Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם רכב שנת 93?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת המשפחה שלי החליטה להפטר מהרכב הישן של אבא שלי ולקנות לו רכב חדש.

הבעיה היא - שרכב חדש כבר יש, אבל איך נפטרים מהרכב הישן? מוכרים לחלקים? לפירוק? האם עדיין יש סיכוי למכור אותו כמו שהוא (הרכב במצב לא רע בשביל רכב כזה ישן...) וכמה בכלל אני צפויה לקבל עליו?

בינתיים הוא צובר אבק ותופס חניה...

פורסם

יש טסט בתוקף - השאלה היא אם זה הגיוני בכלל לחשוב על כך שמישהו יקנה אותו למטרות נסיעה..

רק צריך להוריד את הרישום שלו מהמכס והוא מוכן לבעלים חדשים :)

פורסם

יש שוק שלם של אנשים קשיי יום, סטודנטים וסתם תיכוניסטים שיקנו ממך את הרכב בהנחה שאין לו בעיות רציניות.

אין מה להפסיד שימי אותו ביד 2 וחכי לטלפונים.

פורסם

אופל אסטרה 1.4, מצב מכני סביר (נוסע סבבה אבל פעם ב... נתקע עם תקלות - כיאה לרכב שנת 93, מקבל את הטיפול שלו וממשיך לנסוע) ק"מ - 300K+ (לא זוכרת בדיוק כמה), ב-2004 הוחלף לו מנוע, ויד 1.

פורסם

אתה יכול לנסות למכור אותו או לחכות לתחילת שנה הבאה, 2013, להפקיד את הרשיונות במשרד הרישוי ולקהל עבורו 3000 שח + ההפרש שנשאר על הטסט מהמדינה.

לדעתי עם יש לו טסט והוא נוסע תמכור. מובטח לקונה 3000 שח מהמדינה בתחילת שנה הבאה כך שאתה בשקט יכול לדרוש יותר מ 3000.

יש לי בעיה דומה עם רנו קליאו b 2001 שעומדת אצלי וכבר אין לה טסט אבל היא מניע עדין ונוסעת ולא בא לי להשקיע עליה שקל. היא נראת זוועה. לפחות אתה יכול שנה הבאה לשלוח לגריטה

Be Happy:lol:

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

פורסם

את יכולה למכור אותו בחלקי חילוף,ומה שנשאר ישירות לסוחר ברזל... כמובן עם טופס הורדה מהכביש, וקבלת אסמכתא שהרכב הועבר לידיים שלו.

פורסם

כמו כל שנה תוכנית הגריטה תתחדש ואז אחרי מס' חודשים יגמר התקציב.

וכך עד שנה הבאה :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...