Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אבאו או אופטרה, יונדאי אקסנט או פיג'ו 207

akreis
שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב אוטומאטי מליסינג/השכרה עם מנוע 1400-1600 סמ"ק בתקציב של 30-40 אלף ש"ח, עם סטייה לכל היותר עד ל-50 אלף ש"ח.

בדקתי במספר סוכנויות רכב והציעו לי את הרכבים הבאים מהשנים 2008-2009:

- שברולט אבאו

- שברולט אופטרה

- יונדאי אקסנט

- פז'ו 207 (רכב שהוצע לי בסוכנות שבה התנאים האחרים היו יותר אטרקטיביים - ולכן רק שם הרכב הזה רלוונטי)

רציתי להתייעץ עם מומחי הפורום איזו אוטו כדאי לי לקנות מביניהם.

אני צריך את האוטו בשביל 1-2 אנשים. חשוב שהאוטו יהיה בטיחותי, אמין, חסכוני בדלק ויעמוד בנסיעות יומיומיות מירושלים למרכז.

בתודה מראש,

אלון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אני חושב שאוואו ו/אופטרה +בטיחות לא משתלב יד ביד ? :oops:

האקסנט תהיה אולי אמינה/קלה יותר לאחזקה מהפיג'ו אך זה תלוי מה המצב התחזוקתי של כל אחת מהן) אבל פחות בטיחותית או מפנקת סה"כ רכב בינוני כדי להגיע מנק' א' לנק ' ב'.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשה לעצמך טובה ותחפש מיצובישי לאנסר או פורד פוקוס שיענו על הדרישות הרבה יותר טוב מהגרוטאות שרשמת כאשר מתוך הרשימה היונדאי היא הכי טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשה לעצמך טובה ותחפש מיצובישי לאנסר או פורד פוקוס שיענו על הדרישות הרבה יותר טוב מהגרוטאות שרשמת כאשר מתוך הרשימה היונדאי היא הכי טובה.

גרוטאות?

לא עפת על עצמך קצת?

(האבאו והאופטרה זה די דרעק, אבל 207 ואקסנט זה בסדר גמור).

ואם הוא מסיע 1-2 אנשים למה הוא צריך משפחתית? עם מחירי הדלק של היום?

האקסנט מכונית סופר אמינה, לא יקרה לתחזוקה, ועושה את העבודה,

הפז'ו יותר נוחה, יותר מפנקת אבל גם דורשת יותר במוסך, פחות אוהבת קיצורי דרך במוסכים וכו', יותר רגישה לאחזקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דור הפז'ו גרוטאה ויותר מכך אבל כמו שאמרתי היונדאי הכי טובה מהרשימה וכרב סך הכל סבירה אבל יש טובות בהרבה ממנה במחיר שלה.

לגבי זה שהוא לא צריך משפחתית, הבחור הציע בעצמו את האופטרה ושאר המכוניות שחוץ מהפז'ו נחשבות משפחתיות או משפחתיות קומפקטיות.

פשוט חבל שהבחור יפול עם רכב זבל או לא אמין כי 40K זה הרבה ואפשר למצוא מכוניות טובות ואיכותיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דור הפז'ו גרוטאה ויותר מכך אבל כמו שאמרתי היונדאי הכי טובה מהרשימה וכרב סך הכל סבירה אבל יש טובות בהרבה ממנה במחיר שלה.

לגבי זה שהוא לא צריך משפחתית, הבחור הציע בעצמו את האופטרה ושאר המכוניות שחוץ מהפז'ו נחשבות משפחתיות או משפחתיות קומפקטיות.

פשוט חבל שהבחור יפול עם רכב זבל או לא אמין כי 40K זה הרבה ואפשר למצוא מכוניות טובות ואיכותיות.

אבאו ואקסנט = סופר מיני עם בגאז'

207 = סופר מיני

רק האופטרה היא משפחתית.

ב40 אלף ש"ח אלו האופציות הסטנדרטיות והמקובלות, הוא יכול להוסיף גם גטס וכו', אבל לא יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכל הרכבים שציינת אני הייתי מחפש אקסנט 1600.

רכב אמין ותחזוקה זולה יחסית.

לגבי צריכת הדלק - היא לא חסכונית אך בגבולות הרכבים מאותה הסדרה.

אגב בטווח במחירים האלו אתה יכול למצור פוקוס 2007 (אולי אפילו 2008 מליסינג לשעבר).

הפוקוס מרווחת , נוחה מאוד לנהיגה, בטיחותית מאוד ויושבת מצוין על הכביש.

צריכת דלק בפוקוס בערך 1:10 - 1:11 משולב עם תחזוקה לא יקרה (אמינה , רק תחפש אחת במצב טוב).

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...