Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל I30 מהשנים האחרונות יש גג נפתח.

צריך יותר פרטים - קילומטראז', חודש עליה לכביש.

היה לי עד אתמול ליסינג תפעולי של I30 קרוס ווגן inspire, דצמבר 2010. הספקתי לעשות עליה 60 אלף קילומטר. ביקשתי לקנות אותה והמחיר שקיבלתי היה 79 אלף שקל.

ככה שאם קיבלת מחיר משמעותית נמוך מזה, כנראה שיש סיבה לזה.

פורסם

nautilu,

אם אתה מחזיר את הרכב ולא קונה - אנא הוסף פרטים לשרשור הדביק הראשון המדבר על רכבי ליסינג.

לפותח השרשור - אין לי את הרכב - אבל מהכירות עם בעלי הרכב ומקריאה בפורום הרוב מרוצים מאוד. כמובן שחשוב להבין מה אתה מחפש ברכב.

פורסם

I30 מ-2010 ב-62 אלף שקלים זה נשמע מסריח למדי, בטוח שזה ליסינג ולא השכרה?

אם לא אז הרכב כנראה עבר טראומה מאוד משמעותית בשלב מסויים בחייו, או שיש קילומטראז' גבוהה שלא ציינת, ואולי גם וגם.

פורסם

מי נתן לך את ההצעה ? מה ק"מ הרכב ? האם אתה בטוח שהיה ליסינג ולא השכרה ?

בלי קשר חובה לבדוק,שהרכב לא עבר תאונה קשה -משהו במחיר הזה באמת לא הגיוני או שזה החל מ-62,000 וכשתבוא ידברו על מחיר אחר.

תקלות שכיחות: מתג אורות בלם שנדפק ומנעול פנימי לדלת נהג ששובק חיים- הבעיות מוכרות ומטופלות במסגרת האחריות.

דרך אגב,עכשיו קיבלתי את חידוש רשיון הרכב וחל שינוי במדיניות רשות הרישוי.

ברישיון הרכב הקודם שלי כתוב במפורש "החכר" ועכשיו בחדש כתוב השכרה/החכר.

מסתבר,שרשות הרישוי ערכה שינוי ברישומים ועכשיו : רכב שהיה בעברו ליסינג ירשם כהשכרה/החכר.

רכב שהיה השכרה ירשם כהשכרה.

מי שרוצה לדעת יותר פרטים הנה :

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב לא עבר שום טראומה, וקילומטרג' סביר לשנת ייצור לא מעבר ל-30,000 בשנה, ליסינג ולא השכרה..

תעשה בדיקה כמובן , פשוט בחברות ליסינג אפשר לשחק איתם הרבה על המחיר..

יש איתי מישהו שהוא פוליטיקאי לא קטן.. לפי מה ששמעתי על הרכב הוא רכב מעולה , המחיר נמוך לא בגלל שאני חמוד, אלה בגלל שחברות הליסינג מתות להפטר מהרכבים הללו שאוטוטו עומד להגמר להם האחריות ורכב ליסינג שהמחירון שלו נמוך ב-15% ממחירון רגיל, אפשר להוריד אותם וללחוץ אותם למחירים כאלו..

אין שום טריק ושום קאצ' שהרכב לא תקין\ עבר טראומה מסויימת בגלל המחיר.. פשוט עניין של מיקוח נכון..

אתם אומרים שווה ???

פורסם

תנוח דעתך,שגם אם חברת הליסינג רוצה למכור המחיר נמוך מידי באופן חשוד.

הרכב עולה בסביבות ה88,000 לכיוון ה-90,000 ואף אחד לא יוריד לך על ליסינג עם ק"מ נורמלי כל כך הרבה.

גם אם אוריד 15% זה יוצא 13,500.אם חברת הליסינג מבקשת פחות מ-76,000 זה די חשוד.

אף אחד כאן לא יתפלא,אם הבדיקה תעלה ממצאים בעייתיים לגבי שילדה או שהרכב עבר 80,000 ק"מ + ואז זה כבר עניין אחר.

אני קניתי 2009 עם 31,000 ק"מ מהרץ,הורידו לי 10% וסביר להניח,שקשה מאוד למצוא היום רכב ליסינג שעשה כזה ק"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קניתי את הרכב הזה בדיוק לפני שבועיים.

באופן כללי אני מרוצה מהרכב מאד, הרכב מספיק מאובזר ולמרות שלא הכל מושלם, הוא נותן תמורה טובה מאד.

ברמת האבזור קצת חבל לי שהצמיג הוא 185, ההגה לא רק שלא מצופה בעור אלא אפילו קצת לא נעים למגע, הקונסולה פשוטה למדי והידיות החיצוניות מגיעות בשחור... :roll:

צריכת הדלק קצת פחות טובה ממה שקיויתי אבל נחכה ונראה עוד כמה תדלוקים.

מצד שני הרכב מרגיש יציב מאד למרות הצמיג הקצת רזה ובכללי ההרגשה היא טובה, השילוב של הגיר והמנוע לא רע בכלל ובאופן כללי נראה שכוח לא חסר - כמובן שהכל יחסי ואני משווה לסוזוקי סויפט 2008 שרק מכרנו.

קרוב לחודש וחצי חיפשתי I30 שנת 2010 והיה מאד קשה למצוא אחת שמורה עם קילומטרז' נמוך מתחת ל70 אלף שקל, מצד שני אם אתה עוקב אחר יד2 על בסיס יומי אתה בטח תשים לב שאותן מכוניות מופיעות שם כבר לא מעט זמן ומי שלחוץ למכור, ימכור.

בזמנו הלכתי לאלבר לקבל הצעה על I30 בת שנתיים עם 40 אלף קילומטר, המחירון לפרטית היה 88 והם רצו 80, מתחת ל78 לא היה על מה לדבר.

באותה תקופה בדיוק יצאתי לשבועיים מילואים ואחרי שראיתי את הרספ שלי מעביר מיטות צרפתיות בקיה פורטה שלו מהעבודה, הבנתי שאני לא קונה רכב שהיה בליסינג של חברה.

בסופו של דבר מצאתי מישהו שהרכב אצלו בליסינג פרטי שהחליט שנשבר לו לשלם מדי חודש והחליט למכור את הרכב אחרי שנה ו10.

קניתי את הרכב עם 27 אלף קילומטר ב65 אלף שח. במקור אגב הוא ביקש 75 אבל אני ממש לא התביישתי להתקשר לכאלו שביקשו באזור ה75-80 כאשר התקציב שלי עמד על 67-68 גג!

פשוט שאלתי אם עשירייה פחות זה רלוונטי ואם אומרים לי שלא אני מאחל להם המשך יום טוב ובהצלחה.

אין לי ספק שתמיד יהיה מישהו שיהיה מוכן להתגמש במחיר רק בשביל לגמור את הכאב ראש הזה של המכירה.

אגב - הבנאדם שקניתי ממנו את הרכב אפילו לא ידע איך בודקים את המחירון, בטח לא שיש גם פרמטר של שקלול.

אם רק היה יודע שספטמבר 2010 עם 27 אלף קילומטר וינואר 2010 עם 50 אלף קילומטר זה לא אותו דבר...

פרמטר נוסף שלא מקל על המוכרים של הI30 הוא הכמות האדירה של המכוניות, כרגע אני אולי לא מוטרד כי חיפשתי רכב לכמה שנים טובות אבל בסופו של דבר גם לי לא יהיה קל למכור.

כשאתה פותח יד2 ויש 1100+ יונדאי I30 בלוח, אתה מבין שהיתרון אצל הקונה.

מה בעצם אני אומר? לא לקנות מחברת ליסינג, לחפש מליסינג פרטי. בזמנו ההורים שלי גם מכרו "בגרושים" רכב אחרי שנתיים וחצי מליסינג פרטי והרכב טופל וקיבל יחס של רכב פרטי לכל דבר.

פורסם

בינתיים הרכב מוצא חן בעיניי מאד. עולה על הציפיות.

המחיר נשמע מצוין אבל תפרט יותר:

מתי ב2010 עלה על הכביש? (אחרי מתיחת פנים של אמצע השנה?)

כמה קילומטר עשה?

והכי חשוב - תן את כל הפרטים שידוע לך על הליסינג. תפעולי? חברה? איזה חברת ליסינג?

אני אישית הייתי עושה כל מאמץ אפשרי לברר מידע נוסף על הרכב או מי נהג עליו, תמיד בארץ מכירים מישהו שמכיר מישהו :)

מה המצב של הרכב? מכות/שריטות וכו'.

פורסם

אני אדבר בלשון סגי נאור כי קצת נמאס לי מהתראות משתמש: אין כמו רכב ליסניג, מדהים, רכבים שמורים בקפידה, מטופלים ללא הרף, הכל נעשה בזמן, לא חושבים אפילו לסחוב דברים כבדים באוטו, אין סיכוי בכלל לחשוב שדוושת הגז נלחצה עד הסוף ממולץ בחום!.

• תוכן חדש...