Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , יש בעיה שמאוד מציקה לי ברכב , בנסיעה רגועה בלי קיק דאון האוטו נוסע מעולה .

וכאשר אני מבצע קיק דאון קורים כל מיני תופעות מוזרות , לפעמים הוא לא מעביר הילוך עד שעוזבים רגל מהגז ,

לפעמים הוא מעביר חלק עם עם קצת רעידות כאלה , ולפעמים הוא מעביר חלק .

אני לא יודע אם זה קשור אבל שאני בעליה ומבצע קיק דאון המהירות עולה והטורים נישארים אדישים , הם עולים ממש לאט .

אמרו לי שיכול להיות בעיה בכבל קיק דאון , יש דבר כזה ברכב הזה ? איך מכוונים אותו ?

תודה לעוזרים ושבת שלום .

פורסם

נ.ב שכחתי להגיד שלפעמים כאשר מתחילים נסיעה המנורה הכתובה של צ'אק איינגיין נידלקת ,

וכאשר מכבים תרכב ומניעים מחדש היא נעלמת ולא חוזרת שוב .

כרגע נסעתי ברכב , מהירות כ50 קמ"ש הילוך שני לחצתי על הדוושה עד בסוף הוא העלה טורים עד לניתוק ולא העביר הילוך !

הרכב נישאר באותו המהירות רק על טורים גבוהים והוא מגיע גם לניתוק !

אני מציין שזה קורה לרוב , אבל לא כל פעם .

פורסם

יש דבר כזה שהגיר מחליק רק בקיק דאון ? כי בנסיעה רגילה (בלי קיק דאון) ההילוכים עוברים חלק .

יש בכלל כבל קיק דאון בהונדה הזאת ?

וכאשר הוא מעלה טורים בקיק דאון אני מרגיש שהאוטו רוצה לזוז אבל ההילוך לא עובר .

הוא משמיע רעש כאילו האוטו נוסע, לא כאילו הוא על ניוטרל !

פורסם

350 אלף קילומטר ומנוע כמו חדש , הוא עבר טיפול גדול מאוד השבוע . משולשים , שמן גיר , טיימינג משאבת מים וכו' ...

הבעיה הייתה כבר לפני החלפת השמן גיר ועדיין ישנה .

פורסם

יש מישהו שמתמחה בדברים האלה פה שיכול לכוון אותי רק לבעיה ? כי אמרו לי שזה הכבל הזה ואני לא רוצה להוציא כסף סתם על שיפוץ גיר לשווא .

פורסם

יש בחור בשם סופי בעל מכון גירים בצומת סגולה.

בן אדם שיש עליו רק דעות טובות בפורום וגם עושה רושם של בחור מקצועי ביותר.

תמיר.

פורסם

הייתה לי בעבר אקורד 94 מנוע 2.2 . החלפתי גיר ומכרתי את הרכב. חצי שנה אחרי, יצא לי לעשות סיבוב על הרכב נותקלתי בדיוק בבעיה שאתה מתאר. גיר ממשיך להיות נעול על הולך רק בקיק דאון. המלצתי לבעל הרכב שיבדוק את כבל הקיק דאון כי בזמנו כשהרכב היה שלי, הכבל היה "מאולתר" ועל הדרך גם לבדוק מפלס שמן גיר.

אני לא יכול להגיד לך בדיוק מה נסגר עם זה כי לא התעדכנתי אבל אל תזניח את זה. תן לבעל מקצוע שיבדוק לך את שני הדברים האלה קודם. ואם הכל תקין, אז כנראה הגיר מחליק. אחרי הכל, 350 אלף קילומטר זה לא מעט.

שונא גזענים !.

פורסם

מהיכן אתה בארץ ?

מנורת צ'ק אינג'יין יכולה לרמז על תקלה במערכת הזרקת הדלק/הצתה,שמשפיעה על ביצועי הרכב.

דבר ראשון,יש לטפל בבעיה זו על ידי כך שתגש למכון להזרקות דלק באיזור מגוריך,תבקש שיחברו סורק תקלות ויטפלו ראשית בבעיה הזו.

לאחר הטיפול בתקלה, בדוק שנית את תפקוד הגיר.

יש המלצות רבות לאנשי מקצוע בפורום אך, ציין מהיכן אתה כדי שתוכל לקבל המלצות מתאימות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מאיזור הדרום , באר שבע והסביבה .

יכול להיות שהיא נידלקת רק כאשר אין דלק ? כי היא נידלקה לי עכשיו וכעבור 10 דקות הרכב גמגם וניכבה כתוצאה מזה שאין דלק ! ואיך הכבל קיק דאון הזה ניראה ? ולאן הוא מתחבר ? כי יש כמה כבלים "מאולתרים" ששמתי לב אליהם .

תודה רבה לכם .

פורסם

אם אתה מגיע למצב שאתה נוסע בלי דלק זה לא בריא בכלל לרכב ואתה עלול לשרוף משאבת דלק, תאמין לי שזה יעלה לך הרבה יותר מלמלא מיכל דלק...

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...