Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בקושייה... יש לי ג'אנטים של פיג'ו 504 שאני רוצה לעשות להם איזון.

הבעייה היא שלג'אנט אין פתח מרכזי (שבד"כ יושבת עליו קאפה) והוא סגור, מצורפת תמונה להמחשה (הג'אנט השמאלי), ולכן לא ניתן להרכיב אותו על מכונת האיזון.

מישהו יודע איך ואיפה מאזנים ג'אנטים כאלה?

images?q=tbn:ANd9GcSKdd9j7kFEaSXTWt3HjAnxIS5Ygsu7yFk_EsS29VrpvNWEptOhGQzLlzBBAg

פורסם

ניתן לאזן את הגלגל כשהוא מורכב על הרכב , על ידי מכונה מיוחדת , שמסובבת את הגלגל במהירות , נתקלתי במכונה הנ״ל במכון לכיווני פרונט .

עדי גולדנברג 13399

פורסם

יש מתאמים למכונות איזון. לא לכל צמיגאי יש.

לדעתי ליוחאי מרחב, "צמיגי מגן" ברמת השרון יש מתאם.

הוא אוהד את הנושא של רכב אספנות, וישראל העובד שלו נוסע בב.מ.וו. 2000 מודל 69 למיטב זכרוני.

הטלפון שלו 03-5493420.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

כפי שציין מועדון סאאב, חלק מהצמיגאים מחזיקים מתאמים למכונות איזון.

בדרך כלל המחיר מעט גבוה יותר מאיזון לג'נט פתוח, בירושלים טווח המחירים נע בין 40 ל-80 ש"ח לגלגל.

אגב, לא רק ברכבי אספנות יש ג'נט סגור, גם המגנזיום המקורי של הקסרה מגיע עם ג'נט סגור.

פורסם
בפיג'ו 305 GTI יש את אותה בעיה..

אכן לחלק מהפנצריות יש מתאם.

הייתה לי פיג'ו 605 ,עם אותה בעיה, ובצמיג ישיר בפתח תקוה, יש מכונת איזון ,לגלגלים כאלו, ללא תוספת מחיר.

פורסם

לכל מוסך מורשה יבואן של לובינסקי יש מכון איזון מומלץ שברשותו מכונה לאיזון גלדלים בעלי 4 ברגים וללא 'חור' מרכזי.

מציע שתתקשר למוסך כזה ותשאל.

מנסיון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חפש במנוע החיפוש "איזון גלגלים דינאמי" או וספה, תמצא מידע רב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234662&highlight=%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%94

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איזון וספה\דינמי אמור להיות יותר יקר וארוך מאשר איזון רגיל במכונה עם נאבה מתאימה.

במידה ואכן אין נגישות למכון עם נאבה לארבעה ברגים תמיד אפשר ליפול על איזון דינמי כברירת מחדל.

ממליץ לבדוק קודם מול מוסך מורשה יבואן אם הגלגל מתאים למכונות שמיועדות לפג'ו סיטרואן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם לפיאט ריתמו דור ראשון הייתה את אותה בעיה.

הניסיון שהיה לי עם האיזון על מתאם הוא לא מדהים - לפעמים על מנת להתאים את עצמו למירב הגלגלים הברגים בו ניתנים לכיונון וכתוצאה מכך הוא מכניס חוסר איזון משלו. יכול להיות שבמכון ומתאם ייעודיים ליצרן עם מיקום ברגים קבוע זו לא תהיה בעיה.

בסופו של דבר איזנו לי גלגלים עם "וספה" לרמה נסבלת, אבל לא מושלמת.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

• תוכן חדש...