Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגורה איכותית מומלצת

TOMY7
שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים שלום,

הניסיון שלי עם חגורות לא ממש טוב, בדרך כלל החורים בחגורה מתחילים לגדול מהר מאוד.

במידה ומישהו מכיר ויש לו המלצה על חגורה, אשמח לשמוע.

תודה:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Hugo Boss.

Vendom גן העיר.

יש לי אחת שעוד בחתונה שלי חגרתי והיא עדיין היה. יש לי עוד כמה שהאבזמים החלידו אבל עדיין טובות. מחיר ממוצע של 700-800 שקל. איכות ושרידות פנומנלית לאומת חגורות של ארמני או ורסצ'ה.

יש לי גם חגורה שקניתי ב20 יורו בשוק הפשפשים באמסטרדם. אותה רמת איכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בחגורה עם אותה סגירה כמו זו:

423284.jpg

הבעיה היחידה עם חגורות כאלה היא שהם מבד, לכן לא מתאים ללבוש מכובד(חרוז :-)).

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנה 10 חגורות זולות והתיחס אליהן כ(כמעט) חד פעמיות. הרי לא רק החורים גדלים, גם העור צובר קמטים והצבע יורד. יתרן נוסף - תוכל לגוון את החגורות לפי מבחר הבגדים שבגרדרובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי נסיון טוב עם החגורות של יצרנית המגפיים רדבק redback האוסטרלית.

היא בשימוש כבר 5 שנים, ובאמת שהזמן והעבודה הקשה לא משפיעה עליה. כחדשה היא נמכרת עם אחריות יצרן לשנתיים.

יש 2 דגמים (לא מוצא פרטים ותמונות באינטרנט). אחד ללא תפר (כמו בקישור) ואחד עם תפר ורך יותר. אני משתמש בדגם שללא התפר. בשניהם יש או שחור או חום.

מחיר טוב- 100-110 ש"ח. נמכר בחנויות לציוד עבודה/ גינון/ חקלאות שמוכרות גם את הנעליים שלהם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Hugo Boss.

Vendom גן העיר.

יש לי אחת שעוד בחתונה שלי חגרתי והיא עדיין היה. יש לי עוד כמה שהאבזמים החלידו אבל עדיין טובות. מחיר ממוצע של 700-800 שקל. איכות ושרידות פנומנלית לאומת חגורות של ארמני או ורסצ'ה.

יש לי גם חגורה שקניתי ב20 יורו בשוק הפשפשים באמסטרדם. אותה רמת איכות.

אכן הוגו בוס אחלה חגורה. גם לי יש אחת מהחתונה, שחרשתי עליה ועדיין נראית כאילו יצאה אתמול מהקופסא.

יכול להמליץ לך גם על חגורות של חברת next(מאנגליה). הבעיה שאין להם יותר מידי דגמים יפים, אבל

האיכות טובה מאוד, ויחסית לא מאוד יקר(המחיר שיש באתר הוא כולל משלוח לארץ):

http://search.nextdirect.com/shop/gatt2/2/cat/449/gatt3/1/0?x=1&nxti=0&nxtv=000&lang=en&country=IL&curr=USD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה באזור ירושלים, קפוץ לחנות BELT-IN מול המשביר הישן.

הם עושים חגורות לפי דרישת הלקוח. תוכל לבחור את צבע החגורה ואת האבזם מתוך עשרות צבעים/דגמים.

האיכות מעולה. יש לי את אותה חגורה כבר 12 שנים והיא נראית כמו חדשה.

לגבי המחיר, בערך כ-150 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חגורה של Petzl כבר משהו כמו 15 שנה. היא בדוגמא אינדיאנית בצבע כתום, ובצילומי סיום ביה"ס השתמשתי בה בתור עניבה :lol:.

יש בארון זרוקה איזו חגורת עור חומה "אלגנטית", לא זוכר מתי פעם אחרונה השתמשתי בה.

האבזם הוא מה שנקרא אבזם טלויזיה, שתי טבעות מרובעות בהן עוברת החגורה. בלי חורים - אין בלאי, ותמיד אפשר לשחק עם האורך לפי כמה אכלת. בנוסף השתמשתי בה לאלף ואחד שימושים אחרים כמו קשירות של דברים כאלה ואחרים. אפרד ממנה כשהיא תמות, מה שלא נראה שיקרה בקרוב. ללא ספק פריט הלבוש הכי וותיק שלי והרכישה הכי מוצלחת בתחום הזה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכדי שהחגורה תחזיק לשנים היא חייבת להיות מעור ולא דמוי שלא מחזיק מעמד

חפש בחנויות לנשק(חנויות וגם מטוחים שמוכרות ציוד חפש ברשת) יש להם בדרך כלל חגורות עור מאוד איכותיות תוצרת הארץ

יש לי חגורות כאלו בשימוש יום יומי כבר מעל 15 שנה ונראות חדשות

המחיר נע בין מאה למאתיים בערך

ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברח' אלנבי פינת דרך יפו בת"א ישנה חנות קטנה בשם Jacobi Belts של בחור שמייבא עור איכותי מכל העולם ומייצר חגורות בעצמו כבר עשרות שנים

מומלץ!

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכדי שהחגורה תחזיק לשנים היא חייבת להיות מעור ולא דמוי שלא מחזיק מעמד

חפש בחנויות לנשק(חנויות וגם מטוחים שמוכרות ציוד חפש ברשת) יש להם בדרך כלל חגורות עור מאוד איכותיות תוצרת הארץ

יש לי חגורות כאלו בשימוש יום יומי כבר מעל 15 שנה ונראות חדשות

המחיר נע בין מאה למאתיים בערך

ניר

אכן איכותיות מעור עבה ותפרים חזקים, אבל כמו ללכת עם מחוך (מנסיון, עם החגורה- לא המחוך....), גם הסגנון שלהן די ״קאובוי״ ומתאים בעיקר לג׳ינס

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה הולך עם ג'ינס אז כן, אם אתה הולך עם מכנסי בד/אלגנטיים, וכמובן חולצה בפנים,

אתה נראה כמו ליצן בלי חגורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...