Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי מגש אחורי מחורר בגלל רמקולים 6*9 שהיו שם :snipersmi

בסטאפ החדש אני לא מתכוון לשים רמקולים מאחורה, אלא רק סאב 12 אינץ' בבגאז', ולכן עומדות בפני 2 אפשרויות:

1. להשיג ולהתקין מגש אחורי של 106 אחרת שאינו מחורר - כנראה במחיר זול מאוד, אבל אני צריך להחליט בימים הקרובים האם לקנות מהבנאדם.

2. שיבנו לי מגש אחורי חדש באיכות גבוהה עם איטום - כ-300 ש"ח לדוגמה ברדיו מילאנו.

האם ההשקעה הזו של 300 ש"ח שווה? האם איכות המגש האחורי משמעותית מבחינת איטום\אקוסטיקה?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אצלי יש רמקולים מאחורה על מגש בניה עצמית MDF דיי עבה, אני יכול להגיד לך שהצליל נשמע שונה לגמרי!

אני מאמין שגם עם סאב את תשמע הבדלים. לדעתי שווה השקעה אבל לא 300 ש"ח אלא פחות. אפשר לקנות פלטה בזול אצל נגר ורק שיחתוך לך אותה במרכז איפה שצריך לסגירה טובה של הדלת. צפה אותה באיזה בד שתרצה ואתה מסודר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קח בחשבון שבחלק מהבניות של המדפים בונים אותו כך שמאוד קשה אח"כ/לא ניתן להרים את המגש ואם אתה רוצה להשתמש בבגאז' תהא מוגבל ולדעתי חשוב שהרכב ישאר פרקטי גם לאחר התקנת מערכת.

חלק מהמתקינים פשוט מבריגים אותו לדש.

תבדוק איך הם בונים אותו.

• תוכן חדש...