Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי הונדה סיוויק קופה 97 אוטומט האם אפשרי לשנות ברשיון רכב לאחר הסבה לידני ברשיון רכב לידני?

איך עושים את זה? או שמשנים ליפני ההסבה? והאם יש סיכוי שלא יתנו אישור.

תודה מראש.

פורסם

בעיקרון, כל שינוי מבנה ברכב מחוייב באישור רשות הרישוי אך אין לי מושג האם שינוי גיר (הילוכים) הוא אכן אחד כזה.

הכי פשוט- להתקשר למשרד הרישוי יש להם מענה אנושי די מהיר ולברר את העניין.

דרך אגב,מדובר על פרוייקט שעלותו עלולה להגיע קרוב ל-50% אם לא יותר משווי הרכב ויש רכבים,בהם ההסבה אינה משתלמת (פרט להחלפת הקלאץ',ידית הילוכים וכל המסביב הקשור בהסבה,יש מצבים בהם חובה להחליף מחשב ניהול מנוע ועוד כאלו וכאלו כדי שהעסק יעבוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה על ההתייחסות.

אז ככה ביררתי במשרד הרישוי והתעבורה נענה כי יש צורך לשלם אגרה בסך 335 שח שינוי מרכב/מבנה הרכב ובנוסף להביא אישור ממוסך מורשה שעל ידיו בוצעה ההתקנה לעבור במכון טסטים עמדה אחת ולהתפלל.

הבחור אמר שאם תעשה הכל על פי החוק אין סיבה לא לקבל אישור.

מקווה לעוד תגובות מניסיון.

תודה מראש.

• תוכן חדש...