Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1.4-1.3, יחסית חסכוני, אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

סוף סוף סיימתי את לימודי ויוצא לעולם הגדול. יחד עם זה- הגיע הזמן (סוף סוף) לרכוש את הרכב הפרטי הראשון בחיי.

מזהיר מראש- הידע שלי במכוניות הוא די זעום, אז מצטער על השגיאות ניסוח שאני יכול לבצע.

אז מה אני מחפש?

* שנתונים 2008-2011.

* אוטומט.

* נפח מנוע 1.3-1.4.

* כמה שיותר אמין ובטיחותי.

* ביצועים זה תחום שפחות חשוב לי.

* גודל תא מטען - לא חשוב כל כך.

לגבי התקציב, אני בעצמי לא כל כך סגור על זה. תכוונו אותי בבקשה, האם 50 אלף סכום היגיוני? ראיתי פרסומים לסובארו B3 האצ'בק מליסינג 2009, 46,000. מכוון את המחיר שלי לפי הפרסום הזה פחות או יותר.

תודה רבה לכולם :)

פורסם

איזה קטגוריה אתה מחפש?משפחתית? סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע, אני מתקשה לענות לך :)

רציתי לענות "משפחתית קטנה"\קומפאקטית אבל אז גיליתי שמכוניות כמו פורד פיסטה, רינו קליאו הם סופר-מיני, וגם הן מוצאות חן בעיני.

אז התשובה היא - לא מכונית גדולה, אבל גם לא כמו שברולט ספארק שנראת לי פצפונת מידי לטעמי.

פורסם

תודה על התגובה.

התקציב עלה לאיזור ה-60K.

קראתי וחקרתי ויש לי מספרים מתמודדות (כמובן, כולן מיד 2\ליסינג):

* סקודה פאביה

* פורד פיאסטה

* פולו

* סיאט איביזה

* סוזוקי סוויפט

* טויוטה יאריס

* אופל קורסה

* קיה ריו

מה דעתכם הרכב שהכי מתאים לי מבחינת הדרישות? לי סה''כ הן נראות מאוד דומות, אבל אני רחוק מלהיות מבין בתחום...

תודה רבה.

פורסם

אם כמה שיותר בטיחותי אז הפיאסטה עם 7כריות אוויר,היא גם די מאובזרת. אך קצת עצלה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פורד פיאסטה היא בחירה מצוינת. מכונית בטיחותית, נוחה ומאובזרת שיוצאת כיום מציי הליסינג במחירים מצויינים. הביצועים לא משהו, אגב, אבל כתבת שזה פחות חשוב לך.

קיה ריו היא כנראה המכונית הכי חדשה שתוכל לקנות מהרשימה שלך בתקציב הנתון. מדובר בדגם הקודם של הריו, ככל הנראה ריו סדאן, שהיא המקבילה של יונדאי אקסנט מבית יונדאי.

פורסם

לגבי הסיריון - אני קצת לא אוהב את המראה שלה...

לגבי הפורד פיאסטה - כרגע אני באמת נוטה כלפיה. איך הפיאסטה מבחינת הצריכת דלק?

מה דעתכם על הפולקסווגן פולו\סקודה פאביה\סוזוקי סוויפט?

פורסם

מבחינה בטיחות לפיאסטה יתרון,היא גם מררוחות ובעלת תא מטען גדול מהסוויפט,אך האחרונה צריכה להיות זריזה יותר.

לא נסעתי על הפאביה 1.6 dsg,אך מאנשיםמשכן נסעו הם טוענים שהמנוע ראש וחיבור לא ממש מוצלח,מציע לעשות נסיעת מבחן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים, כהמשך לשרשור וחיפושי אחר הרכב המתאים, רציתי לשאול איך עלות התחזוקה של פורד פיאסטה וסקודה פאביה.

תודה.

פורסם
שלום חברים, כהמשך לשרשור וחיפושי אחר הרכב המתאים, רציתי לשאול איך עלות התחזוקה של פורד פיאסטה וסקודה פאביה.

תודה.

איזה שנים ואיזה מנועים? תפרט טיפה ואולי נוכל לעזור לך. אבל בגדול לא מאמין שיהיה לך הבדל רציני ביניהם מבחינת האחזקה השוטפת(טיפולים דלק) אבל לפיאסטה יהיה יתרון קטן מבחינת הביטוח.(לא בטוח).

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

מדובר על פורד פיאסטה 2010 VS סקודה פאביה 2010 VS יונדאי אי20 2010

יונדאי משווקת ע''י כלמוביל, סקודה ע''י צ'מפיון ופורד ע''י דלק מוטורס.

מה אתם אומרים?

תודה.

• תוכן חדש...