Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מכונות תספורת ברשתות הפארם ובמחסני חשמל בגג 40 ש"ח. נראה לי קניתי במחסני חשמל ב20 ש"ח ואפילו קיבלתי אחריות לשנה :lol:

דווקא מגלחות אותך כראוי, רק צריך לשמן אותם לפני כל שימוש.

דר"א, לא יודע לגבי בא"ח גולני אבל בא"ח צנחנים לא סתם קרוי "לונה בא'ח"!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לגבי התספורת, בשרשרת חיול יספרו אותך, אין מנוס מזה. אני בתומי הגעתי עם שיער ארוך וחשבתי שיגלו חמלה... אוי התמימות.

לגבי הזקן, תחשוב פעמיים אם אתה רוצה להסתפר, אני הגעתי מגולח ועד שהשגתי את הפטור זקן יצאה לי הנשמה.

אתה לא יודע כמה דקות זה יחסוך לך בבקרים בטירונות ובאימון מתקדם, ותאמין לי ש3 דקות בגלחצ בוקר זה עולם ומלואו.

תגיע לא מגולח ותצטלם ככה, אם אני זוכר נכון אתה תקבל את הפטור עוד בשרשרת חיול. כל זה בהנחה ואתה מעוניין בפטור.

לא יעשו לך שום בעיות עם האולר הזאת.

לגבי סכין שתקבל מהצבא, הדבר היחיד שאתה תעשה איתה זה לשפצר את הכומתה.

בא''ח גולני וצנחנים ממה שאני זוכר אלו בתי מלון, מיטות ענקיות עם מזרונים נוחים בטירוף.

מעניין אם עדיין הרס''ר מסתובב שם עם הקולנועית שלו וצורח על חיילים.:-D

בהצלחה ותאכל את הכפה בהנאה מרובה. :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
קודם כל תודה רבה לכולכם, הגבתם מהר ועזרתם המון, למי ששאל אני מתגייס לגולני!

אני יקח סכין גילוח מהבית ליתר בטחון שיהיה, לפי מה שקראתי ושמעתי מחברים בא"ח גולני הוא אחד הבא"חים המפוארים בצה"ל לכן אולי לא תיהיה התקהלות מטורפת סביב הכיורים, ניהיה אופטימיים :)

נראה לי שהשיער שלי קצת מעבר למה שמותר.. כל התקווה שלי עכשיו בספר הצבאי :-D

אגב קיבלתי הרגע את האולר הזו במתנה:

http://www.giftonline.co.il/91404/%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A8-%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1---36---VICTORINOX

האם היא חוקית לנשיאה? לא יעשו בעיות מבחינה חוקית? (שוטרים)

הייתי משק משמעת ואני לא חושב שיש בעיה עם הסכין. לא זכור לי מקרה של דין משמעתי בנושא כזה.

במידה ואתה לא בטוח תשאל את המפקד האישי.

פורסם

שוב המון תודה לכולם, לasafsaf

אני באמת הולך להתאבד על הגיבוש, אבל אם אני לא יצליח, יש לי אפשרות בחירה בין הגדודים?

פורסם

שיהיה גיוס קל.

יש ספרים צבאים סבירים ויש גרועים, שמעתי סיפורים על כאלו שהשאירו קרחות רנדומליות, אצלנו (בה"ד 7) יש שניים, ויש כמה אצלנו שהסתפרו אליהם (גילוי נאות: ניסו לשלוח אותי אליהם כי לא הסתפרתי שבועיים [עכשיו העירו לי רק אחריי חודש, אבל יש לי פטור שיער :lol:] אז סירבתי פקודה מטעם רפואי ולא עשו לי כלום) ובסך הכול הספרים סבירים יחסית לספר צבאי, אבל אל תצפה למשהו וואו, הם נוטים לשכוח להוריד שיער במקומות מסוימים או משאירים לך שפיץ במצח וכאלה.

חפיף כבר אמרתי?

סביר להניח שבהתחלה לא יעירו לך, אתה חדש בצבא, ויגידו לך בסופ"ש להסתפר.

אתה יכול להצטלם לחוגר עם זקן או זיפים (זה גם מה שאני עשיתי), ואחר כך להתגלח.

הסכין של הבקו"ם הוא חד פעמי ודי מעפן, אני באתי עם ג'ילט שיש לי מהבית, מכונה לא נוחה לי, אבל זו גם אופציה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
קודם כל תודה רבה לכולכם, הגבתם מהר ועזרתם המון, למי ששאל אני מתגייס לגולני!

אני יקח סכין גילוח מהבית ליתר בטחון שיהיה, לפי מה שקראתי ושמעתי מחברים בא"ח גולני הוא אחד הבא"חים המפוארים בצה"ל לכן אולי לא תיהיה התקהלות מטורפת סביב הכיורים, ניהיה אופטימיים :)

נראה לי שהשיער שלי קצת מעבר למה שמותר.. כל התקווה שלי עכשיו בספר הצבאי :-D

אגב קיבלתי הרגע את האולר הזו במתנה:

http://www.giftonline.co.il/91404/%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A8-%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1---36---VICTORINOX

האם היא חוקית לנשיאה? לא יעשו בעיות מבחינה חוקית? (שוטרים)

שוטרים לא יעשו לך בעיה עם הסכין כי ייגנבו לך אותה עוד לפני שתצא בפעם הראשונה הביתה. אם אתה רוצה לצמצם את הסיכון, שפצר אותה עם מיתר, שים עליה עין ושמור אותה בפק"ל הכיסים שלך כשאתה ישן.

לגבי תספורת ענו לך, גלח הכי נוח. לגבי גילוח, תחליט מה עדיף לך למרות שבזמני לא נתנו אישורים למי שלא דתי. מצד שני, בזמני עוד לבשו עורות של דובים וכולנו באנו עם זקן כי עוד לא המציאו את הסכין גילוח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קח סכין יפנית או דיסק שיוף ותגלח את הזקן עם שמפו , זה עדיף מלהשתמש בסכין גילוח החד פעמית הזו וה"קצף גילוח" שהצבא מספק

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מכונת גילוח זה לפעמים בעיה, כי אתה לא יכול להתגלח כשאתה מזיע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה יכול להצטלם לחוגר עם זקן או זיפים (זה גם מה שאני עשיתי), ואחר כך להתגלח.

בטח שאפשר להתגלח אחרי הצילום, אבל אחרי הגילוח הוא כבר יצטרך לבקש אישור לגדל זקן ואת זה לא משיגים מיד וגם לא בקלות.

עדיף קודם שתתחיל טירונות ותראה אם יש לך עודף זמן לגילוח. אחרי זה תחליט אם בא לך להוריד.

• תוכן חדש...