Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי הגדולה מחפשת רכב בסגנון של המגאן סניק, מולטיפלה וכו'. בקיצור רכב גדול במעט מהממוצע אבל לא מיניואן. הבעיה היא מחסור בכסף. 20K מקסימום. (כן, אני יודע שאין הרבה מציאות במחיר הזה)

דרישות:

*חיסכון- דלק, טיפולים, ביטוח.

*מקום לעגן שני כיסאות לתינוק.

*מקום למטען- עגלת תינוק+תיקים.

חשבתי על הגראן-מוב של דייהטסו, יקר מדי.

עצות?

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

20K ?

היא לא תמצא מיקרווואן (זו ההגדרה) במחיר כזה.

שתי אפשרויות עומדות בפניה:

1. סטיישן ישן .יש לא מעט אפשרויות.

2. טנדרון ישן - ברלינגו לא ייכנס בסכום זו , נשארת עם רנו אקספרס (לא רע ,בעסה עם כניסה ויציאה למושב האחורי) , סיאט אינקה/פולקסווגן קאדי (לא מומלץ,אותה בעייה כמו הרנו ,צפוף בפנים בטירוף) ,

ועוד אופציה , (למרות שדינמית מדובר ברכב נחות) ,שהיא לדעתי הדבר הכי קרוב למיקרווואן בכסף הזה : סקודה פורמן . לא הפיקאפ ,שהוא טנדר שתי דלתות , אלא דגם הסטיישן שחתכו לו את הגג והלבישו ארגז.

אל תצפה לגדולות ונצורות בתחום הביצועים וכו' ,אבל השימושיות של המרכב היא עצומה.

עוד אופציה היא ללכת למכוניות גדולות יותר ,אבל כאן מחיר האחזקה מטפס...

פורסם

רנו אקספרס או סיטרואן C-15 אולי לא יהיו הכי נוחות, אבל יספקו את הסחורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...