Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר מערכות גפ"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב 100000 ק"מ על גז חסכת יותר מ50000 ש"ח

אז תחליף מנוע

כמה כבר יעלה ?

נראה לי שקצת הגזמת. :)

החיסכון הוא לא 50% אצל רוב האנשים שדיברתי איתם, אצלי למשל החיסכון יוצא בהשוואה לבנזין על מ"ס ק"מ זהה בסביבות ה 35% (אצלי יחסית הרבה הנעות ונסיעות קצרות והרכב כמו שכתבתי צורך 15% יותר גז בהשוואה לבנזין). אני מניח שאצל הרוב זה באזור ה 40%, בהנחה שרוב המכוניות עם גז עושות יותר מ 25K בשנה ויחסית הרבה בינעירוני.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז חסכת 30,000 ש"ח

בהנחה שהוא אוכל 1 ש"ח לק"מ בבנזין

בגז חסכת 35.000 ש"ח

החלפת מנוע 10,000או 15,000 ש"ח

שווה או לא ?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
יש כאן רשימה לרכבים שמתאמים או לא ל VSI

http://www.scribd.com/doc/90335868/PRINS-LPG-Schwarze-Liste

בכל אופן, רצוי להתקין משמנת. בתוכנית כלבוטק, ציינו כי רק סובארו נותנת אחריות על הרכבים.

והמנוע בוקסר שלהם, הוא היחידי המותאם לכך.

עשו שיקול:

עלות המרת הרכב לגז + נסיעה של כמה שנים על מנת לרדוף אחר ההפסד של העלות הזו. ולאחר 150000 לעשות ראש מנוע או החלפת מנוע...?

כדאי?

לטעמי עדיף כבר לסוע על מימן ודלק, ופעם בשנה לפני הטסט, לפרק את המערכת.

איפה אפשר להתקין לברר לבדוק על המימן שאתה אומר? אם תוכל לשלוח לי למייל. [email protected] תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי משה ישראלי
פורסם

התקנתי היום, אז רשמים בעתיד :-D

רכב: CITROEN C3 שנת 2011

מערכת: מתוצרת OMVL, ללא משמנת.

מתקין: שדרוג ליסינג גז (אוקטן קל) בב"ש

מיכל 36L שהותקן במקום הגלגל הרזרבי.

• תוכן חדש...