Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסגרות לוחית רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

רציתי לשאול מאיפה אני משיג זוג מסגרות ללוחיות רישוי של יונדאי עם הסלוגנים ההצלחה השקטה או new thinking...

בנוסף איפה אני יכול לעשות לוחית רישוי (בודדת) חדשה באיזור הקריות

ומה העלויות של אלו

תודה רבה

***עריכת ההנהלה:

אצלינו מקובל לכתוב עם סימני פיסוק.

נקודה בסוף משפט.

סימן שאלה כשצריך.

זה מקל על הקריאה והופך את הפורום למקום נעים יותר לכולנו.

תודה***

פורסם

לגבי במסרגת אני לא יודע.

לגבי לוחית רישוי, אתה יכול לרכוש אחת בכל מכון טסטים לרכב, תגיד שאתה צריך את זה עבור המנשא של האופניים.

אל תשכך רישיון רכב ות.ז של בעל הרכב.

מחיר בין 50-90 ש"ח.

פלג_

פורסם

מסגרת ללוחית רישוי עם טקסט של יונדאי תוכל לנסות ולקבל במוסך מורשה של יונדאי. מסגרת עם כיתוב אישי כנראה שלא יהיה כדאי לך להדפיס כיוון שהעלות להדפסה של יחידה בודדת מאוד גבוהה ולא כדאית. אתה כן יכול להדביק על הלוחית מדבקה שחורה משלך, כמו למשל מדבקה של הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מתעלק, מאיפה ניתן לרכוש סתם מסגרת לוחית רישוי שחורה מפלסטיק? באוטודיפו קיימות רק מסגרות ניקל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מתעלק, מאיפה ניתן לרכוש סתם מסגרת לוחית רישוי שחורה מפלסטיק? באוטודיפו קיימות רק מסגרות ניקל.

איתמר.

כנראה שבסניף בו ביקרת אזל המלאי. אני רכשתי כבר פעמיים מאוטודיפו מסגרת ארוכה שחורה.

• תוכן חדש...