Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר משכיר לעצמאי , נקודת אל חזור

point of view
שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קיום אני שכיר בתחום ההי-טק (בן 35)

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר שואל את עצמי האם יש גיל שהוא נקודת העל חזור שבו כבר לא מעשי לעשות הסבת מקצוע ולהיות עצמאי.

מה אתם אומרים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמא שלי הייתה שנים בעסקי הביטוח, באיזור גיל 40 היא החליטה לשנות כיוון ועברה לעסקי הבשלנות עם עסק לשירותי הסעדה. היום, מספר שנים אחרי היא פורחת.

אף פעם לא מאוחר מדי, רק צריך להשקיע מספיק מחשבה ושיקול דעת בכדי לא לצאת קירח מכל הכיוונים, כי בכל זאת- בגיל כזה כנראה שיש לך כמה מחויבויות כלכליות לדאוג להן.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי, דווקא בגיל צעיר יותר משתלם להיות שכיר. ביחוד אם יש לך ילדים קטנים ומשכנתא על הראש.

אם לא ילך בתור עצמאי וזה יכול לקרות, תמצא את עצמך עם חובות שלא תוכל להחזיר. אני מאמין גם שבתור עצמאי תצטרך להשקיע יותר שעות בעבודה מאשר בתור שכיר ואם יש לך ילדים קטנים זה יתנגש.

בגיל מבוגר יותר, כבר יש פחות חובות (אם התנהלת בצורה כלכלית נכונה) הילדים יותר גדולים ואתה לא צריך להיות לידם. כמובן שיש לך גם יותר ניסיון מקצועי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, מה ההכשרה שלך בהיי-טק ובאיזה תחום תרצה להיות עצמאי?

את הדעה שלי נתתי, השאלה רק מתוך התעניינות.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה יותר עניין של מצב כלכלי ומשפחתי ופחות קטע של גיל. הרציונל אומר ככה - כמה שנים אתה בהייטק, שבע? חכה עוד כמה שנים שכבר תהיה מבוגר מכדי למצוא עבודה בתחום (אלו החיים) ואז, אם תמצא את עצמך בחוץ, תתחיל בקריירה שניה. אני לא יודע כמה מרוויח נגר וכמה עבודה יש בתחום בכלל, אני כן יודע שמהנדס אלקטרוניקה אמור להביא הביתה עשרים בחודש, לכל הפחות, ובזמנים כלכליים כאלו זה חשוב מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי לוקח את ההצעה של רועי ומשכלל אותה צעד אחד קדימה, הרבה אנשים שרוצים לעבור לעצמאים (כמו אמא שלי לדוגמא) במיוחד כשאפשר שלא לעבוד מול לקוחות באופן שוטף עושים את זה "כמשרה שניה".

חשבת להקצות חדר בבית שישמש לך סדנאת עבודה, להוציא משם ריהוט בסיסי כ one of a kind ולמכור?

ככה תצבור נסיון, תבנה לעצמך שם, תוכל להרגיש קצת את השוק והעבודה ובעתיד אם תראה לנכון או יגיע המצב שלא תמצא עבודה בהייטק תוכל לעבור בצורה קלה וחלקה יותר.

לא תאמין באיזה קצב הדברים האלה תופסים תאוצה, במקרה של אמא שלי לדוגמא היא הוציאה קייטרינג לאירועים פרטיים מהמטבח הביתי אחרי שעות העבודה, אחרי כמה חודשים היא ראתה שהיא בנתה לעצמה שם, יש לקוחות שמגיעים ובאמת אפשר "לעזוב הכל" ולפתוח עסק שמוקדש כולו לעניין.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד מהשיקולים לרצון למעבר אם כי לא השיקול העיקרי הוא מה שרשמת .

אני מניח שעוד 5-10 שנים כבר יהיה בעייתי להיות בהיי-טק שכמעט תמיד מעדיף פרגיות צעירות ולשבת בבית בגיל כזה זה לא לעניין .

השיקול העיקרי הוא הרצון לעשות מה שאני אוהב , יכול להיות לאם זה יהפוך למקצוע המצב ישתנה אבל אני רוצה להאמין שזה יתן יותר סיפוק .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון להיום אני עושה כל מיני דברים בנגרות כדי להתמקצע וגם בשביל הכיף , בנתיים את הפרוייקטים מספקת האשה :-) לפי מה שצריך בבית .

אחרי שאני יהיה יותר בטוח במקצועיות אני אתחיל לקחת פרוייקטים בתשלום לפי מה שהזמן יאפשר , זאת התוכנית בנתיים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אני הייתי ממליץ לבנות פרוייקטים שלא מיועדים אלייך אישית, לבנות אתר אישי שיראה על רמה ולפרסם את הרהיטים למכירה בתור התחלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא אם תעשה את זה כעיסוק צידי בשעות הפנאי, תוכל לייצר דברים יותר מעניינים ולהיות יותר בררן מבחינת הלקוחות (וכמובן המחיר שתגבה) מאשר אם זה יהיה פול טיים. תחשוב על זה.

אני הפכתי לעצמאי בגיל 23, אבל התחום שונה לחלוטין (מאוד קרוב לתחום שלך עכשיו, מאוד רחוק מהתחום שלך אח"כ). זה קשה, ומתיש, לפעמים משתלם, אבל זו הדרך היחידה שאני מוכן לעבוד בה. עניין של מבנה אישיות, לרוב זה הפוך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלות מופנות לפותח השרשור.

האם רצית להיות עצמאי מאז שהתחלת לעבוד ?

מה מנע ממך ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעבר לא רציתי להיות עצמאי ,אך זה משתנה

משנה לשנה הרצון גובר , יש לי רצון גדול לעסוק במקצוע שיעשה לי טוב על הנשמה.

מה שמונע ממני היום זה שאני עדיין לדעתי לא מספיק מקצועי כדי להיות עצמאי , דבר שאני מנסה לשנות במקביל לעבודתי בהיי-טק , כמו כן כלכלית יהיה קשה כרגע לרדת ברמת השכר (יש לי ילד להאכיל) .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הגישה שרועי מציע לך מצויינת. גם יהיה לך ביטחון מעבודה כשכיר, וגם יהיה לך זמן להתמקצע עד שתהיה עצמאי. בנוסף, פרק הזמו הזה יאפשר לך לקנות בנחת כלים שאתה צריך (דברים מעבר לפטיש ומברג מן הסתם)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...