Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי פאג'רו קינג 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכולם

אחרי הפיאסקו של הML מתחילת החודש שעשה לי שחור בעיניים החלטתי לוותר ולהמשיך בחיפושים

מה שהחכה העלתה הוא פאג'רו קינג ארוך 2.8 דיזל שנת 2002 יד1 עם פחות מ150000 ק"מ

עשיתי עליו נסיעה של קרוב ל20 דקות ונראה לי שדברים עובדים טוב מבחינה מכאנית למרות ששוב אני לא מומחה

לקחתי את האוטו לבדיקה (ההיגיון והנאיביות אמרו לי) וקיבלתי רשימת ריג'קטים

בעל הסוכנות הסכים לתקן\להחליף את כל מה שמסומן בדו"ח המצורף בקו תחתון

עכשיו השאלות שלי הן כדקלמן:

המוכר אמר לי שעם קבלת הרכב יש לקחת אותו ליישור קו - טיפול 10000

עכשיו, מה זה כולל ומה הדחיפות של זה מבחינתי?

האם כל האלמנט של בדיקת שמן כהה, רפידות, בלם יד ורצועות תזמון נבדקות בטיפול כזה או שיש צוך בבדיקה נוספת?

הבוחן ציין שאחת המנורות שרופה - זה משהו שצריך\חייב\כדאי לתקן והאם זה עבודה של חשמלאי או משהו שאני יכול לקחת על עצמי כפרויקט?

אגב, מה זה מסרק הגה??? והאם רשימת ריג'קטים כזו אופיינית לרכב כזה או שיש כאן משהו מעבר שמעיד על שימוש קלוי?

האם יש לרכב הזה מחלות נוספות שצריך לדעת להזהר מהן בתחילת או המשך הדרך?

ואם אני מסכים והכל בסדר, האם לקחת את האוטו לבדיקה חוזרת אחרי כל התיקונים של המוכר או להסתפק בהתחייבות שלו לתיקון?

והאם האוטו הזה מתאים להיות אוטו כמעט ראשי שיחליף את האוטו הנוכחי שלי ?

תודה רבה מראש

ccc.jpg

פורסם

בדיקת שמן כהה זה בד"כ כסתח, למרות שעדיף שבעל ניסיון יעיף מבט. עובי רפידות ובלם יד (מתיחה?) זה עניין שבודקים בטיפול, ומחליפים לפי הצורך. בשביל לדעת אם צריך להחליף רצועת תזמון צריך לבדוק את היסטוריית הטיפולים ברכב (מה שמומלץ בלי שום קשר), ולא, אם המוכר אומר-"החלפתי אבל הכלב אכל את החשבונית" זה לא תופס. לגבי מרווחי החלפת רצועת תזמון חכה שאחד המומחים יענה או שתבדוק באחד ממרכזי השירות של היבואן. כמו כן בטיפול 10000 הבסיסי ביותר מוחלף פילטר שמן+שמן, שאר הדברים (פילטר סולר, מזגן, אוויר, גיר) גם כן צריך לבדוק לפי מרווחי ההחלפה המומלצים בצמוד להיסטוריית הטיפולים

פורסם

לקחת את הרכב + תוצאות הבדיקה לאחד מהמוסכים שמתמכים ברכבי שטח (יש בפורום כמה המלצות).

לבקש מהם לבחון את הליקויים ולתת מחיר משוער לישור קו.

לא הבנתי האם הרכב נרכש מסוכנות או אדם פרטי?

אם מסוכנות, מוזר מאוד שיד ראשונה עם מעט ק"מ באופן יחסי לרכב עם שוק ימכור לסוכנות ואז כבר הייתי חושד.

אם יד פרטי, בקש לראות היסטורית טיפולים. רכב מטופל בזמן ורכב שמור חיצונית הוא על-פי רוב אינדיקציה לרכב שמור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם קרתה תקלה כמו שהמערכת שטח נתקעה או השתחררה

ובדוח לא היה כתוב על זה כלום אני יכול לבוא למכון בדיקה בטענות?

תוך כמה זמן הם נותנים אחריות לתוצאות בד"כ?

פורסם

יש כאן בפורום ההמלצות על בעלי מקצוע בחור בשם יניב, שהוא הבעלים של מוסך הייטק מוטורס ברעננה.

אם זה מעניין אותך, תקבע איתו, ותגיע עם הרכב על מנת שהוא יאמר לך מה חייב טיפול ומה כסת"ח.

מדובר בבחור ישר והגון, שלא ידחוף לך סתם דברים.

החלפת שמנים ופילטרים - הייתי מעושה בלי שום קשר.

נזילות שמן - אם הן לא חמורות - לא נוגע. שיטפטף הנבלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...