Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה לעצמאים שבינכם ,

באיזה גיל הפכתם להיות עצמאים והאם בראיה לאחור הייתם משנים ?

גיל 31, ועדיין מוקדם מדיי לומר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לך על מה שאתה אוהב. זה הכי חשוב.

חברי הטוב ביצע את אותה הסבה כמו שעשית.

הוא סיים חשמל בטכניון ונמאס לו די מהר מהעבודה המשעממת.

לאחר תקופה קצרה הוא התחיל כשולייה ואחר כך פרש כנפיים. היום יש לו נגריית בוטיק.

אגב, גם אני עובד כעצמאי ונהנה מכל רגע.

המיסים כבדים אך האושר להיות חופשי ולעשות את מה שבאמת אני אוהב, שווה לי הכל.

פורסם

אחד התחביבים האהובים עליי, מוקדש לזה כמעט חדר שלם בבית.

בתור עבודה - זה יהיה קשה עד קשה מאוד, כמו כל עצמאי.

הנגריות הוותיקות התחסלו בזו אחר זו בארץ, ומעטים שורדים.

מה שכן, יש התעוררות לאחרונה בתחום נגרות-אומן (או נגרות-בוטיק, אם בא לך) -

אי אפשר להתחרות באיקאה ובשאר מוצרים תעשייתיים זולים,

כן אפשר להציע (ללקוחות שמסוגלים לשלם) משהו מיוחד והרבה פחות זמני.

נתקלתי בלא מעט דוגמאות מחו"ל דווקא, שבהם מהנדסי אלקטרוניקה ושאר עובדים מהתחום הזה

התחילו בעבודה צדדית בנגרות, יותר בכיוון נגרות-אומן (חריטות, גילופים, רהיטים אקסלוסיביים)

ואט-אט עברו הסבה מלאה. קח בחשבון שזה תהליך שדורש זמן - להיות פועל בנגרייה תעשייתית

זה משהו אחד, להיות נגר אמיתי שב-א-מ-ת מבין בעץ זה תהליך ארוך יותר

שדורש התלמדות אצל נגר-אומן אמיתי. באופן מפתיע, יש כאלה בארץ.

- - - - -

אה, כן, אני עדיין עצמאי שעובד ב-2 עבודות שונות במקביל,

לא תמיד אותן עבודות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רד לקרקע, נגר לרוב עבודה שחורה מאוד ולא משתלמת, אני מכיר המון נגרים וקשה מאוד להצליח כיום.

תהנה מהמשרת הייטק שלך ושכח מההרפתקאה הזו.

אם הייתי נהנה מהיי-טק כנראה שלא הייתי חושב בכיוון :lol:

זה נכון שזו עבודה שחורה וכמו בכל תחום יש כאלו שמצליחים להתפרנס וכאלו שלא.

גם אני רואה את הנגרים שאין להם עבודה כמעט אבל גם יש לא מעט כאלו שיש להם פרנסה יפה.

אני מנסה לשלב את עניין הסיפוק מהעבודה עם התפרנסות בכבוד, הזמן יגיד אם הדבר אפשרי.

בכל אופן לא מדובר על הסבה כרגע אלה על תהליך ארוך שבין 5 שנים ל - 10 שנים שבמהלכו אוכל להרגיש את השוק יותר טוב.

פורסם

לך על זה.:mm_yeah:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שלא יספר סיפורים.. להיות עצמאי בכל תחום זה לא פיקניק במיוחד כשאתה חדש בו.

זה הרבה יותר קל כמובן אם יש לך גב כלכלי, אבל התסכול של חוסר ההצלחה זהה באותה מידה.

אם זה בוער לך בעצמות (ולא סתם מחשבה חולפת) זה פשוט יקרה - אבל עדיף יותר להתכונן.

כמו שכבר כתבו תנסה לרקוד על שתי חתונות בהתחלה בדגש על צבירת ניסיון בתחום החדש.

אבל צבירת ניסיון ברמת המקצוענות המוחלטת וזה כי כאשר תעמוד לבד מול לקוח לא תוכל לתת יותר מדי תירוצים

ועל פשלות בביצוע מישהו יצטרך לשלם.

המצב של לרקוד על שתי חתונות מהר מאד יכול להגמר לך מול העיניים מכמה סיבות -

בוסים שהרעיון לא מתאים להם, לקוחות שרוצים שירות כאן ועכשיו וכו'

מהר מאד תבין שזה לפעמים הרבה יותר מתיש לעשות את שניהם, לפעמים פשוט עדיף לקחת את הסיכון ולקפוץ למיים.

אם אתה איש מקצוע מצוין ברגע שתפנה מקום לדברים חדשים, (לרוב) דברים פשוט יקרו.

והכי חשוב - לבסס תשתית אדירה של פרסום, הכרה וכו'

גם אם אתה בעל המקצוע הכי טוב בעולם ולא יודעים שאתה קיים אתה בעצם לא שווה יותר מדי :wink:

[CENTER] [/CENTER]

• אחראי פורום
פורסם

אני העברתי 5 שנים בריקוד על שתי חתונות. שבתות, לילות, כל מה שהיה פנוי הלך ללימוד ולעבודה בתחום שאני עצמאי בו היום.

רק כשהתחלתי להבין שנוצר פוטנציאל, נוצר שם והדרישה גברה, הרגשתי בטוח מספיק להיות עצמאי נטו.

השינוי הזה בא קצת אחרי גיל 30 (היום מתקרב ל-34), לא מתחרט עליו אבל גם זוכר ומעריך ג'ובים קודמים כשכיר,

כי זה לא פשוט - בעיקר הצד המנטאלי.

אגב נגרים, אני דווקא רואה פריחה אצל הנגריות הקטנות. מתוך כמה עשרות שכנים שבונים במקביל,

ממש מיעוט הלכו על החברות הגדולות. תחום שאני אוהב ומעריך, מאחל לך המון הצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני העברתי 5 שנים בריקוד על שתי חתונות. שבתות, לילות, כל מה שהיה פנוי הלך ללימוד ולעבודה בתחום שאני עצמאי בו היום.

רק כשהתחלתי להבין שנוצר פוטנציאל, נוצר שם והדרישה גברה, הרגשתי בטוח מספיק להיות עצמאי נטו.

השינוי הזה בא קצת אחרי גיל 30 (היום מתקרב ל-34), לא מתחרט עליו אבל גם זוכר ומעריך ג'ובים קודמים כשכיר,

כי זה לא פשוט - בעיקר הצד המנטאלי.

אגב נגרים, אני דווקא רואה פריחה אצל הנגריות הקטנות. מתוך כמה עשרות שכנים שבונים במקביל,

ממש מיעוט הלכו על החברות הגדולות. תחום שאני אוהב ומעריך, מאחל לך המון הצלחה!

ספר יותר בפרוט מה אתה עושה.

הסתכלתי באתר שלך נראה מעניין - לא מספיק ברור "איך זה עובד".

[CENTER] [/CENTER]

• אחראי פורום
פורסם

על קצה המזלג ומבלי לעשות פרסום יתר :-): אני עושה הלחמות בחום ו-RF ליריעות פלסטיק גמישות, על כל הוריאציות - מוצרים גמישים, אטומים, מתנפחים. הטווח גדול, מהתקנים מילימטריים לתוך חלל הגוף ואף לכלי דם, דרך אביזרים דקורטיביים ואוהלים מתנפחים ועד מוצרים heavy duty לכוחות הביטחון (הרמנו פעם מרכבה 2 שקוע בעזרת כריות וניפחנו חזרה סילו שקרס פנימה).

אגב, אשמח אם תפרט מה חסר לך באתר, תמיד יש מקום לשיפור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...