Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

peugeot 106XSI

srack
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, שוב אני משגע אותכם.

לידע האישי, הGTI1.9 עברה תאונה והיה לה שלדה נפרדת (בדיקה במכון הדרום הראתה זאת)

ה1.6 השנייה שראיתי, ובכן, הבעלים כל הזמן בורח מבדיקה בקומפיוטסט. כשרציתי לבדוק אצל חבר הוא הסכים, אבל כשזה הגיע לבדיקה במכון כגון קומפיוטסט הוא התקפל.

ובכן ראיתי פיג'ו 106 XSI שנת 93 שעברה כ150 אלף ק"מ

השאלה שלי, זה ידוע שזה אינו רכב ספורטיבי? אני צודק? מדובר בדגם 3 דלתות עם מנוע 1400

מישהו יודע נתונים למעט 95 כ"ס? תאוצה ? מהירות מירבית ? צריכת דלק ? שיפורים אפשריים מכאנית ?

והאם הרכב נמכר במחירון? או פחות ? או אפילו יותר.... בהנחה והרכב במצב סביר...

תודה ושבת שלום

פורסם

ה-XSI רכב ספורטיבי...מאוד אפילו, מנוע 1.4 95 כ"ס, לפי נתוני יצרן האוטו עושה כ-9.5 שניות

0-100, מהירות מירבית כ-200 קמ"ש, (הגעתי ל-210 על השעון)

צריכה בנסיעה משולבת כ-11-10 ק"מ לליטר

אם הרכב במצב סביר אז הוא נמכר מחירון ומעלה. תלוי במצבו של הרכב.

פורסם
ובכן, שוב אני משגע אותכם.

לידע האישי, הGTI1.9 עברה תאונה והיה לה שלדה נפרדת (בדיקה במכון הדרום הראתה זאת)

ה1.6 השנייה שראיתי, ובכן, הבעלים כל הזמן בורח מבדיקה בקומפיוטסט. כשרציתי לבדוק אצל חבר הוא הסכים, אבל כשזה הגיע לבדיקה במכון כגון קומפיוטסט הוא התקפל.

ובכן ראיתי פיג'ו 106 XSI שנת 93 שעברה כ150 אלף ק"מ

השאלה שלי, זה ידוע שזה אינו רכב ספורטיבי? אני צודק? מדובר בדגם 3 דלתות עם מנוע 1400

מישהו יודע נתונים למעט 95 כ"ס? תאוצה ? מהירות מירבית ? צריכת דלק ? שיפורים אפשריים מכאנית ?

והאם הרכב נמכר במחירון? או פחות ? או אפילו יותר.... בהנחה והרכב במצב סביר...

תודה ושבת שלום

רכב נהיגה ספורטיבי. מתחרה שווה על כתר הספורטיבי של 106 מול הראלי (עד שיצא ה-GTI)

רכב כיפי מאוד, כשהוא לא עושה בעיות. אבל בכל זאת מכלולים טיפה יותר מודרניים מאצל ה-205.

רכב שמור ומטופל יפה לא יאכזב.

פורסם
ה-XSI רכב ספורטיבי...מאוד אפילו, מנוע 1.4 95 כ"ס, לפי נתוני יצרן האוטו עושה כ-9.5 שניות

0-100, מהירות מירבית כ-200 קמ"ש, (הגעתי ל-210 על השעון)

צריכה בנסיעה משולבת כ-11-10 ק"מ לליטר

אם הרכב במצב סביר אז הוא נמכר מחירון ומעלה. תלוי במצבו של הרכב.

מממ תן לי ליהיות קצת סקפטי לגבי הנתונים שלך בגלל ש

א. מה שאתה אומר לגבי הנתונים 0-100 הרכב יותר זריז מ106 ראלי דור ראשון , מה שהוא לא ממש ( גיר יותר ארוך , מנוע יותר עצלן ... ואוטו קצת יותר כבד בגלל האבזור , אל תתן ל100 סמ"ק האלה להטעות אותך ... הכיווין הוא יותר עוד שניה מעל מה שאמרת)

ב. ספורטיבי מאוד ? הוא נחשב הגירסא הרכה המאובזרת והמפנקת יחסית ל106 ראלי של אותה תקופה.

ה1400 בכלליות מנוע לא כזה להיט , זריז נחמד , אוטו מתנהג די טוב אבל יש גבול.

האוטו לרוב נמכר סביב מחירון עקב קצת חוסר פופולריות של המנוע 1400 וההבדלים הקטנים יחסית ל1600 שבה משנת 95 כמדומני.

ליביו (שגם סקפטי לגבי הדיוק של ה210 קמ"ש , אבל זה מילא ... אחרי סיפורים של 215 קמ"ש בראלי דור ראשון עם גיר שנגמר פיסית ב196 אני אבליג על זה :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ובכן

השאלה היא האם ניתן לשפר אותו משמעותית ? (בסופו של דבר גם אם אפשר להכניס לו איזה מנוע 1600 אטמוספרי?!?!)

פילטר אויר ושטויות אחרות, בכמה הם יכולים לשפר את נתוני המנוע ? העיקר הוא בתאוצה מ0-100 ובמהירות שיוט של כ140 קמ"ש... הרי אני לא מתכוון להגיע אל ה200, חבל על הרשיון שלי ועל המנוע של הרכב.

במידה ויש לי 5 אלף נוספים ולאוטו יש כבר פילטר פתוח, מה אני יכול לעשות ? ובכמה זה ישפר ?

תודה מראש

פורסם
ובכן

השאלה היא האם ניתן לשפר אותו משמעותית ? (בסופו של דבר גם אם אפשר להכניס לו איזה מנוע 1600 אטמוספרי?!?!)

פילטר אויר ושטויות אחרות, בכמה הם יכולים לשפר את נתוני המנוע ? העיקר הוא בתאוצה מ0-100 ובמהירות שיוט של כ140 קמ"ש... הרי אני לא מתכוון להגיע אל ה200, חבל על הרשיון שלי ועל המנוע של הרכב.

במידה ויש לי 5 אלף נוספים ולאוטו יש כבר פילטר פתוח, מה אני יכול לעשות ? ובכמה זה ישפר ?

תודה מראש

זה מה שמענין אותך ? עוד לא קנית את האוטו וכל מה שמענין אותך זה קו ישר ?

ביזבוז של אוטו זה יהיה אצלך.

א. הגירים של ה106 הם ממש לא גירים של שיוט ב140 בגלל העובדה הפשוטה שב140 זה יוצא פחות או יותר 4000 סל"ד ( תלוי בגיר ) מה שהופך את זה לחוויה לא נעימה המיוחד לאוזן אז תעזוב את זה.

0-100 ... אך ... אפשר להכניס 1600 גם של GTI עם 120 כ"ס ... ב5 אלף זה לא יעזור והפילטר זה טוב להגיד יש לי ... ולא שום דבר אחר.

פוטנציאל לשיפורים שאתה מחפש הייתי מחפש איזה אונו טורבו בערך ... יותר נשמע רכב בשבילך.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

את ה 5000 ש"ח שיש לך בצד במקום להשקיע בשיפורים למנוע 1400, תקנה כבר אחת עם מנוע 1600... היא תהייה יותר חזקה מ 1400 עם שיפורים בסכום הזה...

מגאן 265

פורסם
את ה 5000 ש"ח שיש לך בצד במקום להשקיע בשיפורים למנוע 1400, תקנה כבר אחת עם מנוע 1600... היא תהייה יותר חזקה מ 1400 עם שיפורים בסכום הזה...

האמת שלא, ה-200 סמק האילה מוסיפים אולי קצת במומנט אבל הכוח סוס בשיא עולה ב-5 בערך

XSI 1.4 עם צ'יפ, פילטר והסרת ממיר קטליתי לדעתי תהיה יותר מהירה מ 1.6 סטנדרתית

פורסם
האמת שלא, ה-200 סמק האילה מוסיפים אולי קצת במומנט אבל הכוח סוס בשיא עולה ב-5 בערך

רעיון טוב..

יש לך הערכת מחיר בשבילי לדברים האלה ?

פורסם
רעיון טוב..

יש לך הערכת מחיר בשבילי לדברים האלה ?

לא הצעתי את זה בתור רעיון בשבילך, הראתי את ההשוואה כדי להוכיח שבמקרה הזה המנוע 1.6 ביחס ל-1.4 מוסיף פחות מאשר במכוניות אחרות שבהן יש קפיצה של 200 סמ"ק בין דגם לדגם.

לפני שאתה מתחיל להתעסק עם שיפורים קודם תמצא אחת מאילה שאתה מחפש (ראלי,XSI,GTI מה שלא יהיה) במצב טוב ובלי בעיות. אחר כך תשבור את הראש על שיפורים.

פורסם

הלוואי האופטימיות הזאתי היתה מתרגמת לכביש , בעוד 106 XSI 1600 יותר זריזה מראלי דור ראשון ה1.4 משתרכת די מאחור מהשלישיה הזאת , ותאמין ש200 סמ"ק ועוד 5 כס לא בערך אילה יותר ( 10 כ"ס למעשה ) ועוד קג"מ מסוים עוזרים יותר מאשר הWITCHCRAFT שהוא פילטר ציפ והסרת ממיר.

אבל גם בעלות תועלת

עוד 5000 הוא יוכל למצא אחת 1600

שאני מבטיח ששני רכבים במצב זהה שאחד משופר עם הנ"ל ( שאילו לא ממש שיפורים אם כל המיסביב סטנדרטי ) ואחד סטנדרטי ה1600 בשקט תיהיה יותר מהירה.

לעומת לקנות 1400 שגם ישנה בשנתיים להשקיע 1500 על צ'יפ , סביבות ה500 על ממיר ונגיד 800 על פילטר שלא יגרמו לאוטו לסוע אפילו לא כמו ראלי.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
הלוואי האופטימיות הזאתי היתה מתרגמת לכביש , בעוד 106 XSI 1600 יותר זריזה מראלי דור ראשון ה1.4 משתרכת די מאחור מהשלישיה הזאת , ותאמין ש200 סמ"ק ועוד 5 כס לא בערך אילה יותר ( 10 כ"ס למעשה ) ועוד קג"מ מסוים עוזרים יותר מאשר הWITCHCRAFT שהוא פילטר ציפ והסרת ממיר.

אבל גם בעלות תועלת

עוד 5000 הוא יוכל למצא אחת 1600

שאני מבטיח ששני רכבים במצב זהה שאחד משופר עם הנ"ל ( שאילו לא ממש שיפורים אם כל המיסביב סטנדרטי ) ואחד סטנדרטי ה1600 בשקט תיהיה יותר מהירה.

לעומת לקנות 1400 שגם ישנה בשנתיים להשקיע 1500 על צ'יפ , סביבות ה500 על ממיר ונגיד 800 על פילטר שלא יגרמו לאוטו לסוע אפילו לא כמו ראלי.

ליביו

שוב, לא כתבתי את זה כדי לשכנע שיותר טוב לקנות XSI 1.4 ישנה יותר וחלשה יותר.

כתבתי את זה כדי להראות שתוספת של 200 סמ"ק בין שני הדגמים לא מוסיפה משמעותית בכ"ס בדומה ליחס בין מכוניות אחרות שיש ביניהן הבדל של 200 סמ"ק בין הדגמים.

פורסם

אז זהו שפה זה משנה , ה200 סמ"ק האילה לא יחופו על ידי שיפורים קטנים וההבדל בנסיעה ביניהם הוא מורגש, ככה שאם יש סבלנות ולא חייבים לקנות עכשיו עדיף לחכות ולמצא אחת יותר חדשה ויותר חזקה.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...