Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בגולף 96 מנוע AEK רציתי לדעת האם ניתן לכוון הצתה דרך המפלג או שזה אוטומטי דרך המחשב?

כי יש שם גם מפלג וגם מודול, ושמנסים לכוון דרך המפלג אין תגובה כלשהיא מהמנוע...

תודה מראש.

פורסם

צריך עם מחשב להיכנס למצב כיוון הצתה בסיסי ואת המפלג מכוונים עם אקדח הצתה ל 5 מעלות לפני נ.מ.ע, זה כיוון בסיסי(ראשוני) ולאחר מכן המחשב שולט על כיוון ההצתה ע"פ נתונים מחיישנים, לכן אם לא נגעו במפלג לפניך אין לך מה לכוון כי אז אתה תשבש את כל התזמון הצתה.

פורסם

אין שום סימן, את הסימן רואים עם מכשיר מיוחד שמכוונים לעבר הפולי מנוע.

חבל ששיחקת עם המפלג מבלי לסמן את המיקום שהוא היה בו.

המשחק כיוון של המפלג הוא למעשה ה"כיול" הראשוני של ההצתה השאר המחשב עושה.

פורסם

לא נגעתי עדיין במפלג בכלל,זה חלק מיישור קו ואפוס כולל שאני עושה למנוע,אני פשוט רוצה דעת ולהבין כי אני חושש ששיחקו בזה לפניי...

פורסם

ולא הבנתי,אם המחשב שם עושה כיול אוטומטי וכל זה להצתה,בשביל מה עשו אז גם כיוון מהמפלג בכלל?

• תוכן חדש...