Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בלחיצת ברקס בפג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פג'ן 2006 שנת 2003 גיר ידני 110 כ"ס.

במהלך הנסיעה שאני מנסה לעצור או להאיט יש רעש צורם מאזור הברקס,מה יכולה להיות הבעיה.

תודה.

פורסם
שלום

יש לי פג'ן 2006 שנת 2003 גיר ידני 110 כ"ס.

במהלך הנסיעה שאני מנסה לעצור או להאיט יש רעש צורם מאזור הברקס,מה יכולה להיות הבעיה.

תודה.

כנראה נגמרו לך הרפידות והן נשחקות ברזל על ברזל . יש לבדוק בלמים במוסך במהלך הטיפול השנתי ואז לא תגיע למצב הזה.

• ספונסר פורום
פורסם

רק כדי להוסיף על דבריו הנכונים של אמנון,במצב הזה אסור לנהוג ברכב ויש להגיע בדחיפות למוסך לצורך החלפת בלמים.

אורן

פורסם

לשאול מה העלויות זה כמו לשאול כמה עולה ספר.

מתחיל ב"פזה" לרפידות ועד החלפת רפידות וצלחות מקוריות. לך למוסך, יגידו מה שיגידו, אין מה לעשות. אם זה רעשים חריגים יש מצב שאתה נוסע בלי בלמים.

איך אני יכול לצאת מדעתי אם אף פעם לא הייתי שם?!:loco:

• תוכן חדש...