Jump to content

orenr

  • הודעות

    44
  • כאן מאז:

הנקודות של orenr

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. שלום לכולם, ברשותי קיה סיד בת שנתיים (כמעט). הבוקר המצבר מת לחלוטין. התנעתי בכבלים ונורית ה- ESP נדלקה ולא נכבתה. כעבור 3 שעות (בלי נסיעה) המצבר שוב מת. אקח למוסך, אך אשמח לדעת: 1. האם התקלות קשורות? אני מניח שכן, וקראתי שלפעמים אחרי החלפת מצבר הנורית נדלקת לזמן ממושך. לא הצלחתי להבין אם מדובר בתקלה. 2. האם יכול להיות שתקלה גורמת למצבר להתרוקן - או שהוא פשוט נגמר? 3. האם מומלץ בשלב ראשון רק להחליף מצבר? אם כן - איפה להחליף? הרכב עדיין באחריות לדעתי. תודה רבה, אורן.
  2. orenr

    רכב לא מתניע

    עידכון - אכן היתה בעיית מצבר. כנראה שהסיבה שהרכב לא הניע עם כבלים היא שהיתה הצפה של דלק - פשוט לא התעקשתי איתו מספיק... תודה רבה לכל מי שטרם מזמנו ומנסיונו בנסיון לעזור!!!
  3. orenr

    רכב לא מתניע

    בדקתי את הדלק - לא חסר. כמו כן שמתי לב שהנורית עם הציור של המנוע (check) דלוקה, אבל לדעתי היא אמורה להכבות רק כשהאוטו מונע.
  4. orenr

    רכב לא מתניע

    לא הצלחתי להתניע בעזרת כבלים. אני לא מאמין שאין דלק - אבל אבדוק שוב מאוחר יותר (אני לא ליד הרכב). יש עוד משהו שאפשר לבדוק לפני שאני מזמין גרר?
  5. orenr

    רכב לא מתניע

    ניסיתי הבוקר - לא מניע. לא ניסיתי עדיין עם כבליםץ אנסה הערב. המצבר לא מת לגמרי - יש אורות וצופר. יש רעש של סטרטר - אבל אין הנעה. יש עוד משהו לבדוק לפני כבלים? תודה!
  6. orenr

    רכב לא מתניע

    אוקיי, הבנתי אני אנסה ואעדכן. תודה! יש הסבר למה הרכב הניע ומיד נכבה בפעם הראשונה?
  7. orenr

    רכב לא מתניע

    מה הכוונה לפתוח את הסוויץ בלי להניע?
  8. orenr

    רכב לא מתניע

    הקודנית השמיעה צליל תקין (הרכב אפילו התניע בפעם הראשונה ונכבה אחרי כמה שניות). הצליל של הסטרטר אחיד לדעתי. לא החזקתי את המפתח ב-Start הרבה זמן.
  9. orenr

    רכב לא מתניע

    מנוע בנזין - יש אימובילייזר.
  10. orenr

    רכב לא מתניע

    יונדאי אקסנט 2008 אני שומע רעש רגיל של סטרטר (אני חושב שזב של סטרטר - הרעש כשמסובבים את המפתח להנעה) אבל הרכב לא מתניע.
  11. הי, הרכב שלי עמד כשבועיים, וכשבאתי להתניע היום הוא התניע ומיד נכבה. בנסיון שני כבר לא הצלחתי להתניע. הוא משמיע רעשים רגילים של התחלת התנעה אבל לא נדלק. כלומר, אני חושב שהמצבר לא גמור. לא ניסיתי עדיין כבלים (לא היו לי). אנסה הערב. האם זה באמת נשמע כמו בעיית מצבר? יש משהו שאני צריך לבדוק? איפה אני מוצא הוראות להתנעה בעזרת כבלים (זכור לי שראיתי פעם עצות מעבר לחיבור פלוס לפלוס ומינוס למינוס)? תודה.
  12. תודה רבה על התגובות המהירות. אבדוק ואעדכן. אורן.
  13. הי, קיבלתי אתמול קיה סיד חדשה, ולאחר שנסעתי והחניתי הבחנתי בשביל דקיק של מים שהרכב השאיר אחריו (אני רואה שזה מהרכב לפי זוית הכניסה לחניה). יתכן שמדובר במים שיוצאים מהמזגן, אבל מעולם לא הבחנתי בכך ברכבים אחרים. לא חסרים מים והרכב לא מתחמם, אבל את שביל המים ראיתי בשתי הנסיעות היחידות שנסעתי עד כה. הרכב באחריות, וכמובן שאפנה לסוכנות, אבל רציתי לדעת מה יכול להיות המקור ומה לבדוק לפני שאפנה (שלא יגידו לי "זה בטח מהמזגן"). תודה לעוזרים. אורן.
  14. הי, הרכב שלי נגרר פעמיים בהפרש של קצת יותר משבועיים לאחר שהתחמם. בפעם הראשונה החליפו משאבת מים. בפעם השניה צינור עליון של מצנן. בפעם השניה אמרו לי גם שהמאורר של המנוע התקלקל, אבל לא תיקנתי אותו (מכרתי את הרכב). מדובר במוסך מורשה. בין שתי שתיקונים הרכב נסע בלי להתחמם. שלחתי את האישור מהמוסך לשגריר, אך הם התקשרו וטענו שהשמאי שלהם טוען שהמקרים דומים, ולכן לא מדובר בתקלות שונות ולא יזקו אותי על הגרירה השנייה. הם לא היו מוכנים לתת לי תשובה בכתב. המוסך כמובן טוען שלא מדובר באותה התקלה. מה לעשות - כל צד מגן על עצמו, לא מוכנים לדבר אחד עם השני, ואני נדפק... יש למישהו רעיון? תודה, אורן.
  15. בד"כ סוכניות מעדיפות לא לתקן, ופשוט למכור בפחות. עד כמה שהבנתי - כאשר הגומות קטנות, הנזק בעיקר קוסמטי, וכמעט ולא מורגש. אני בכל זאת ויתרתי (בעצת הפורום) וקניתי בקצת יותר רכב ללא הפגיעות. בתקווה שיהיה יותר קל למכור בעתיד.
×
×
  • תוכן חדש...