Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אספרסו קלאב - מישהו מכיר, התנסה?

hgilad123
שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אבי שוקל לקנות מכונה שלהם ואת שירות הקפסולות שלהם.

מישהו התנסה? מכיר?

איך השירות?

איך הטעם?

איך המכונה?

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

יש לי בבית את המכונה הזאת:

http://www.espresso-club.co.il/?CategoryID=167&ArticleID=115&Page=1

במשך כשנה וחצי.

המכונה מצויינת,אמינה ונוחה מייצרת לנו כ2-3 כוסות קפה ביום,כמעט כל יום.

לא יצא לי להתקל בבעיה במכונה לכן לא יודע איך רמת השירות שלהם מהבחינה הזאת.

את הקפה אני מאוד אוהב אבל אין לי נסיון עם מכונות אחרות וקפסולות אחרות לכן לא יודע אם היא טובה יותר או פחות טובה.

תמיד האורחים מתלהבים מהטעם ונהנים לשתות.

מה שקצת מעצבן זה שיש להם די הרבה טעמים אבל משום מה אני לא מצליח להבדיל בינהם:?

את רמת החוזק כן ניתן להרגיש במעט.

השירות לקוחות של המכירה עובד מצויין ומהמוצר שהזמנת מגיע תוך 3 ימי עסקים לרוב,לא נתקלתי בבעיות.

אני מבסוט!:-P

Renault Clio TCe 120 EDC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה.

מעניין קיבלתי בפרטי הודעה הפוכה מזו לגבי השירות.

יש עוד מישהו אולי? שאני אוכל לקבל תמונה יותר מלאה?

בתודה מראש,

גילעד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי קונה מכונה בחיים ממישהו שמחייב אותי לחתום אל חוזה ובו התחייבות לקנות ממנו קפסולות.

כמו כן בכלל לא הייתי קונה מכונה שעובדת על קפסולות, 1. כי זה מחייב אותי לקנות קפסולות מספק אחד ו2. הקפה טחון מראש.

אוהב קפה?

תקנה מכונה אמיתית שעובדת על קפה טחון ומטחנה. המטחנה צריכה לעלות לפחות כשליש או חצי ממחיר המכונה על מנת לקבל תוצאה מקצועית. טוחנים תמיד את הכמות שדרושה לכוס הבאה בלבד.

ההשקעה הראשונית יקרה אבל אחרי זה אתה לא פרייאר של אף אחד. אתה קונה קילוגרמים של פולי קפה ממי שאתה רוצה, בטעם שאתה אוהב ובמחיר שנראה לך.

מכונות מומלצות לבית של אוהבי קפה: Rancilio Silvia ו Ascaso Dream. לשני היצרנים יש מטחנות תואמות. יש עוד הרבה מכונות טובות אחרות בשוק. גש לחנות שמתמחה במכונות קפה בלבד.

בהצלחה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לנו את אותה המכונה, זו כבר מכונה שניה שלנו מהחברה.

שקלנו להחליף למשהו מקצועי יותר, אבל זו החברה היחידה שיש לה גם קפסולות שוקו ותה. יאמי!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שקצת מעצבן זה שיש להם די הרבה טעמים אבל משום מה אני לא מצליח להבדיל בינהם:?

זה כי אתה שותה אספרסו עם חלב/סוכר...

אני טועה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בבעלותי את מכונת ה"משרום" שלהם.

לזכותם יאמר שהם די משתדלים לתת מענה לכל בעיה, או יותר נכון להשתיק אותה..

יש להם פורום באתר, ואם מישהו כותב בו הודעה שיש בה שמץ של מילה רעה על החברה, ההודעה תימחק בתוך דקות ספורות..

לעיתים קרובות יש מחסור במלאי הקפסולות היותר איכותיות, ותמיד ינסו לדחוף לך את קפסולות "הבית" הלא כל כך מוצלחות.

דבר נוסף שחשוב לדעת ואף אחד לא מספר, קפסולות השוקו אינן כשרות!

כשרכשתי את המכונה אמרו לי שהכל כשר ושאין שום בעיה, גם הפנו אותי אל תעודת הכשרות באתר.

כשקיבלתי את המכונה עם הקפסולות, בניהן היה גם שרוול אחד של קפסולות שוקו, ראיתי שכתוב על האריזה בפירוש שהמוצר מכיל חלב. ובאתר הראו לי תעודת כשרות למוצרי פרווה.

מצאתי את עצמי מסביר ל-4 נציגים שונים למה אי אפשר לתת הכשר פרווה למוצר חלבי. אחרי מסע ארוך ומיגע, בו רציתי שיציגו בפני אישור כשרות שמתאים למוצר שמכרו לי תוך הצגתו ככשר, יצר איתי קשר נציג כלשהו ש"הודה" שקפסולות השוקו אינן כשרות כלל.

מבחינת המחיר והתמורה הם נותנים עסקה די טובה במידה ואתה באמת שותה קפה באופן קבוע.

המכונות עצמן מרגישות קצת יותר זולות ממכונות מפוארות יותר שנמצאות בשוק.

מבחינת הטעם - אין כמו לנסות בעצמך. ניתקלתי השבוע במקום שמחזיק מכונת אספרסו קלאב "נאוטילוס" ומתחתיה מכונה שמכניסים אליה 3 שקל ויוצאת משם קפסולה שאפשר להכין איתה קפה.

עצה אחרונה: אם החלטת להכנס לרומן עם אספרסו קלאב, אני ממליץ לך ללכת על מכונת ה"משרום" ואם שותים עם חלב אז לצרף גם מקציף (או לקנות מקציף בנפרד - המקציף של אספרסו קלאב לא משהו).

בנאוטילוס צריך להזיז את הידית כדי למזוג אספרסו, וצריך להשאר עם המכונה כדי להחזיר את הידית למקומה. ואם מכינים משקה עם חלב אז הקפה מספיק להתקרר עד שמקציפים את החלב.

במשרום יש 3 כפתורים שניתנים לתכנות לפי גודל הכוס, ואם רוצים משקה עם חלב אז משתמשים גם במקציף. שמים קפסולה במכונה, מוזגים חלב במקציף, לוחצים על 2 כפתורים נעלמים לכמה דקות, וכשחוזרים פשוט צריך למזוג את החלב המוקצף לכוס, הרבה יותר נוח לדעתי.

משום מה הנציגים של אספרסו קלאב דוחפים את הלקוחות יותר לכיוון הנאוטילוס.

מקווה שעזרתי,

מתן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם עמוס בעניין של לא לקנות ממישהו שאתה צריך להתחייב אליו בקניה קבועה של קפסולות.

בעניין קפסולות או לא, בתור אחד שמאוד אוהב קפה, היו לי כמה מכונות קפה, ותמיד הייתי רוכש

קפה טרי לכמה ימים, ואכן זה יותר טעים מקפסולה. אבל ההתעסקות בזה מאוד מעיקה, במיוחד

אם עושים הפוך, אבל לא רק.

היום יש לנו לטיסימה פלוס של נספרסו, ונכון שזה קצת פחות טעים, ונכון שזה יותר יקר, אבל

אני בא הביתה, לוחץ על הכפתור, ותוך חצי דקה יש לי אספרסו או הפוך, בלי לנקות, בלי למלא

קפה, בלי שום בלאגן.

למי ששותה 2-3 כוסות ביום, לדעתי זה אחלה פתרון. מי ששותה יותר, אולי שווה לו לרכוש מכונה

רגילה, ולהתעסק עם כל "המסביב".

לגבי טעמים, אני שותה את האספרסו עם סוכר, ויש הבדל משמעותי בין הטעמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד שלא תטעם אספרסו אמיתי שהופק במכונה מקצועית מקפה שנטחן שנייה לפני (ובשאיפה נקלה כשבוע לפני הטחינה) לא תוכל לשער אפילו עד כמה ה-"אספרסו" שתקבל ממכונת הקפסולות הזו נחות בהשוואה.

אמנם ההשקעה הראשונית גדולה יותר (כ-2500ש"ח לסט כניסה בסיסי של Ascaso Basic + Ascaso Dream) והליך הכנת האספרסו דורש יותר מעורבות וזמן, אבל לטווח ארוך העלות היא כשליש (בסביבות 60אג' לכוס לעומת שקל וחצי-שניים לקפסולה) והטעם טוב פי אינסוף...

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעמתי, אין ספק שזה טעים, אבל אני לא הייתי משקיע סכומים כאלה, ובנוסף כל ההתעסקות

בקניית הקפה, טחינה שלו, וכל שאר הדברים.

ההבדל בטעם לא מצדיק לדעתי האישית, ודברים כאלה הם בד"כ עניין של העדפות אישיות,

את ההשקעה והזמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון אישי וגם חוות דעת של אנשים מומחים בתחום , צריך להתאים את המוצר לתנאים ולאופי.

כמו שOSHRI ציין, מכונה חצי אוטומטית דורשת התעסקות על בסיס יומי.

לדוגמא לי יש אוסקר סימונלי , מכונה שעולה 800 אירו באיטליה , ומטחנה צמודה. (של של 5 אלף שח בעד במבצע)

מכונה שעובדת על דוד, צריכה חימום של 20-25 דקות , בנוסף להליך הכנה וניקיון שגוזלים כ5 דקות בממוצע ל2 כוסות.

לא יודע כמה זה פרקטי למשפחה או ילדים והורים שממהרים לעבודה, או לזוג שבו האישה לא אוהבת להתעסק עם דחיסה וטחינת קפה.

עם זאת, מי שאוהב את זה מספיק ולא מוכן להתפשר על איכות הקפה ימצא את הדרך לחיות עם האילוצים והחסרונות.

מי שיכול לאפשר לעצמו במטבח 2 מכונות, גם ידנית וגם אוטומטית זה הפתרון האידיאלי. סופי שבוע קפה איכותי, וביום יום קצת ספידים כדי להתעורר :)

מכונת קפסולות ביחס למכונה חצי אוטומטית נותנת טעם אחר לגמרי , ולמי שלא מבדיל בין הקפסולות זה לא בגלל הסוכר אלא בגלל האיכות הירודה של הקפה (באופן יחסי). קפה שנטחן ונסגר בואקום יהיה אפקטיבי בערך לשבוע, לאחר מכן הטעם מתחיל לרדת בהדרגה.

אם זה היה פולי קפה שסגורים בואקום אז ניתן לשמור אותם מספר חודשים (רבים ממליצים במקפיא).

את הפולים שאני משתמש בהם על בסיס יומי, אני שומר בקופסת ואקום מיוחדת.

בקפוצ'ינו עוד איכשהו הקפסולה סבירה, אבל באספרסו יש לכל הקפסולות טעם של קרטון ביחס לאספרסו איכותי שניתן להפיק במכונה ידנית.

עוד משהו, בלא מעט בתי קפה הטעם של האספרסו תלוי בבריסטה (הבארמן שאחראי על הקפה), אם לא לימדו אותו להכין נכון או שהוא מזלזל בהכנה , כך יהיה גם הטעם של הקפה. (לדוגמא אלה שבקושי דוחסים את הקפה בידית, יתקבל קפה דלוח שהקשר בינו לאספרסו מקרי בהחלט.)

האם לקנות אספרסו קלאב או נספרסו , הדעות חלוקות , בגדול אין ביניהם הרבה הבדל . לי היה את הסט של CITIZ&MILK של נספרסו עם מקציף אוטומטי. נחמד מאוד לקפוצ'ינו , באספרסו הרבה פחות. תרמתי אותו להורים לאחר שהשתדרגתי

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין עליכם! תודה על כל התגובות!

דרך אגב גם לי יש את הנספרסו ואני מסכים על הפשרה בין נוחות לאיכות.

המלצתי עליה לאבא שלי אבל הוא עדיין התעניין במכונה של אספרסו קלאב ולכן שאלתי כאן.

באמת המון תודה.

גילעד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד משהו:

האם ניתן להשתמש בקפסולות של נספרסו במכונה של אספרסו קלאב?

גילעד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...