Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יגאל תקרא כאן

לכל המתענינים/ות שלום.

היום היה המשפט. הגעתי ב08:30 כמצויין על ההזמנה לבית המשפט לתעבורה ברח' שוקן בת"א. לפי סדר המגיעים השופטת בפס-נע דנה כל אחד, הרוב על אי חגירת חגורה או טסט/ביטוח לא בתוקף.

דיברתי עם התובעת (מאוד נחמדה!) לפני תחילת הדיונים והראיתי לה שלא מדובר במכשיר טלפון כלל, ושיש לי טלפון אחר שבו לא נעשה כלל שימוש, היא מיד הציעה מעצמה שתחליף את סעיף האישום והסכמתי להודות בו.

הדיון היה קצרצר - הסברתי לשופטת שוב והראיתי שהמכשיר אינו טלפון סלולרי, הודיתי שלא נהגתי עם שתי ידים על ההגה והתובעת אמרה שהיא ממירה את סעיף האישום לנהיגה בחוסר זהירות.

קיבלתי קנס של 500 ש"ח לשלם בשני תשלומים, וממה שאני רואה נדפקתי מבחינת נקודות כי "נהיגה בחוסר זהירות" סעיף 21 (ג) היא 6 נקודות לעומת שימוש בסלולרי שהוא 4 נקודות (אבל 1000 ש"ח קנס).

מבחינתי הצדק נעשה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כנראה פספסתי ....

התובעת הנחמדה החליפה את האיומים בפיתוי , יעיל לא פחות.

בכל אופן מה שברור הוא שלא היה לה עניין להעמיד את העניין לבחינה שיפוטית. אם זה משיקולי יעילות ואם זה החשש שעוד עלול לצאת פס"ד שיקשה על התביעה בעתיד.

פורסם

בד"כ כלל אין להם עיניין אלא אם מדובר במשהו שהוא ברור ומוחלט

גם אצלה כמו אצל השופט פועל העיקרון , להעיף את התיק מהשולחן לתיק הבא וכך הלאה.

מי רוצה לשמוע עדויות ולכתוב פסק דין מלומד ומנומק.

לא אגזים אם אומר ש95%+ מהתיקים הפשוטים מסתיימים כך, בעיסקת טיעון בו כולם יוצאים מבסוטים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הטלפון שלי משמש אותי גם כמכשיר ניווט (WAZE) ונמצא ברכב בתושבת ייעודית. מידי פעם אני נוגע במסך שלו בזמן הנסיעה כדי לתפעל את תוכנת הניווט.

האם אני יכול לטעון שכלל לא עשיתי שימוש במכשיר מכיון שהוא מתפקד על תקן נווטן? הרי אם במקום הטלפון הייתי משתמש בנווטן ייעודי, לא היתה מתקיימת עילה למתן דו"ח, וטכנית שני המכשירים פועלים באותו אופן בדיוק וגם תפעולם זהה.

זו לשון התקנה

בעת שהרכב בתנועה, הנוהג ברכב –

(א) לא יאחז בטלפון קבוע או נייד, ולא ישתמש בהם ברכב אלא באמצעות דיבורית;

(ב) לא ישלח או יקרא מסרון S.M.S

2 בתקנת משנה זו –

"דיבורית" - התקן המאפשר שימוש בטלפון בלא אחיזה בו ובלבד שאם ההתקן מצוי בטלפון, הטלפון יונח ברכב באופן יציב המונע את נפילתו;

לפי האמור בתקנה אין מניעה להשתמש בטלפון כאשר הוא בדיבורית. ממילא כאשר הטלפון בדיבורית, לא אוחזים בו ולכל היותר מקישים על הלחצנים/מסך.

אין זה משנה אם השימוש הוא כטלפון, כנווטן או להשמעת מוזיקה.

מאחר וגם מיסרון אסור לשלוח, הבעיה היא האם רצף הקלדה במסך יכול להתפרש ע"י שוטר כהקלדת מיסרון ולא כהקלדת כתובת לנווטן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בידיוק.

יש לי מתקן ברכב לטלפון.

בנוסף, המכשיר מתחבר למערכת שמע באמצעות BT - הן לשיחות והן למוזיקה.

נגעתי במכשיר עכשיו לצורך התקשרות, WAZE, החלפת שיר (למרות שלהחליף שיר אני יכול גם דרך הרדיו).

אכלתי אותה? :roll:

* על אותו משקל - מה אומר החוק על התעסקות ברדיו במהלך הנסיעה? גם שם צריך ללחוץ.

• תוכן חדש...