Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באיזה גיל קיבלתם רכב ראשון ?

Fixesss
שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נגיד ועשיתם רישיון בגיל 17 , בכיתה י"א / י"ב

על הרכב של ההורים אין אפשרות לנהוג - לא מרשים / לא נעים / לא תמיד אפשר וכו'

לקנות רכב חדש ? האחזקה דורשת עבודה חודשית קבועה , ובגיל הזה פשוט בלתי אפשרי.

חוץ מזה , אם קונים רכב אז זה לשנה ולא יותר , מתגייסים ולא משתלם להחזיק רכב בצבא. כמובן תלוי לאן מתגייסים.

לקנות רכב ראשון אחרי צבא ? זה לא מאוחר מדי ? :oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מזה לא נעים לנהוג על הרכב של ההורים?

יש לי מכרים שמסיבות של עלות ביטוח על רכבי יוקרה של ההורים לא יכלו לנהוג (הוספת נהג צעיר לX6 עולה מעל 10K), אבל לחבר יש רכב משלו אז זה לא כזה קריטי, אבל לא נתקלתי במקרה של "לא נעים" לנהוג עם הרכב של ההורים.

לקנות רכב זאת שאלה של נוחות, אתה באמת צריך את זה?

אני יודע שאם היתי גר בתל אביב, הכלי רכב היחידי שהיתי קונה זה אופנוע, לא רואה סיבה לרכב עם 4 גלגלים, מיותר לגמרי.

כלות הרכב נהיית "זניחה", וזה בגרשיים לא כי הרכב זול, אלא האחזקה היא הגורם המכריע, יש ביטוח, טיפולים,דלק, תקלות שיכולות לקצץ יופי את המשכורת החודשית.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב17 ויום קיבלתי רישיון, חודשיים אחר כך קניתי את השרייד המיתולוגית שלי :twisted:

אין דבר כזה מאוחר מדי, כל אחד ואיך שיוצא לו. להחזיק רכב לבד בגיל 17 זה יקר מאד ולרוב כמעט בלתי אפשרי.

אני החזקתי את הרכב במשך הצבא למרות שהייתי חוזר פעם פעמיים בחודש ומכרתי אותו רק בגיל 23.

בכל מקרה אם אין אפשרות לקנות אז פשוט לא קונים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתם?

הרוב קונים בעצמם ולא מקבלים.

אל תקנה רכב אם אתה לא יכול להחזיק אותו בכוחות עצמך. רכב לא יעלה פחות מ- 1000 ש"ח בחודש ולא משנה מה תקנה וכמה תיסע.

אל תקנה רכב לפני שהשתחררת מהצבא.

אל תקנה רכב אלא תחסוך את הכסף לדברים יותר חשובים יותר בחיים.

ברגע שכבר קנית רכב קשה עד בלתי אפשרי לוותר על העצמאות שהוא נותן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא דוגמא מייצגת, אבל ה-2 סנט שלי.

רישיון בגיל 23, רכב ראשון בשנת 2004 (גיל 24). וגם זה רק כי עבדתי במרחק 30 ק"מ מהבית בחור שצריך 2 אוטובוסים וסבלנות של פיל וטרמפ כדי להגיע אליו.

נהיגות ראשונות: (חוק המלווה למשך חודש היה כבר קיים) אך ורק עם אבא, על הקנגו שלו מהעבודה. הבוס שלו דאג לעדכן את הביטוח כדי שגם אני אהנה. בתור נהג חדש הצלחתי גם לשפשף קצת את הרכב על עמוד בחנייה שאז נראתה מסובכת... מאז לא קרה שוב, להיפך- רק השתפרתי בחניות ומהר מאד אחרי המקרה הזה.

עצתי: אתה אוהב את זה? עושה לך טוב? אתה יכול להרשות לעצמך? תקנה. אם אחד או יותר מהתנאים לא מתקיימים, אל תקנה. תמתין עד שכולם יתקיימו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוצאתי רישיון יום אחרי יום הולדת 17 ולאחר ששמעתי את עלות הביטוח שיש להוסיף לאוטו של ההורים שלי אמרתי להם שאין מצב שאני אנהג באוטו שלהם.

בגיל 18 קניתי את האוטו הראשון שלי, ועם עבודה במשמרות עם משכורת של כ2500 בחודש הצלחתי להחזיק אותו.

Renault clio RT 1994

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיל 15 ושבעה חודשים קניתי את האודי שלי דרך אגב אני בן אני עכשיו רק בן 17

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לא בדיוק דוגמא מייצגת אבל שיהיה...

אם דיברתם על לא נעים - אצלי זה בא מהכיון השני :lol:

לאמא שלי כבר היה לא נעים שאני כל הזמן לוקח לה את הרכב לביה"ס אז החליטה לשכנע את אבא שלי לקנות לי רכב ראשון ;)

חצי מהחסכונות שלי וחצי אבא. בסוף כיתה י'ב (בגיל 18 ) היה זה בדמות פיג'ו 206GTI שנת 2001 שבזמנו עלתה כמעט 60K.

האחזקה היה על חשבון אבא שלי, לרוב.

במשפט- אילו הייתי צריך לממן את זה בעצמי, לא הייתי עושה זאת וכך אני גם ממליץ לך.

רכב ראשון שרכשתי בעצמי היה כמעט שנה אחרי השחרור (איביזה FR) בכסף שעבדתי קשה עבורו.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברי הפורום מפונקים מאוד.

רשיון בגיל 19 (התחלתי ללמוד בגיל המינימום שהיה באותם ימים 18, והמתנתי מטסט לטסט 6 חודשים בגלל עיצומים של הבוחנים).

רכב ראשון - בגיל 29. לפני כן לא היתה לי היכולת הכלכלית להחזיק רכב ואח"כ השירות הצבאי הממושך שלי מנע ממני לעשות בו שימוש. רכשתי את הרכב הראשון רק כאשר היו גם הצורך וגם היכולת להחזיקו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופנוע ראשון קניתי בגיל 21

רכב ראשון 23

מעולם לא קיבלתי רכב אבל כן נהגתי ברכב של ההורים (ולפני זה ברכב של הקיבוץ, ולפני זה בטרקטור :lol: )

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...