Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחש ברכב!!

רועי.א
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא שאלתי, אני רק הכוונתי את שאלת פותח השרשור :)

בתור מתקין מערכות סטריאו לרכב לשעבר אני מודע לכל הפתחים שיש בקיר האש של הרכב :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יכל להיות יותר גרוע.

נחשים על מטוס.

http://www.youtube.com/watch?v=PZ2QFmJ7h0A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני מבין אז שחטפת פעם נשיכה מנחש כזה שאתה יכול לומר שלא היה קורה כלום, הא?

אמנם הוא לא ארסי, אבל הנשיכה שלו לא סימפטית בעליל. תוסיף את ההפתעה שבנשיכה לנהיגה והתוצאה תהיה מכה לרכב מגדר הפרדה (במקרה הטוב) או תאונה.

הוא כן ארסי. או יותר נכון תת-ארסי. בדיוק כמו טרנטולה נניח, רק שהארס לא מספיק חזק כדי לגרום לבעיות רציניות, וכן חטפתי נשיכה מזעמן מטבעות, הייתי בן 17, ואפילו לא אמרתי איי, רק קיללתי אותו.

חטפתי גם מנחשים הרבה גדולים ממנו, (לא בטבע, שגידלתי).

מעבר לכל מה שאמרתי, אם היית קורא את הכתבה היית רואה שהוא היה עם חבר, אז אם היה מוכש החבר היה יכול לנהוג ולא היה נגמר במעקה ולא ברכב מעוך. (רוב הסיכויים, תמיד אפשר לגלות שאתה אלרגי לארס או משהו).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...