Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מחר אני סוף סוף מתגייס ונכון לעכשיו יש לי שיער קצר אבל אני בטוח שהוא ארוך מדי בשביל הצבא, אני כנראה לא מספיק להסתפר, אז מה יהיה? ספר צבאי? אומרים לי שזה גרוע ומכוער, באמת כל כך קשה לספר בן אדם בצורה נורמלית?

לגבי גילוח, אני כרגע עם זקן לא רציני אבל גם לא זיפים, הבנתי שאפשר להצטלם עם זה לחוגר ואז להתגלח, נכון?

לגבי סכין הגילוח שמקבלים בצבא - חד פעמי או רב פעמי? משהו נורמלי? להביא מהבית?

מצטער שיש לי כל כך הרבה שאלות, אבל זה הדברים היחידים שלא הצלחתי להבין.

תודה מראש!

פורסם

קודם כל בהצלחה ותהנה במהלך השירות, לאן אתה מתגייס? רוב הסיכויים שבהתחלה לא יתחייסו כל כך לשער שלך

הספר הצבאי לא כל כך נורא, הוא לא מוריד את כל השיער, אלא פשוט מקצץ אותו :lol:

לגבי כלי גילוח אתה תקבל חד פעמי, מומלץ להביא מכונת גילוח הכי זולה, יחסוך לך זמן בבקרים כשכולם מתנפלים על הכיור בשביל להתגלח

פורסם

ראשית, מזל טוב ושיהיה בהצלחה. מה שתפיק מהצבא, בין אם זה תועלת ובין אם זה סתם בעסה, יהיה בעיקר (אבל לא רק) נגזרת של הדרך שבה תקבל את הדברים ותתמודד איתם.

לשאלתך: כשאני התגייסתי קיבלתי בבקו"ם סכין גילוח של ג'ילט. קח בחשבון שזה היה בשנת 01', אז זה היה ג'ילט סנסור, סנסור אקסל או מה שרץ באותה תקופה, לא זוכר במדויק. לדעתי זה פשוט היה אקט פרסומי של החברה, אני ממש לא בטוח שהצבא היה משקיע ברכישת סכין גילוח יקר יחסית כמו זה.

לגבי התספורת אין לי מושג. מאז ומעולם היתה לי תספורת קצרה, שבשנים האחרונות התחלפה בקרחת בוהקת. חוץ מזה, כשהייתי בצבא נהגתי להסתפר בקביעות אצל הספר בבסיס, שעשה את מלאכתו נאמנה ועשה יופי של עבודה חינם אין כסף. לא שזה היה כזה מסובך לעשות לי תספורת :lol:

שמור על עצמך ותחזור בריא ושלם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הספר בצבא לא כל כך נורא.

אולי זאת לא בדיוק התספורת שתרצה באזרחות, אבל היא נורמלית לגמרי בקרב חיילים.

לגבי גילוח. אם תוריד את הזקן, לא תוכל לגדלו שוב בלי לקבל על-כך אישור מהמפקדים שלך ובטירונות לא בדיוק יבואו לקראתך עם זה.

עצה שלי - אם אתה עם זקן, תישאר איתו עד סוף הטירונות. ואם אתה ממשיך לקורס, אז עד סוף הקורס.

אתה תגלה שהדקות האלה שלוקח גילוח, הן דקות יקרות שהיית מעדיף לנצל אותן למשהו אחר.

יש כאלה שיגידו לך שעם זקן תהיה לך בעיה באימון אב"כ ותנשום גזים.

אתה תנשום את הגזים בכל מקרה כי דורשים ממך להוריד את המסכה כדי להחשף לגזים ולהרגיש איך זה בלי מסכה, כך שלא ממש יעזור לך ש-5 שניות היית עם מסכה, כי השניה שאתה בלי מסכה כבר תגרום לך להשתעל ולדמוע ואח"כ כבר מסכה לא עוזרת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם אני קיבלתי את הסנסור או איך שלו קראו לו, וקיבלתי גם את המעפן החד פעמי הרגיל, יחד אם קצף גילוח, דיאורדורנט, כלי רחצה וזהו, אבל עדין עדיף להביא מכונת גילוח.

בטירונות אתה תיהיה עסווק מדי בתיזוזים, ובבוקר אתה חייב להיות כבר מגולח.

פורסם
תעלה תמונה של הראש+אבטיח לשם קבלת פרופורציות.

חחחח הרגת מרק.

בגדול הצבא נותן כמה סכיני גילוח חד פעמיים של ג'ילט ואחלה ערכה עם דאודורנט שמפו סבון וקצף גילוח.

עדיין עדיף להביא מהבית בכל אופן.

לגבי תספורת לא חייב מגולח לגמרי אבל שלא יעבור את גובה האצבעות אם תעביר אותן בשיער,

זה לפחות בטירונות אח"כ זה כבר יותר גמיש.

תזכור, כמה שרק תסבול בבסיס, שאני התגייסתי 2004, לא היו סמארטפונים.

במילואים האחרונים עם לפטופ ואייפון הזמן עבר הרבה יותר בסבבה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
שלום לכולם, מחר אני סוף סוף מתגייס ונכון לעכשיו יש לי שיער קצר אבל אני בטוח שהוא ארוך מדי בשביל הצבא, אני כנראה לא מספיק להסתפר, אז מה יהיה? ספר צבאי? אומרים לי שזה גרוע ומכוער, באמת כל כך קשה לספר בן אדם בצורה נורמלית?

לגבי גילוח, אני כרגע עם זקן לא רציני אבל גם לא זיפים, הבנתי שאפשר להצטלם עם זה לחוגר ואז להתגלח, נכון?

תודה מראש!

1. לגבי תספורת- מותר עד 3 ס"מ ואסור דרוג.

הספר הצבאי פשוט יעשה לך תספורת קצרה ללא דרוג.

בסדיר כבר פחות מקפידים על דרוג.

ישלחו אותך לספר בלשכת הגיוס או ביחידה עצמה כבר. זה לא כ"כ נורא אין לך מה לחשוש.

2. ממה שזכור לי מקבלים סכין גילוח מעפן חד פעמי, אז תביא מהבית.

אתה יכול להגיע עם זקן ולהצטלם איתו בחוגר, זה גם יכול לעזור לך לקבל פטור מגילוח בעתיד.

פורסם

מביאית כעת ערכה ממש איכותית עם אפשרשייב וסכין יוקרתית של ג'ילט. משהו ממש מושקע.

ותקשיב לגבי השיער זאת הדרך לבדוק: שים את כף היד על הראש ותתפוס עם 2 אצבעות את השיער (כמו שהספר מספר אותך) ותראה אם זה עובר את האצבעות שלך זה ארוך מידי. אתה יכול לקחת מכונה לעבור על הראש ואם לא הספר יספר אותך. אם תהיה בסדיר במקום מרכזי כמו קריה או צריפין אין לך מה לדאוג יש שם ספרים צבאיים שעובדים גם בתור ספרים ביום יום. זה ככה גם היום.

בהצלחה חבר, מחזיק לך אצבעות שלא תיפול בחימוש.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תודה מראש!

בגדול ענו לך על הכל אז אני רוצה רק לאחל לך שפשוף נעים :)

הדברים שתלמד והאנשים שתכיר יעצבו אותך בעתיד לטוב ולרע ועל הדרך גם תתבגר יותר מהר.

בהצלחה.

404

פורסם
למה רשמת בדיוק את מה שאני רשמתי?

כי בא לי לתת אותה עצה דקה אחרייך ואולי יתנו לי יותר קרדיט. יש מצב ?

אני צוחק, כאשר רשמתי את ההודעה פרסמת את שלך וראיתי אותה רק אחרי שפרסמתי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

קודם כל תודה רבה לכולכם, הגבתם מהר ועזרתם המון, למי ששאל אני מתגייס לגולני!

אני יקח סכין גילוח מהבית ליתר בטחון שיהיה, לפי מה שקראתי ושמעתי מחברים בא"ח גולני הוא אחד הבא"חים המפוארים בצה"ל לכן אולי לא תיהיה התקהלות מטורפת סביב הכיורים, ניהיה אופטימיים :)

נראה לי שהשיער שלי קצת מעבר למה שמותר.. כל התקווה שלי עכשיו בספר הצבאי :-D

אגב קיבלתי הרגע את האולר הזו במתנה:

http://www.giftonline.co.il/91404/%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A8-%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1---36---VICTORINOX

האם היא חוקית לנשיאה? לא יעשו בעיות מבחינה חוקית? (שוטרים)

פורסם

רק 13 !

סתם, תעשה את כל המאמצים כדי לעבור גיבוש יח"טיות.

הבא"ח מפואר ללא ספק. אבל עדיין יש מספר כיורים מוגבל. תקנה מכונה.

שיהיה בהצלחה :)

Stay Dirty

• תוכן חדש...