת מבצע.

שני הפרסומים הבאים שלך צריכים להיות קשורים עם צריכת מים / צריכת מים של ילדים בבית הספר / גן וכד'.

חשיבות שתיה מרובה בגיל צעיר. חפש מאמרים באתרים של קופות החולים ותעשה share.

אל תפגיז בעוד מבצע מחרתיים.

זה מבצע שיצא לדרך בכל מקרה היום, רק קיבל עוד במה, בלי קשר לשירשור הזה.

לגבי שם המבצע - כתבת מערכת אוסמוזה 7 שלבים במחיר של 6 שלבים. זה פאקינג סינית! זה לא אטרקטיבי, זה לא יוצר עניין.

זה לא כמו 3 חבילות חיתולים במחיר של 2 חבילות, כי 99% מהציבור לא יודע מה זאת אוסמוזה הפוכה (אבל יודע מה זה חיתולים), ומכיוון שכך, לא מבין מה זה 7 שלבים ומה זה 6 שלבים.

אנשים דווקא מחפשים מערכת אוסמוזה. מדובר על קהל יעד ספציפי ומוגדר היטב. נכון, זה לא נשמע מעניין, אבל זה "מה שאתה מחפש- ובמקרה במבצע".

בקיצור - מבצע "סופר אוסמוזה", מבצע "ראש השנה", מבצע "7 TOP ", מבצע "פותחים שנה עם מערכת סינון מים לכל המשפחה", מבצע "הזמן היום - התקנה עד ראש השנה כדי שתוכל ליהנות ממים נקיים כל השנה". מבצע "אפילו החמות לא תמצא גרגר במים" (שם רע. בדיחה, כן?), אבל תן שם שימשוך עניין, ולא שם שירדים את הקהל כבר במילה השניה.

תודה על ההכוונה, נראה איך ילך בפרסומים (אזכורים) הבאים של המבצע.

לגבי פרסום מאמרים - איך לא חשבתי על זה קודם?! :mm_yeah:

פורסם

איך הגענו לפלאיירים?! :lol:

פורסם

אם אתה פונה לקהל יעד מסויים (אני מעריך בעלי משפחות\בעלי עסקים וכד')

באמת שעלייך לפנות אליהם דרך עובדות טכניות, כי זה מה שהם רצו לדעת ולא חידה על סרט.

שאתה פונה לקהל יעד מסויים אתה חייב להתאים את הדרך שלך אליהם, אתה פונה לקהל יעד המעוניין במוצר כלשהו, תנסה לפרסם אותו ע"י סרטון קצר עליו, מאמרים והרבה, ומבצעים (שכתובים בשפת העם).

אם היית פונה לבני-נוער כקהל יעד יכול להיות שכל מיני תמונות חמודות היו עושות את העבודה, ראה לעובדה את כל הקבוצות המתחילות במילה סטטוסים...ונגמרות עם סימן כלשהו.

אלו מקבלות אלפי לייקים לפעמים ע"י הבנה של הקהל יעד שלהם, הם פונים לבני-נוער עם תמונה מצחיקה ומקבלים לייקים, לאנשים מבוגרים שרוצים לקנות בר מים תמונה מצחיקה לא תעזור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

• תוכן חדש...