Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחש ברכב!!

רועי.א
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק תחשבו מה היה יכול לקרות אם הבחור היה עושה תאונה עם נפגעים והבחור היה טוען לשוטר שהוא לא אשם בתאונה, ונחש מסתורי גרם לה :-D

פורסם

תא מנוע הוא לא אטום,יש מספיק גישה מלמטה,לחתולים כלבים ונחשים כולם יחדיו.

מה שכן רק יצורים כמו נחשים יכולים להיכנס מהתא מנוע אל תוך הרכב,החורים ממש קטנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מזכיר לי את כל הדבורים, הצרעות ושאר בעלי התחת הקוצני שנוטים להציק בזמן נהיגה ולבדוק עד כמה אפשר למתוח את גבולות הנהג בטרם יאבד שליטה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
מזכיר לי את כל הדבורים, הצרעות ושאר בעלי התחת הקוצני שנוטים להציק בזמן נהיגה ולבדוק עד כמה אפשר למתוח את גבולות הנהג בטרם יאבד שליטה.

שלשום קיבלתי 2 עקיצות מ2 דבורים תוך כדי נהיגה, יש הרבה דבורים עכשיו בצפון היכן שאני גר.

לא נעים בכלל הקטע, לא חטפתי עקיצה כבר איזה 13 שנה , ובכביש מהיר זה גם לא סימפטי ובטיחותי.

ירדתי לשוליים, הוצאתי אחת מהחולצה, והמשכתי לאחר טיפול הורדת לחץ הדם שהעניקו לי:lol:

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

מזל שהנחש לא הכיש אותו, ומזל שלא התרחשה תאונה, ואם הוא כבר הצליח להוציא את הנחש אז למה היה חייב להרוג אותו ראבאק, תשחחר אותו באיזה פרדס או מקום שומם :evil:

חולרא.

פורסם

גם אם היה מכיש, לא היה קורה לא כלום, מכיוון שהנחש הזה איננו מסוכן לבני-אדם. האמת שהוא די יעיל כי הוא לעתים ניזון מנחש אחר שהוא כן מסוכן לבני-אדם (צפע ארצישראלי).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מבין אז שחטפת פעם נשיכה מנחש כזה שאתה יכול לומר שלא היה קורה כלום, הא?

אמנם הוא לא ארסי, אבל הנשיכה שלו לא סימפטית בעליל. תוסיף את ההפתעה שבנשיכה לנהיגה והתוצאה תהיה מכה לרכב מגדר הפרדה (במקרה הטוב) או תאונה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא חושב שכולם יודעים שהנחש הזה לא ארסי.

מצד שני, שאלת פותח השרשור הייתה, כנראה, האם תא הנוסעים לא אמור להיות אטום מתא המנוע.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני לא חושב שכולם יודעים שהנחש הזה לא ארסי.

מצד שני, שאלת פותח השרשור הייתה, כנראה, האם תא הנוסעים לא אמור להיות אטום מתא המנוע.

גם אם תא הנוסעים אטום, הנחש הזה ממזר גדול, ואם יש חור קטן מספיק (אפילו דרך ציר ההגה) הוא יצא החוצה. מנסיון שלי עם הנחש הזה, הוא משתחל דרך כל דבר ובמהירות עצומה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...