Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הגענו לפלאיירים?! :lol:

זכרתי שסיפרת שחילקת פלאיירים, דמיינתי (לפחות זה לא הדבר היחיד שדמיינתי לאחרונה...)?

המוצר שאתה מוכר הוא מוצר שנמצא בכל בית או לפחות ברוב הבתים, אבל עדיין הוא לא נשמע הכרחי - איך מקדמים את העניין הזה?

זה לא שהמוצר שאתה מוכר הוא לא חשוב, אלא לפחות לפי האמונה האישית שלי, אנשים פשוט נוטים לזלזל בו ולא לראות אותו כדבר חיוני, ז"א שאם יקפוץ לי עכשיו באנר עם הצעה למיני בר חדש, לא תעבור שנייה מאז שאני "אקפוץ" על העכבר ואסגור אותו.

השורה התחתונה שלי: פרסום OLD FASHION בסגנון חלוקת פלאיירים לתיבות הדואר האישיות או פרסום מודעה קטנה במקומון, יכולים להיות הרבה יותר אטרקטיביים עבורך, בתור בעל העסק.

אגב, נקודת הראייה שלי היא ממש לא נקודת הראייה של מקצוען בתחום, אלא סתם מחשבה שעברה בראשי.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה פונה לקהל יעד מסויים (אני מעריך בעלי משפחות\בעלי עסקים וכד')

באמת שעלייך לפנות אליהם דרך עובדות טכניות, כי זה מה שהם רצו לדעת ולא חידה על סרט.

כשאתה פונה לקהל יעד מסויים אתה חייב להתאים את הדרך שלך אליהם, אתה פונה לקהל יעד המעוניין במוצר כלשהו, תנסה לפרסם אותו ע"י סרטון קצר עליו, מאמרים והרבה, ומבצעים (שכתובים בשפת העם).

אם היית פונה לבני-נוער כקהל יעד יכול להיות שכל מיני תמונות חמודות היו עושות את העבודה, ראה לעובדה את כל הקבוצות המתחילות במילה סטטוסים...ונגמרות עם סימן כלשהו.

אלו מקבלות אלפי לייקים לפעמים ע"י הבנה של הקהל יעד שלהם, הם פונים לבני-נוער עם תמונה מצחיקה ומקבלים לייקים, לאנשים מבוגרים שרוצים לקנות בר מים תמונה מצחיקה לא תעזור.

עובדות טכניות אינן חומר שיווקי. היית מעדיף לקנות מחשב אם הייתי אומר לך שהמעבד שלו 3GHZ, כרטיס מסך AMD8700 וספק מתח 1000V, או אם הייתי אומר לך שהוא "מכונה מדהימה למשחקים, יכול לסחוב כל מה שיש היום בשוק על גראפיקה מלאה, המחשב שכולם קונים היום" וכולי(אבל עם נתונים טכניים בסוף כי צריך) ? אולי זו לא דוגמא אידאלית, אני בוחר לפי הנתונים הטכניים ולא לפי מה שאומרים לי שהוא יודע לעשות, אבל בעיקרון לשווק עובדות טכניות יבשות זה שקול ללמכור קרח לאסקימואים. זה לא יעזור לא לשיווק ולא ללייקים...

סרטונים, לעומת זאת, לא יזיק להוסיף לפייסבוק פה ושם. אני לא ביישן (מול מצלמה... רק במציאות), וכבר צילמתי מספר גדול של סרטונים לאתר. זה רעיון יפה! לא יזיק לרענן את זיכרון האנשים פה ושם עם הסרטון.

התמונות נועדו בעיקר ל"תזכורת" שאני קיים ולשיתוף של מי שמצא חן בעיניו עם החברים שלו. מצד שני, לא יצא לי (= אין תועלת מספיק גדולה עבורי) לחפש את המקור לתמונה המצחיקה ולהתחבר אליו בפייס, כך שזה כנראה גם לא עובד...

ג'וקר שחור:

מתוך 13K פלאיירים שחולקו עד היום על ידי, יצא לי מזה לקוח וחצי. אני חושב שזה לא עובד.

מדובר על 3 דורות שונים, עם 3 עיצובים מובהקים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הצלחת להפתיע אותי עם כמות הפלאיירים שציינת. האמת? הייתי אפילו קצת בשוק :).

יכול להיות שאנשים פשוט התרגלו לקבל "ספאם" הביתה ולזרוק אותו מבלי להסתכל. אם אני מסתכל על עצמי, אז כאשר אני מקבל פרסומים, אני כן טורח לקרוא אותם לשנייה, לפני שאני זורק אותם לפח. אולי העובדה שהייתה לי כלבה עד לא מזמן (החברה הכי טובה שיכולתי לבקש:|) והייתי צריך משהו מעניין לטיולים, תרמה לכך.

מעניין אם מודעה במקומון "תתפוס", כי אם לא, חייבים להעלות את היצירתיות כמה רמות מעל.

פורסם

צריך למסגר את ההודעה של ברווז עבור כל אלה שעדיין ממליצים על הדפסת פליירים.

WAKE UP AND SMELL THE HUMUS. אני עדיין בשוק שהצלחת להשיג לקוח וחצי, אגב.

זה המון בשביל פליירים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כשמתחשבים בעובדה שמדובר על הדור הראשון של הפלאיירים, מתוך "רק" 5K שחולקו (קצת פחות מחמש, יש לי עדיין שאריות), זה בכלל הישג מרשים.

זה רק מראה שאם אתה נופל על המקום הנכון בזמן הנכון יש לך צ'אנס...

ואגב, אני שונא לחלק פלאיירים.

לא בגלל הקטע של ההתרוצצות, להיפך, אני נהנה מהליכה נמרצת.

אני שונא לחלק בגלל "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך"- אני שונא פלאיירים בדואר. אני ממש אנטי.

זה הכניס אותי לדילמה מוסרית קשה.

אבל עכשיו, כשאני מבין כמה מושקע בדברים הללו, אני לפחות נותן צ'אנס לחלק מהפלאיירים שאני רואה... אשכרה מתחיל לקרוא אותם. כנראה שזו כפרתי.

מת לסיים עם הפלאיירים ולא לחלק יותר לעולם! חופש לתיבות הדואר!!!

פורסם
עובדות טכניות אינן חומר שיווקי. היית מעדיף לקנות מחשב אם הייתי אומר לך שהמעבד שלו 3GHZ, כרטיס מסך AMD8700 וספק מתח 1000V, או אם הייתי אומר לך שהוא "מכונה מדהימה למשחקים, יכול לסחוב כל מה שיש היום בשוק על גראפיקה מלאה, המחשב שכולם קונים היום" וכולי(אבל עם נתונים טכניים בסוף כי צריך) ? אולי זו לא דוגמא אידאלית, אני בוחר לפי הנתונים הטכניים ולא לפי מה שאומרים לי שהוא יודע לעשות, אבל בעיקרון לשווק עובדות טכניות יבשות זה שקול ללמכור קרח לאסקימואים. זה לא יעזור לא לשיווק ולא ללייקים...

סרטונים, לעומת זאת, לא יזיק להוסיף לפייסבוק פה ושם. אני לא ביישן (מול מצלמה... רק במציאות), וכבר צילמתי מספר גדול של סרטונים לאתר. זה רעיון יפה! לא יזיק לרענן את זיכרון האנשים פה ושם עם הסרטון.

התמונות נועדו בעיקר ל"תזכורת" שאני קיים ולשיתוף של מי שמצא חן בעיניו עם החברים שלו. מצד שני, לא יצא לי (= אין תועלת מספיק גדולה עבורי) לחפש את המקור לתמונה המצחיקה ולהתחבר אליו בפייס, כך שזה כנראה גם לא עובד...

ג'וקר שחור:

מתוך 13K פלאיירים שחולקו עד היום על ידי, יצא לי מזה לקוח וחצי. אני חושב שזה לא עובד.

מדובר על 3 דורות שונים, עם 3 עיצובים מובהקים.

תלוי, אני קצת מבין במחשבים ואם היית מפרסם מכונה מדהימה למשחקים הייתי יותר מהרעיון בטענה שאתה לא מקצועי.

אתה אמרת כבר בשרשור הנ"ל שקהל היעד שלך יודע מה הוא מחפש ככה שכן, עובדות טכניות יעשו את העבודה...

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
תלוי, אני קצת מבין במחשבים ואם היית מפרסם מכונה מדהימה למשחקים הייתי יותר מהרעיון בטענה שאתה לא מקצועי.

אתה אמרת כבר בשרשור הנ"ל שקהל היעד שלך יודע מה הוא מחפש ככה שכן, עובדות טכניות יעשו את העבודה...

בקשר למחשבים, אמרתי מראש שזו לא הדוגמא הכי טובה, כי גם אני ככה. אבל בהחלט ייתכן שאתה צודק, וננסה לשים את העובדות היבשות למעלה לפני התיאור השיווקי.

פורסם
בקשר למחשבים, אמרתי מראש שזו לא הדוגמא הכי טובה, כי גם אני ככה. אבל בהחלט ייתכן שאתה צודק, וננסה לשים את העובדות היבשות למעלה לפני התיאור השיווקי.

למה לא לנסות לשלב, מישהו חכם כתב (הרמב"ם), שמידת האמצע זוהי הדרך הכי נכונה.

תנסה ללכת באמצע על הגבול הדק בין טכני לשיווקי, לצאת אחד שילהיב אבל גם שהאנשים הכי טכניים ימצאו עניין בפרסום.

פורסם

אנרכי, לו רק הייתה לי היכולת, היו קוראים לי "גאון שיווקי" והייתי יכול למכור הדרכות וסדנאות במקום מוצרים ולהרוויח הון... :lol: :lol: :lol:

כן צריך לשנות את המיקום של הטכני והשיווקי בצורה נוחה להתמצאות.

איך הגענו לשוחח על זה מדיון על לייקים? :lol:

פורסם

קיבלת רמז ששיווק נכון ייתן לייקים בצורה הכי אמיתית לאט ובאמת.

נ.ב

אני מעדיף שיקראו לי פיני, אנרכי לא נשמע הכי סימפטי :twisted:

פורסם

רמז עבה...:lol:

נ.ב.

אני נוהג לקרוא לאנשים בשם המשתמש שלהם, כיוון שהם בחרו להציג עצמם כך בפורום ולא בשמם האמיתי.

בשבילך אני מוכן לחרוג מההרגל :lol:

• תוכן חדש...